Nagaya Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 (popravljeno) :hmm: jest bi raj kruh..ne kvasa Popravljeno November 24, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 sneeeeeeeeeeg.g..ggg.gg (ok, sej je biu že u pondelk, pa danes delim veselje z vami... ) pa vaje pri najnaj asistentki :blush: zdej pa freeeej (individualni štrajk - ne grem na šiht pa basta :angry: ) do zvečer :zzz: sam da najdem kam so mi tadomačo med(en)ico skril.. :? zvečer pa trening pa švic... :kva2: ka že utuji pojejo "... ic a bjutiful dej...." :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 sneeeeeeeg greeeeeeeeeee, glej zuuunajjj sneeeeeeeg greeeeeee, mordaaa se spooooomniiiiiš... :whistle: :OK: Naslednja faza bo moral bit malo višji sneg! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 jutri je že prva novoletna fešta na sporedu :OK: in to ena od najboljših :grim :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 jutri je že prva novoletna fešta na sporedu :OK: in to ena od najboljših :grim :beer2: jaz mam že danes 2 ... pa v torek imel eno :) bljak cel december bom spet preživel v bakhusu :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 O ja o jaaaa :yea2: čez natanko pol ure se bom posadil za mizo, pred mene pa bodo prinešene pečenice, zelje, krompir in pir. Lajf iz guuuuud :grim :grim :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 doma... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 jutr otvoritev sezone na pohorju :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 1. končno mi je uspelo napisat diplomsko nalogo; zagovor 23.1.2006 Here I come, Here I go :D :010 2. še eno urco delam, potem pa dopusssttttttt do torka :yea1: :P 3. obatajoča se zabava za NL :grim Life is gud :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 kaj paše doma na toplem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 O ja o jaaaa :yea2: čez natanko pol ure se bom posadil za mizo, pred mene pa bodo prinešene pečenice, zelje, krompir in pir. Lajf iz guuuuud :grim :grim :kva2: meni tudi že diši z mize :kva2: pečenica + zelje :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 mater vas bo preteralo po tem zelju in po pčenicah se vam bo cel dan negravžno pahalo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 3. obatajoča se zabava za NL :grim Life is gud :grupni: imava isto v mislih? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 imava isto v mislih? .) yes, yes .) P.s.: pa ne okol govort :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 jutr otvoritev sezone na pohorju :OK: Ja lahka bi bli gor v koči ob smočišču :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 Peeeeeeeteeeeeeeeeek! Slava mu! Vsak teden me preseneti in razveseli! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 Peeeetttteeeeekkkkk ..... ssssooooooonnnnččččččeeeekkkkk ...... in za odtenek manjše bolečine .... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 Peeeeeeeteeeeeeeeeek! Slava mu! Vsak teden me preseneti in razveseli! ..pa še sonce za nameček :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 Špilferderber morda ne bo dočakal nove motoristične sezone (ravnokar je naredil investicijo v snowboard) :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 yes, yes .) P.s.: pa ne okol govort :ninja: ok, ne bom .) O ja o jaaaa :yea2: čez natanko pol ure se bom posadil za mizo, pred mene pa bodo prinešene pečenice, zelje, krompir in pir. Lajf iz guuuuud :grim :grim :kva2: zatajil si Svetega Dunajca :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 ok, ne bom .) zatajil si Svetega Dunajca :( in Devico Pomfrijo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 pa še moj nasmeh: danes se nasmiham ob pogledu na darilo, ki sem ga včeraj prejel - ravnalec za lase SalonStraight Want2Move... Profi zadeva, samo ravnat pa nimam kaj (razen tam doli??) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 zatajil si Svetega Dunajca :( Nikoli in nikdar! Sveti Dunajc je vladar! :yea2: Gremo zbirat podpise za referendum, da se uvede dela prost dan, praznik Svetega Dunajca? :OK: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 Nikoli in nikdar! Sveti Dunajc je vladar! :yea2: Gremo zbirat podpise za referendum, da se uvede dela prost dan, praznik Svetega Dunajca? :OK: :grim jaz dam tri podpise (in upam, da sem na tisti dan deležen treh dunajcev) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se