Zdrawc Objavljeno December 7, 2005 Deli Objavljeno December 7, 2005 Z jutri se obeta smuka :D Čez 5 min pa mrzu :beer1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 Člowk božji, pri vseh teh količinah, ki jih (po tvojih postih sodeč) trpaš vase, bi se moral prevažat okoli z viličarjem in ne z mopedom... :blink: :D E, senor Pepe, eno kosilce na dan pa res ni nek hud eksces :grrr :rolleyes: Edina razlika je morda v tem, da jaz vsak dan za kosilo jem hrano, ne pa zelenjave in sadja :grim :D No, sicer pa se na nek način res prevažam z viličarjem (Ducati ruži bolj kot viličar :grim :OK: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 Sm si kupila 15 šusov v lunaparku al cirkusu al kaj je že tisto tam pri btcju. :hmm: Sem postrelala skor vse medvede , ki šibajo v krogu. :D Dobila delfina. :blink: Dans grem spet.... zgleda, da mi neki seka. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gnoj Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 Šus je zagrabu... ...svet je spet lep! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 Šus je zagrabu... ...svet je spet lep! :OK: Se mi je zdelo, da imaš ful dela danes.... :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 č..č..č..č..č..č..čik, p..p..pa, k..k..k..a..f..f..f..fe. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gnoj Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 Šus je zagrabu... ...svet je spet lep! ...še vedno drži! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 lep sončen dan :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 včeraj sem se vozil z motorjem :grim je blo prav cool :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 sam da je jutr petek :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 Is she/he the one. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 Z jutri se obeta smuka :D :D :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 se mi zdi da se že dan mal daljša :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 Še 15 minut, pa bo nasmešek še mal večji, ko bom spizdila od tukaj .... jutr je pa itak petek .... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 se mi zdi da se že dan mal daljša :hmm: ma ne.. to se teb sam ... zdi :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 (popravljeno) Gaddamit. Brez malce ostal danes. Ampak zato pa zdaj tridvaenaspizdim. :OK: Za Senora Pepeta še gastronomski dostavek :D : današnji meni - sarma :OK: sicer predvčerajšnja, ampak to pri teh zadevah ni problem spljoh. :grrr :grim Hasta la sarma :) Popravljeno December 8, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 8, 2005 Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 Pravkar "zaklal" dva kebaba! Enega pa še hranim za kasneje.... :OK: :grim Samo "ti" pa znajo :fredy: ....njam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 Olimpija zmagalaaa :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 V žepu od bunde sem najdu 272 SIT, ravno ko sem mislu da sem že čist broke, pa še novo leto se bliža. :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 V žepu od bunde sem najdu 272 SIT, ravno ko sem mislu da sem že čist broke, pa še novo leto se bliža. :OK: :OK: :lol1: a ti jst še 8 tolarjov dam, da boš meu saj 280 :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 Ene par hladnih kozlov :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 9, 2005 Deli Objavljeno December 9, 2005 Za Senora Pepeta še gastronomski dostavek :D : današnji meni - sarma sicer predvčerajšnja, ampak to pri teh zadevah ni problem spljoh. Hasta la sarma :) O, kul! B) :yes: In ker se danes ne bom prow veliko svalkal po motomarsu, že wnaprej rjovem: dober tek :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno December 9, 2005 Deli Objavljeno December 9, 2005 Včerajšnja zmaga olimpije :yea1: :yea1: :yea1: in napis ki je šel nekako takole We don't need fast food we need Segedin!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 9, 2005 Deli Objavljeno December 9, 2005 (popravljeno) O, kul! B) :yes: In ker se danes ne bom prow veliko svalkal po motomarsu, že wnaprej rjovem: dober tek :D A je kdo omenu (krompirjeve) svaljke? :kva2: Moj nasmeh : beri zgoraj ................. Popravljeno December 9, 2005. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se