urqlle Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 kuhanje jote :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 kuhanje jote :OK: saj ti si pa za ožent O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 saj ti si pa za ožent O:-) :angry: ej, ti si že....če si pozabila :devil: B) a ne :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 :angry: ej, ti si že....če si pozabila :devil: B) a ne :naughty: To je bil samo namig za druge :P Jst, stručko že vem kako in kaj :whistle: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 a rabte kakega kuharnja na ženskem večeru?, pick me, pick me! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 a rabte kakega kuharnja na ženskem večeru?, pick me, pick me! :D Jst sm za, :OK: bom vprašala še ostale. Ti javim B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 sam da je konc šihta k takrat k bl mal delam pridem zmatrana k norc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 Latest news: za kosilo sarma! In to popolnoma zastonj. :yea2: Ne samo da je bila sarma, ampak je bila sarma version 5.1. (osnovna verzija + prekajena svinjska rebrca) :grim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 (popravljeno) hehehehe jaz sem pa med surfanjem po netu našla Wobewtov mini me'' ... :grim :huh: :lol: :OK: '' copyright by Wobewt Popravljeno November 8, 2005. Popravil Nata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 http://www.bacausa.com :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 končno zalaufali centralno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 Ko pomislim na sobotno Martinovanje v Vipolžah :D Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 Po 11 urah sihta, sel domov, po skorej 3 mesecni bolniski :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
čveka Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 Šoping :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 danes špilal "pomožnega bagerista" ("šta ne može on bagerom, to ja lopatom..." by Mujo) sam men se zdi, da sem Mujota narobe razumel :hmm: in sem (brez bagerja) postavil rekord (moj, osebni, samo mojmoj... ) 2 kubična metra (in z dežjem 2 dni pranega) peska razfukal v 34 minutah. jebeš fitnes.... just me and maj lopata... :OK: pivo vabi... :D pol pa koma strica Toma... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 spoznala soimenjaka mojega mačkona :P :P kjut :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 :kva2: Po dvoletne skrbnem nacrtovanju so se moji plani koncno zaceli uresnicevati. Kardan zla Rim Tokijo je koncan Berlin MUAHAHHAHHHAAAHHHHAAAA Embrace the dark side and together we shall rule the.... Jebenti preklet mulc, a spet oslarije klamfas! Takoj nehi, pa zgin delat! Ja, okej no sej ze grem :( (Pizda, sam enkrat bos pa tut ti na vrsto prsu, tim ze pokazu.... ) A lohka sam na se na eno kavo skocm? Nej ti bo, sam pohit. Pa glej da ne bos vec ko tri cike skadu. U, hvala, kako velikodusno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 hihihihihi..... :P :P kolk kjut :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 (popravljeno) hihihihihi..... :P :P kolk kjut :wub: Vidim, da si spet moj profil gledala. :naughty: :devil: :D Popravljeno November 9, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Vidim, da si spet moj profil gledala. :naughty: :devil: :D pa si me ujel ... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 :kva2: Po dvoletne skrbnem nacrtovanju so se moji plani koncno zaceli uresnicevati. Kardan zla Rim Tokijo je koncan <blockquote>Berlin </blockquote> MUAHAHHAHHHAAAHHHHAAAA Embrace the dark side and together we shall rule the.... Jebenti preklet mulc, a spet oslarije klamfas! Takoj nehi, pa zgin delat! Ja, okej no sej ze grem :( (Pizda, sam enkrat bos pa tut ti na vrsto prsu, tim ze pokazu.... ) A lohka sam na se na eno kavo skocm? Nej ti bo, sam pohit. Pa glej da ne bos vec ko tri cike skadu. U, hvala, kako velikodusno. Ej, Kruse, a je teb ze kdo kdaj povedal, da si mal cudaka? No ja, to bi tudi znal bit razlog, zakaj se stekamo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 9, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 9, 2005 Pr naši bajti zdaj otroke strašijo: Če ne bosta pridna, vaju bo teta Lenča prišla pazit! :lol1: :lol1: :lol1: Evil, evil Alla :evilgrin: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Pritožba odvetnika (po pooblastilu) ...lalalala... g.Tainta ribnik uporablja, saj je napolnjen z vodo, v njem pa so ribe, ki se lovijo. ... :kva2: :lol1: a se tud pofočkajo kje... kje majo zapik? :lol1: :lol1: tazga odvetnika pa ne bi rad najel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 hja, včeraj sem se lotil enega projekta in po prvotnem :BUA: sem vedno bolj :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 SONCE :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se