klimbra Objavljeno Junij 2, 2004 Opozori Objavljeno Junij 2, 2004 Trening :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
Zok Objavljeno Junij 2, 2004 Opozori Objavljeno Junij 2, 2004 (popravljeno) s kolokvijema naredu pisni del izpita fizike II (moderna fizika - kvantna mehanika, radioaktivnost, relativnostna teorija, itd... )!! that's me -=> B) :D Popravljeno Junij 2, 2004. Popravil Zok
Špilferderber Objavljeno Junij 3, 2004 Opozori Objavljeno Junij 3, 2004 s kolokvijema naredu pisni del izpita fizike II (moderna fizika - kvantna mehanika, radioaktivnost, relativnostna teorija, itd... )!! that's me -=> B) :D da se mi ga ne boš preveč napil čestitke
Thundercat Objavljeno Junij 3, 2004 Opozori Objavljeno Junij 3, 2004 Djevojka sa sela.... :grrr :lol1: evo se pridružujem..... severina je zakon!!! v industriji odraslih seveda.....
Zok Objavljeno Junij 3, 2004 Opozori Objavljeno Junij 3, 2004 da se mi ga ne boš preveč napil čestitke hvala... :rolleyes: ...ni blo tok hudo - mi je RegY druzbo delu... :yea2: :devil: :beer1: O:-) danasnji nasmeh: piercing. O:-)
klimbra Objavljeno Junij 3, 2004 Opozori Objavljeno Junij 3, 2004 hvala... :rolleyes: ...ni blo tok hudo - mi je RegY druzbo delu... :yea2: :devil: :beer1: O:-) danasnji nasmeh: piercing. O:-) Čigav???????
Sanda7 Objavljeno Junij 3, 2004 Opozori Objavljeno Junij 3, 2004 Končno mal vremena in prijetnih 70 km :D
Pervy Objavljeno Junij 3, 2004 Opozori Objavljeno Junij 3, 2004 kje...slikca.... :hmm: tega pa res nočem videt :kva2: aja nasmeh, dogajanje okoli pjevačice :P cel svet že ima slike in video, sedaj pa borba proti temu in moralni poziv naj uničimo posnetke :lol1: šur, že brišem O:-)
Zok Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 tega pa res nočem videt :kva2: trpi!! :P
Thundercat Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 trpi!! :P šminker...... :P bi dal slikco mojega piercinga pa se mi zdi da bi jo kmalu zbrisal..... :rolleyes: :)
Pervy Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 Zok-ov strelovod :P PETEK JE!!!!!!!!!!!!!!!! :D :yea2: kosilo bo čez 30 min :P
Ice Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 cartkana razvajenka...... uzaljena & osvajana. :)
Zok Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 moj psihopatski macek se nekako umiri, muzka spila (dokaj potiho), cutim vibracije, izklopim woofer, se kr neki vibrira, dam muzko bolj potiho, se kr vibrra, pol pa ugotovim d mi mackonar v narocju prede... :P
SiR Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 trpi!! :P zgleda, kot bi imel tam nad in pod obrvjo dva zelo gnojna tura, ki jima tista bela tekočina že napol strjena mal vn visi ... :lol:
Zok Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 zgleda, kot bi imel tam nad in pod obrvjo dva zelo gnojna tura, ki jima tista bela tekočina že napol strjena mal vn visi ... :lol: ja, s takim kovinskim leskom, prav neverjetno... :P
Alla Objavljeno Junij 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 moj psihopatski macek se nekako umiri, muzka spila (dokaj potiho), cutim vibracije, izklopim woofer, se kr neki vibrira, dam muzko bolj potiho, se kr vibrra, pol pa ugotovim d mi mackonar v narocju prede... :P Zoki, našla sem slikico tvojega mucka, pa mi ne zgleda ravno miren..... O:-) :lol1: :lol1: :devil:
JAZBEC Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 (popravljeno) http://preitenegg.net/Motorradclub/04_Juli...en/Tour2004.htm :P zakaj pa ne..... :D Popravljeno Junij 4, 2004. Popravil JAZBEC
bauca Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 Petek :OK: :notworthy: :OK: Pa ju3 bo sobota ... :yea2:
simonsi Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 Naredu enega najpomembnejših predmetov prvega letnika :notworthy: poleg ostalih B) še je luč na koncu na koncu predora :) :) :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se