Pravokotar Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 Pervy :) Torej smemo v kratkem pričakovati Symeonija v kozlalniku :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 (popravljeno) Čeprav pravkar prišel s seminarja/festivala v Laibachu direkt v pisarno, zadovoljen. Prijavnino krila firma, sam pa sem se nažrl nekega sladkega peciva, maznil par MM magazinov (ki drugače stanejo 2.5K po komadu), uničil eno nadvse okusno pico (thanx Ein :beer2: ) in jo poplaknil z nadvse okusnim (zlatorog) pirom. Okej, pico pa pir sem moral plačat :doze: . Ampak sem pa zato potem ob povratku na seminar maznil še tri kozarce gratis šampanjca :grim , tako da je končna bilanca še vedno zelo dober +. :OK: Aja pa še direktor pri povratku na Tepanjah častil eno rundo, ob kateri sem se prav fino zabaval z opazovanjem miši, ki je drobezljala med mizami v jedilnem delu gostinskega obrata :grim . Škoda da ni bila podgana, bi bil žur še večji. Popravljeno November 17, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 Pravkar se mi je fejst rignilo po maminih, superbombastičnih žlinkrofih :D (domačespecialitetepress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 (popravljeno) kupu sm si FHM! :P aja pa z mt sva mal bl prjatla :OK: Popravljeno November 17, 2005. Popravil Mte :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 Torej smemo v kratkem pričakovati Symeonija v kozlalniku :) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 (popravljeno) trapped in the closet :) Popravljeno November 17, 2005. Popravil BC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 Petek je res en lep dan. Najbolje, da bi bil praznik in posledično dneva prost dan. Slavu mu in hvala za petek! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 Nov tattoo + valda petek! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 PETEK - KONČNO! Sm clo mal prej na šiht pršu, da bom prej lohk šu! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 Vabilo na delavske demonstracije, ki bodo v soboto 26.11.... :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: sem prepričan, da bodo zelo učinkovite. BDP se bo zaradi tega zmanjšal za 40%, Vlada bo padla, nastali bodo nepopisni zastoji in niti štrajkbreherji ne bodo mogli v službo, otroci ne bodo mogli v šole, vrtce, v bolnicah bo zmanjkalo elektrike, nastala bo vsesplošna panika, delavci bodo dobili boljše delovne pogoje in socialne pravice... :OK: :OK: v soboto... :slap: možno res samo v sloveniji. tud na balkanu ne. padli smo pod nivo balkana... ne vem če ne bi šel raje v Vomitorium... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 (popravljeno) Že cel tedn se uspešno izogibam Jelenovemu žlebu. :OK: :OK: (Z vsem spoštovanjem do ljubiteljev tovrstnih goščav, seveda. :grim :whistle: ) Popravljeno November 18, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 ...drugi dan bolniške.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 zbudila sem se v sončno petkovo dopolden,nardila sprehod do oštarije kjer sem popila odlično kavico,prišla k fotru na obisk in na pico :D kaj lepšega sam da še nebi blo treba jit na šiht Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 lepo sončno vreme......pa avto mi je mojster končno popravil :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 spal do 11.20, šel na kavo do 12.30, prišel v pisarno, naredil vse za danes ker itak nikjer noben ne dela več danes in zakaj bi jih nadlegoval :grrr , evo malo še motosvet pogledam pa enih par komadov po netu za čago zvečer poiščem potem pa hop na kako popoldansko pivo, domov zrihtat in zvečer na "Welcome back Pervy čago!" - šef standardne gostilne časti 2 gajbi ker sta se njegovi omiljeni stranki vrnili po 3 tednih ko je beležil ogromen izpad dobička :devil: pa še sonček je! :OK: EH SVET JE LEP!!!!!! :grim :P PS: Nagaya .) :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 Nekaj je celo pospravljeno, nekaj je na poti. :OK: Prekrasna sobota... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 Ko sem prišel iz službe je padal dež, zdaj so pa že zvezdice na nebu :D Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 kaj je to nasmeh????? :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 19, 2005 Deli Objavljeno November 19, 2005 Hehehehe. Avatar od divje muce. :grim :lol: Drugače pa se danes obetajo dunajski + krompir + mešana solata. In to v domači izvedbi. :OK: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno November 19, 2005 Deli Objavljeno November 19, 2005 hostese v milanu :blush: :wub: :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 19, 2005 Deli Objavljeno November 19, 2005 končno alkohol po dvajsteih urah zapušča telo :D in končno zalavfala nov PC in adsl :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno November 19, 2005 Deli Objavljeno November 19, 2005 ...par stvari :OK: p.s. se mi jih ne da naštevat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 :D :D :OK: :kva2: :kva2: :naughty: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 Starša sta me ravnokar povabila domov na kosilo na pečenega piščanca... mmmmmmmmm pa sonček mi greje hrbet, kar me v dobro voljo spravlja, čeprav sem v službi......... pa misel na nekoga mi nasmeh na usta riše :wub: :wub: :wub: pa še kaj bi se našlo :OK: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se