SiR Objavljeno Oktober 29, 2005 Deli Objavljeno Oktober 29, 2005 ja,sej une ti pašejo,ampak sm mislu da si nove kupla ker so na riti že tko grdo strgane :) ← K je sila tut cajta ni za hwače slečt :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Oktober 29, 2005 Deli Objavljeno Oktober 29, 2005 lep sonček na ridah! :OK: pa nekaj motosvetovcev, k se ns je gor nabral :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Oktober 29, 2005 Deli Objavljeno Oktober 29, 2005 lep sonček na ridah! :OK: pa nekaj motosvetovcev, k se ns je gor nabral :OK: ← Ko sem jaz šel mimo ni bilo nobenega :grrr Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 29, 2005 Deli Objavljeno Oktober 29, 2005 ...da bom jutri eno uro dlje :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 30, 2005 Deli Objavljeno Oktober 30, 2005 ...da bom jutri eno uro dlje :zzz: ← ta ena ura tako prav prišla :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Oktober 30, 2005 Deli Objavljeno Oktober 30, 2005 slači mala račka :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 30, 2005 Deli Objavljeno Oktober 30, 2005 prebrala anine maile...tok se dolgo že nisem nasmejala... pa ne plašit krav! Če bodo prehitro tekle bodo razlile vse mleko :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Oktober 30, 2005 Deli Objavljeno Oktober 30, 2005 Danes 30km za ogrevanje, jutri pa maaaaaaaaaalce več.... :naughty: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 Nabijanje številka 1000 :010 :010 :010 :010 pa moja lubica :wub: pa frišno na maslu pečeni kiflčki, vikikrema pa kofe za zajtrk... :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: sam še sonce počakam pa bo dan še lepši :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 končno po dolgem času prevožena 2 km z "preizkušnjo" :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 prav luštna slikca v novem motosi-ju na strani 72 :grim ← Dobra obleka župnika!!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 He he, pogovor z sedaj že odstranjeno osebo mojega seznama MSN stikov....kakšne je baba vn metala :lol1: :worship: B) Ni čudn da je šu njen bivši tip teologijo študirat :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 kmalu konc šihta :doze: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evila Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 bujenje, zraven mene je pa ležala moja draga plišasta igračka :grim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 ni me glih osrečilo, ampak smejal sm se pa ful - Mototelebajsek :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoFear Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 Vonj bencina ko sem stopil v garažo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 Ta druga plata od BMK je pa krneki :BUA: Cist BZ.... Je pa zato Ena druga dosti boljsa: "... A brave new world, in a brave new world In a brave new world, a brave new world..." :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: (tuki so drgac kitare ) Pa je konc vikenda :naughty: :rolleyes: Pa sm faliu temo, ampak nima veze ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 sam tale dormeo je pa res zakon sem skor 12h spala :OK: kaj ga nisem že prej nabavla :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 4 dni adrenalinsko-kopališko-savnaškega užitkarjenja.. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ernessto73 Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 Ma skorej ne morem verjet, da se imam tud jst lahko fajn... Četrtek - z motorjem v Italijo - Sistiana. Potop do podmornice Molch. V skoraj nični vidljivosti samo s kompasom uspešno tja in nazaj. Potem piknik na plaži. :OK: Petek - spet skrajšal delovnik in šel z motorjem drsat od Kočevja proti Dvoru. Še zadnjič letos tam kršil hitrostne omejitve :OK: Sobota - cel dan na motorju, čudovito vreme, gume še držijo... :OK: Nedelja... :yawn: :book: :music2: :friend2: Ponedeljek - celodnevno potapljanje in piknikiranje na Kamenjaku v čudoviti družbi. :OK: :OK: Ma kaj čem boljšga?? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 2, 2005 Deli Objavljeno November 2, 2005 Smo ze na sredi delavnega tedna, pa sele zacel se je :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 2, 2005 Deli Objavljeno November 2, 2005 Nagaya in njen blog. Pomoje bo stvar zabavna. Ze zdej ko odprem motsvet, grem najprej tja pogledat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 2, 2005 Deli Objavljeno November 2, 2005 kaj paše dolgo spat :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno November 2, 2005 Deli Objavljeno November 2, 2005 mmm... kmalu bo kosilo..... danes bom uživala na kosilu, ki ga bo pripravil ''tast'' :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 2, 2005 Deli Objavljeno November 2, 2005 Končno sit. :OK: Sicer bi lahko blo kaj boljšega v želodčku, ampak okej, vsaj zastonj je blo. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se