Sanda7 Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 jaz pa sem naju sama povabila na kosilo itak na domačo govejo župo,meso,solato,krompir :OK: še pred tem pa na kofe skočim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 kaj je to nasmeh????? :hmm: :hmm: :hmm: ...nekaj takšnega recimo :whistle: :lol1: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 night fight..... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 soncek pa goveja zupca za juzno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 preživel sem vikend - kdo bi si mislil :grim pa policajem sem se izognil ker verjetno še nebi smel danes vozit <_< pa stanovanje lepo napreduje :OK: ma ja ne me resno jemat, sem še zadet :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 kaj si travco kadil :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 kaj si travco kadil :hmm: ne ne zadet je splošna oznaka stanja, bi rekel vinjen ampak se ne počutim vinjen ampak samo omotičen in dezorientiran v prostoru z krepko upočasnjenimi refleksi pa neverjetno se mi piva lušta ampak ne smem ker morem delat še nekaj z orodjem pa to in sem lahko spet sam sebi najbolj nevaren .) travca pa ni za mene, se slabo razume z 10+ piri podlage :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 15 ur spanca.... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 ...da naslednji teden delam samo v sredo in v četrtek ostalo prost,frey,slobodan :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 ne ne zadet je splošna oznaka stanja, bi rekel vinjen ampak se ne počutim vinjen ampak samo omotičen in dezorientiran v prostoru z krepko upočasnjenimi refleksi pa neverjetno se mi piva lušta ampak ne smem ker morem delat še nekaj z orodjem pa to in sem lahko spet sam sebi najbolj nevaren .) travca pa ni za mene, se slabo razume z 10+ piri podlage :whistle: z 10imi peri tud nisi sposobn zvit :D ce jih se ene 10 spijes se ti mogoce prkaze svizec pa ti ga navije :blink: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 (popravljeno) Karta za Hypocricy je na poti. :grim :OK: Aja pa Parni valjak se bodo ukinili. :grim :devil: Popravljeno November 21, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 kmal bo torek :OK: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 Torek je dan za potresavanje bokov ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 Torek je dan za potresavanje bokov ;) sej vse, kar počenjaš, mi ni treba vedet :doze: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 sej vse, kar počenjaš, mi ni treba vedet :doze: ;) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 (popravljeno) Jožef Špringer - oddaja Sestrojebec :lol1: Popravljeno November 21, 2005. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 konec šihta :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 (popravljeno) sneg :kva2: sneg sneg sneg :kva2: sneg sneg sneg :kva2: sneg sneg sneg :kva2: sneg sneg sneg sneg sneg ... :kva2: snežinke snežinke :kva2: snežinke snežinke snežinke :kva2: snežinke :rolleyes: Popravljeno November 21, 2005. Popravil Nata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 sneg :kva2: sneg sneg sneg :kva2: sneg sneg sneg :kva2: sneg sneg sneg :kva2: sneg sneg sneg sneg sneg ... :kva2: snežinke snežinke :kva2: snežinke snežinke snežinke :kva2: snežinke :rolleyes: Tebi je lepo. Kaj pa ubogi jaz. Moral bom verige montirat, če bom hotel prikrampat domu :cry: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 NMK :grim :lol1: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 Lep ognjemet v LJ :grim :D zakaj pa :hmm: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 :P fajn dan :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 Lep ognjemet v LJ zakaj pa POP TV ima 10. obletnico delovanja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 :P fajn dan :OK: vsega pa res ne rabmo vedet :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno November 22, 2005 Deli Objavljeno November 22, 2005 POP TV ima 10. obletnico delovanja... Ognjemet je bil, ker je ekipa Zurnala zakorakala v tretje leto obstoja. Ognjemet v sodelovanju s podjetjema Astra Chemo in Lecana (mogoce ideja za sponzorje, ce jo kdo potrebuje). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se