stigmata Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 Zrihtala menotrco za diplomsko :D :OK: zaj še samo enga kretena da jo napiše rabim
Gregs Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 EOM... :D Če je EOM End Of Maintenance, to niti ni tako dobro... :lol1:
Furioso Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 Če je EOM End Of Maintenance, to niti ni tako dobro... :lol1: Kako da ne? No ja, kakor se vzame. :hmm: :D
Jurij Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 BANG!... en izpit manj(pd 9) (9+1 to go)
hrčo Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 Nč ... pa se mi že cel dan smeje .... :D
pirrulz Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 hastalavistatridvaenaspizdim. :yea2: lajf iz gud gud gud :grim :grim (če odmislim vse pizdarije :fredy: )
klimbra Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 Dost za dons :OK: :OK: :OK: In s tem posledično.....uspešno zaključen delovni teden!!!!! Kulllllllll
pirrulz Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 Danes zjutraj se zbudim pa me je nekaj nož zajebaval pri rezanju salame pa pri odpiranju hladilnika mi je ena piksna pira iz vrat ven padla (sem si jo že zacahnal, tak da jo bom kakemu kolegu podturil, ko pride na obisk :devil: ), tako da nisem bil najboljše volje. :doze: Pol pa grem na šiht, pa me na cesti ustavi ena bežna znanka, mega dobra baba, pa začne, da se ji je ful dopadel zadnji članek pa da čestitka bla blablabla (nisem najbolj pozorno poslušal :rolleyes: ). :grim :devil: Never underestimate the power of the written word :grrr :grim :devil:
Jurij Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 ravnokar napekel frišne mafine z gozdnimi jagodami.... :D
Jurij Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 Piri, nisi poslušal niti bral med vrsticami... "... uuu. ful se mi je dopadel članek... iiii... " (pel me na pijačo, da se mal bolj poglobiva v pogovor..." :)
Manu Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 ravnokar napekel frišne mafine z gozdnimi jagodami.... :D A v službi? :D :D :D Moj :D : fajn ljudje, ki me obdajajo. :blush:
wind Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 :huh: No reason to smile... :unsure:
pirrulz Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 (popravljeno) Piri, nisi poslušal niti bral med vrsticami... "... uuu. ful se mi je dopadel članek... iiii... " (pel me na pijačo, da se mal bolj poglobiva v pogovor..." :) Šur da sem. :grim Ampak vsega pa tu gor res ne morem napisat. Si bo še kdo mislil, da sem pokvarjen ciničen šovinist. :o :rolleyes: :grrr :devil: Popravljeno Januar 27, 2006. Popravil pirrulz
Jurij Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 A v službi? :D :D :D Ne, začnem šele ob 12h.... :naughty: aj lov študentenleben... :D Šur da sem. ... Ups..da nisem kej preveč natipkal.... :o :D še par štosov naložim pa šibam na šiht... :)
Pervy Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 petek je pač dovolj za en :P , ampak za en :D :lol1: je pa kako bodo cometovci diplomirali na gumah za njihove hrčkote, vsi vozniki SS motorjev niso toliko pozornosti namenili izboru "the" gume za motor :slap: :whistle: PS: no je pa res da se ninje, R1-ke in CBR-kene vozijo tako ekstremno :devil:
Brihta Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 (popravljeno) tema Ljubezen :D Aja pa petek seveda, z obveznim vecernim razvedrilnim programom :OK: Popravljeno Januar 27, 2006. Popravil Brihta
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se