Gregs Objavljeno November 27, 2005 Deli Objavljeno November 27, 2005 ej stari kaj zdaj to pomeni? Da se ti smeji ob misli na cel avto in ne samo na njegov blatnik al pa žmigavec? Al pa da si doživel nekaj, zaradi česar bi se prav lahko zgodilo, da avto zdaj ne bi bil več cel? Tisto ta drugo... .) ročna partiiiiiiii .... same here!!!... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 27, 2005 Deli Objavljeno November 27, 2005 nekaj dobrih komadov :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 27, 2005 Deli Objavljeno November 27, 2005 prava zimska idila :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno November 27, 2005 Deli Objavljeno November 27, 2005 driftanje s frendom--> huj k underground!!! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 28, 2005 Deli Objavljeno November 28, 2005 pica ob 4h zjutrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 28, 2005 Deli Objavljeno November 28, 2005 Ta teden bo tlačanjenje krajše za 1,5 dneva. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno November 28, 2005 Deli Objavljeno November 28, 2005 Vikend :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 28, 2005 Deli Objavljeno November 28, 2005 dolgo spanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 28, 2005 Deli Objavljeno November 28, 2005 sem zjutraj pogledal sneg ven in se odločil da si vzamem dopust. je prav pasalo potegnit spanje do 11.00 pa malo poležavat, starega dobrega Bonda na HTV gledat, si nekaj malega skuhat, zdaj pa hitro maile pregledat in na trening pol pa zvečer na kako pivo. bolj len bo ta teden zgleda, bom videl kake volje za delo bom jutri ko se zbudim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno November 28, 2005 Deli Objavljeno November 28, 2005 kaj pa bi me naj "nasmehalo" (ali kak se že sklanja)) :blush: na taki depresiven dan... :cry: Samo to lehko rečem :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 28, 2005 Deli Objavljeno November 28, 2005 Bolnica Franja :whistle: & Veso :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 28, 2005 Deli Objavljeno November 28, 2005 sej lohk rečeš "Tetičkovičeva v kopalkah" ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 29, 2005 Deli Objavljeno November 29, 2005 prijatelja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 29, 2005 Deli Objavljeno November 29, 2005 Bolnica Franja :whistle: & Veso :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno November 29, 2005 Deli Objavljeno November 29, 2005 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kaksen lep soncni vzhod! :wub: Skoraj se lepsi od soncnega zahoda (ce je to sploh mogoce) :kva2: Pa kako hitro se je zdanilo. :P Samo na gumb sem pritisnil, pa je ze dan. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno November 29, 2005 Deli Objavljeno November 29, 2005 Samo na gumb sem pritisnil, pa je ze dan. :OK: he he...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno November 29, 2005 Deli Objavljeno November 29, 2005 kofe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno November 29, 2005 Deli Objavljeno November 29, 2005 v petek romanje v Brno :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 29, 2005 Deli Objavljeno November 29, 2005 v petek romanje v Brno :worship: A bi mi lahk kak konc za Zetorja dol prpjelo :devil: Drgač pa jutranji sonček :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno November 29, 2005 Deli Objavljeno November 29, 2005 A bi mi lahk kak konc za Zetorja dol prpjelo :devil: Drgač pa jutranji sonček :D čuj, bom se tri dni po dirkališču preganjal, pa ne bo cajta.. zna se pa zgodit, da bom pod težo beherovke kakšen nor kšeft nardil.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno November 29, 2005 Deli Objavljeno November 29, 2005 Lubčkanje z eno Motosvetovko :blush: :blush: :blush: Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 29, 2005 Deli Objavljeno November 29, 2005 sem si podalšal dopust, ne da se mi enostavno..... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno November 29, 2005 Deli Objavljeno November 29, 2005 Lubčkanje z eno Motosvetovko :blush: :blush: :blush: Tadej kje si spet D-D zahaklal? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 29, 2005 Deli Objavljeno November 29, 2005 Spet mam levi špegu na Bani :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno November 29, 2005 Deli Objavljeno November 29, 2005 peteeeee.......kkkkk..... aja šit sej je šele torek sam se tolk vleče da sem pomislil da mora bit že petek.... Grem bruhat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se