SiR Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 Pirrulz & Einherjar: a vaju je kdo sploh kaj vprašal :angry: :devil: imamo stalno mandat komentiranja :)
Einherjar Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 Pirrulz & Einherjar: a vaju je kdo sploh kaj vprašal :angry: :devil: Seveda naju ni... Ampak a si kdaj na tem forumu zasledila, da se kdo s tem omejuje :)
motobaby Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 Seveda naju ni... Ampak a si kdaj na tem forumu zasledila, da se kdo s tem omejuje :) To maš pa tut prou :rolleyes:
pirrulz Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 To maš pa tut prou :rolleyes: in če smo že pri tem: a je kdo tebe kaj vprašal? :hmm: :devil: eh MHB šalim se. saj si kul. B)
motobaby Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 in če smo že pri tem: a je kdo tebe kaj vprašal? :hmm: :devil: eh MHB šalim se. saj si kul. B) Nehi se šalit; raje pridi kaj v Lj. in daj za kakšen :beer2: , glede na to da si manjkal v soboto na MS žurki :devil: Si bil pogrešam, čist tko btw :whistle:
Einherjar Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 Nehi se šalit; raje pridi kaj v Lj. in daj za kakšen :beer2: , glede na to da si manjkal v soboto na MS žurki :devil: Si bil pogrešam, čist tko btw :whistle: Jaz sem bil tam, pa nisi nic za pijaco dala (ok, tudi ne vem katera si oz. ce sem te sploh videl - ampak, to se daj ni pomembno)
motobaby Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 Jaz sem bil tam, pa nisi nic za pijaco dala (ok, tudi ne vem katera si oz. ce sem te sploh videl - ampak, to se daj ni pomembno) Enkrat si mi prijazno pridržal vrata, tam pri wc-jih, če se ne motim :rolleyes: Men se zdi da si bil ti :hmm: oziroma nekdo ki ti je blazno podoben.
pirrulz Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 Nehi se šalit; raje pridi kaj v Lj. in daj za kakšen :beer2: , glede na to da si manjkal v soboto na MS žurki :devil: Si bil pogrešam, čist tko btw :whistle: Could happen, could happen indeed :rolleyes: . Good things come to those who wait. :grim Sicer pa sem bil v soboto v Laibachu dopoldne, ampak sem moral popoldne nazaj v vzhodni blok. Poslovno, seveda. :grim :beer2: :rolleyes: ja, jebiga, če bi še jaz bil na MS orgiji, potem bi vse skupaj izpadlo že kičasto popolno. :grim :devil: Enkrat si mi prijazno pridržal vrata, tam pri wc-jih, če se ne motim :rolleyes: Men se zdi da si bil ti :hmm: oziroma nekdo ki ti je blazno podoben. Moj brat, ki mi ni nič podoben, ziher ni bil, ker tudi Einu ni nič podoben. :grrr :grim
Ice Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 "burja v kozarcu" ali "bogovi moderatorji mi ne dajo miru". sym in mikimaus izvajata revolucijo. za crknt. :wacko: :lol1: :slap: :grrr
Nagaya Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 (popravljeno) temu se reče nizanje biserov na ogrlico Ice...ko bo vrvica polna bo ogrlica fertig ....takrat si jo bo lahko nekdo nadel okoli vratu da mu bo v "ponos" :) Popravljeno December 19, 2005. Popravil Nagaya
Einherjar Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 Enkrat si mi prijazno pridržal vrata, tam pri wc-jih, če se ne motim :rolleyes: Men se zdi da si bil ti :hmm: oziroma nekdo ki ti je blazno podoben. Hmm... po moje kar jaz... ker takih kot sem jaz ne delajo vec - so po prvem poskusu raje kalup stran vrgli :grim
SiR Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 "burja v kozarcu" ali "bogovi moderatorji mi ne dajo miru". sym in mikimaus izvajata revolucijo. za crknt. :wacko: :lol1: :slap: :grrr jaz že ne revolucije - predobro vem, kako je z njimi :grrr Načeloma mi je popolnoma vseeno - recimo, da pri kaki brozgi rad še mal zraven primešam, da je še bolj brozgasta :)
devilish Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 Jst tut :( ; a me vzameš s sabo? :P P.s.: važička :devil: (sem ti zeloooo fouš) "Samo" 32k te loči od obiska koncerta! :krneki: :grim
hajoktejn Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 I still don´t give a f*** and i´m still happy :)
motobaby Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 Včerajšnja in današnja osrednja tema pogovora :OK:
bubamara Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 Včerajšnja in današnja osrednja tema pogovora :OK: :blush: :winkiss:
pirrulz Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 Včerajšnja in današnja osrednja tema pogovora :OK: :blush: :winkiss: hehe. ma ful ma, da bi nekaj prijavu, ampak bom iz strateških razlogov rajši tiho :xx: :grim :devil:
bubamara Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 hehe. ma ful ma, da bi nekaj prijavu, ampak bom iz strateških razlogov rajši tiho :xx: :grim :devil: se bomo vse pomenil u troje :naughty: na šest oči :grim ..... seveda ob pivu :P
Sanda7 Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 ma včasih je dovolj sam kak žarek sonca :D
Manu Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 ma včasih je dovolj sam kak žarek sonca :D Včasih je pa premalo, če ti celo sonce na glavo rukne. Spala popoldne žnj ur. :)
pirrulz Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 tridvaenaspizdim. :OK: Končno. Gaddamit. :fredy:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se