motobaby Objavljeno December 13, 2005 Deli Objavljeno December 13, 2005 Izvedela, da dobim božičnico, katero sploh nisem pričakovala :kva2: Koriščenje nadur v zadnjem tednu tega leta = dopust!!!! :OK: 4 dni letošnjega pa si prišparam, za prvomajsko motoriranje po Toscani :whistle: Poleg vsega mi moje zdravje danes dobro služi. :D Life is gud! :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 13, 2005 Deli Objavljeno December 13, 2005 S tinchi se odlocila kam greva za novo leto :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 13, 2005 Deli Objavljeno December 13, 2005 Nč konkretnega, pa se mi kr smeji ..... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Rollllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaa :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 13, 2005 Deli Objavljeno December 13, 2005 včasih življenje prijetno preseneča :grim :wub: life is good :OK: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 13, 2005 Deli Objavljeno December 13, 2005 pasala kavica :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 13, 2005 Deli Objavljeno December 13, 2005 nasmeh, tako prešeren, da srce vzdrhti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 konc šihta :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 (popravljeno) Urnik "dela" za danes: - 9:00 seminar (spet bom videl sošolke in sošolce s faxa), - 12:00 požrtija v gostilni Pri Micki, - 17:00 požrtija v Media svetu, - 19:00 kuhano vino na štantih, - 20:00 koncert. Tadej :yea1: Popravljeno December 14, 2005. Popravil Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 Včerajšnji telefonski klic in povabilo .... zdaj pa sam še - stara dej mi dopust!!!!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 Sestrica pride... :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 Zelo zabavna kava :grim :xx: Glej, da se ne prehladiš :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 Glej, da se ne prehladiš :) Sem jo opozoril, da naj si zapne plasc, pa me je samo cudno pogledala :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 Valjda! Saj ve da danasnji casi niso za zapete in zadrgnjene! :) Drugace pa vcerajsnji vecer.... zakon! R&R in zatonj pijaca. Lokal je norel. :kva2: Ah, sem pozabil... private party do 4.54 :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 telefonski klic :) :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 Dobil projekt. :OK: :kva2: :kva2: I rule. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 voščilnica tc motoshopa :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 Sveži cigaretosi... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 Vplacano novoletno dopustovanje... Jordanija here we come! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 Sem jo opozoril, da naj si zapne plasc, pa me je samo cudno pogledala :) Ja, zima je :D Za Jordanijo pa ... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 Vplacano novoletno dopustovanje... Jordanija here we come! Sam', da kake kuge ne pritihotapiš nazaj!! :lol: No, meni se pa kar smeje...samo od sebe...brez kakršnih koli tehtnih razlogov... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 ... Madagascar zvečer... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 juhu-hu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 jutr plača Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 enkrat v zivljenju mi je ratalo projekt speljati nekaj dni pred rokom potem me pa ploter zehebava. :devil: po 24 urah zezanja in trikratnim plotanjem za brez veze :slap: mi je koncno ratalo spraviti celoten projekt v zeljeni oblilki iz carunalnika na papir. :D life is good. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 čestitke ice :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se