bubamara Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetek :yea1: :kva2: :OK: še 4ure in 20 min :OK: :P
pirrulz Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 (popravljeno) olraj olrajt OLRAAAJT :OK: :yea2: Pacientovo stanje je, kot kaže, precej stabilno. Poškodba prednjih udov ni spljoh nikoli tu. :grrr :grim :yea2: (Upamo, da je tudi z njegovim trebuščkom vse okej in olrajt :krneki: :unsure: :fredy: ) Popravljeno Februar 3, 2006. Popravil pirrulz
Brdaus Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Ja, mene je tut petek razveselil..... pa to, da ko domov pridem in ko južno pojem, grem na motor šraufat tiste dele, k sem jih učeri v Louisu kupu. :OK: :OK:
hrčo Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Ma men se skoz smeje, če je konkreten razlog al pa ne .... življenje je tok lepo, sam z nasmehom ga treba jemat .... :P Tolk smeha in zadovoljstva kot ga je v letošnjem letu, ga ni blo prej v parih letih .... :OK:
motobaby Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 GPS by Pirrulz :OK: tnx btw B)
fifty Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Zgleda, da se bom uženu. Spet. Mi je big boss reku, da bi se moral mal umirit. B) PS: dol s kapitalizmom. :yes:
SiR Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Pacientovo stanje je, kot kaže, precej stabilno. Poškodba prednjih udov ni spljoh nikoli tu. :grrr :grim :yea2: (Upamo, da je tudi z njegovim trebuščkom vse okej in olrajt :krneki: :unsure: :fredy: ) :OK: :OK:
Manu Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Komu naj se pa smejim, če sem "tol'k zmatran"? :? Sebi, fičko. Ker si dopustil, da si tolk zmatran. :) p.s. Prid kej mim, se bova skupaj smejala en drugmu. .)
klimbra Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 :OK: :OK: :OK: Krasnooo.......doooooooooooooooooooost za dons!!!!!! Ahojjjjjjjjjjjj vikend se je začel.....jodlijodliiiidooooo :OK: :OK: :OK:
Manu Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 :OK: :OK: :OK: Krasnooo.......doooooooooooooooooooost za dons!!!!!! Ahojjjjjjjjjjjj vikend se je začel.....jodlijodliiiidooooo :OK: :OK: :OK: :eek: :eek: :eek: :grim :grrr :grim :grrr :grim :grrr Dobri stari Klimbra. S poudarkom na dobri. O:-) Če pa to ni razlog za :D :P
Pervy Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 danes dobil potrdilo da sem od 18.1. do 18.2. v bolniški in napotnico na terapije. pol grem 20.2. še za en mesec na bolniško itd. ko pa bo fertik pa z papirji na zavarovalnico :whistle:
Biba Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Klic iz Pariza ... :P Sobotni obeti nadebudnih peteršiljčkov ... :P Nedeljske tekoče zadeve ... :P
Tinchi Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Ma men se skoz smeje, če je konkreten razlog al pa ne .... življenje je tok lepo, sam z nasmehom ga treba jemat .... :P Tolk smeha in zadovoljstva kot ga je v letošnjem letu, ga ni blo prej v parih letih .... :OK: Men isto :kva2: :kva2: :kva2:
stigmata Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 (popravljeno) Men isto :kva2: :kva2: :kva2: Mene pa zanima kako hrano vidve s Hrčo konzumirata, da sta tak "blaženi" jaz bi tud :) Popravljeno Februar 3, 2006. Popravil stigmata
Manu Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Manu. :D Hvala, se smejem sicer tut brez tega. :D In to na široko. Sploh, ker tu in tam kaj izvem. :D :P
Tinchi Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Ce ti povem kaj je vzrok, bos hotla tud ti to met... pa ne vem, ce bo dobr zate. :grrr Stara, dogajaaaaaa :kva2:
Nagaya Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 včasih dogaja preveč.... :mellow: "Harvey-Davidsun" :D
pirrulz Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Amon Amarth. Metal camp 2006. :OK: :yea2: :yea2: :yea2:
Furioso Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Deset strani... ...pa še kar gre... :OK:
vragica Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 ... no, zdaj pa lahko grem... .) :) :D :OK: :P :devil: :grim :lol: :naughty: :photo: :whistle: :yea1: :yes: ;) B) O:-) :yea2: :grupni: :010
Jurij Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 napis na avtu..."Pazi, moja žena za volanom" :lol1:
Brihta Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Dober dan v službi, divja furca, zdaj pa še na žur :D
Sanda7 Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 sonce oziroma vreme mi že dva dni privablja vesel nasmeh in odlično počutje :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se