king Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 ..petek,.. pa večerna tekma, oz. navijaški duh :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAD PIT Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 najjači burek na dolenjskem by Mustafa... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 Vaški Boysi gremo v hribe ........mi pa na pir!!!!! B vitamin pa to:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 prej grem iz šole...pa slišm tm eno punco k prav "lej črna kura!!.." ....seveda je bila to vrana :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 :hmm: ...in mene jebejo na faxu z osnovnošolsko slovnico... :slap: Odločba neimenovanega visokega .... visokega organa RS: "...se določi: XXXX d.o.o., 4265 Bohinjsko jezero.... se pravi, ima podjetje XXXX d.o.o. sedež dejansko v vodi... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: aj lov javna uprava.... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 nov PC,če prav še nisem prklučla nič razn novga lcd :eek: monitorja,kot da je pred mano nov svet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 11, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 11, 2005 SMS :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 nov PC,če prav še nisem prklučla nič razn novga lcd :eek: monitorja,kot da je pred mano nov svet sanda7, je spregledala!!! :eek: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 12, 2005 Deli Objavljeno November 12, 2005 nov PC,če prav še nisem prklučla nič razn novga lcd :eek: monitorja,kot da je pred mano nov svet ...želim ti čim manj crknjenih pixlov na zaslonu :whistle: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 12, 2005 Deli Objavljeno November 12, 2005 en škorc klele.....z izjavo tedna, ki naj bi bila kao kompiment.... :lol1: Upam da nimam jst nc pr tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno November 12, 2005 Deli Objavljeno November 12, 2005 (popravljeno) 15 min vožnje s predhodnikom suzuki samurai-a :D , sicer ni bil nevem kakšen teren ampak vseeno nasmeh do uh :kva2: :OK: Popravljeno November 12, 2005. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno November 12, 2005 Deli Objavljeno November 12, 2005 Gosko, prasico izdajalsko, smo za kazen nafilali s kostanjem in jabčki, jo spekli in jo pospravili skupaj z mlinci, omakco in rdečim zeljem. Da je prasica še bolj trpela, smo jo zalili z zadostno količino cvička... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno November 12, 2005 Deli Objavljeno November 12, 2005 Upam da nimam jst nc pr tem. ne, pri tem pa res nisi mel nič veze...:004 si me pa dans zelo nasmejal in razveseljeval neki časa.... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 12, 2005 Deli Objavljeno November 12, 2005 motor,morje,sonce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno November 12, 2005 Deli Objavljeno November 12, 2005 na meji onostranstva :grim uspešna vrnitev med motoriste :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 13, 2005 Deli Objavljeno November 13, 2005 :) Pepe. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno November 13, 2005 Deli Objavljeno November 13, 2005 Še sedaj se mi smeji od "včerajšnjega žura". Danes pa nadaljevanje :D Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno November 13, 2005 Deli Objavljeno November 13, 2005 Ej, Kruse, a je teb ze kdo kdaj povedal, da... Sem si vzel cas. Sem se poglobil. Sem ustanovil nekaj preiskovalnih komisij. In po dolgotrajnih in tehtnih premislekih smo ugotovili, da..... Hja, da nismo nic ugotovili (razen, da sem uporabil veze in poznanstva in sem malo pospesil postopek). Prazaprav smo "off the record" nekako prisli do spoznanja, da tega se nihce ni rekel. Mi je pa enkrat ena rekla.... Mogoce je bil pa eden. Pozabil. Sicer pa nima veze. No, tisti stavek je sel nekako takole: "Šta se smiješ? Smij se svojim starima, koji su te napravili!" Ergo -> :D ..... Jest nic kriu :P insmod kruse.o Unresolved Symbols in... Fak, kwaj zdej to? bc Kruse.c :Syntax error: X unexpected :kva2: :headbang: make Kruse `Kruse' is up to date Kul. :smoke: Kdo je "kriu" da sem tak, kakrsen sem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno November 13, 2005 Deli Objavljeno November 13, 2005 obisk pri babici ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno November 13, 2005 Deli Objavljeno November 13, 2005 obisk pri babici ... :D zihrje kej "prmaknla" :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 Miren, sproščujoč, 5o% "zalit" vikend.......dobra družba, dober futr..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 kofe z rjavim in belim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 kofe z rjavim in belim :OK: ne ne.. to ni gut.. more bit sam rjav.. nkar mešat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 no no :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 ma če si zmešan moreš pit mešanga,da rataš še bolj zmešan .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se