pirrulz Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 (popravljeno) tridvaenaHASTA.LA.VISTA. :yea2: :beer1: laj iz gud don't drink and drive wash separate do not bleach blabla blllllllla pirrulz out. B) Popravljeno Februar 3, 2006. Popravil pirrulz
gebre Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Iz teme "pomlad bo" :D kako vem, da bo.... - ker wub.gif ves prosti čas preživi pred ekranom in eek.gif po motostraneh smile.gif - ker se na poti domov že dva dni redno ustavlja pr Habatu smile.gif -ker je že trikrat iz omare prinesu motoristično jakno in jo ljubeče gledal smile.gif - ker so se na mojih revijah Mama začele kopičiti moto revije različnih izdajateljev in v različnih jezikih smile.gif -ker (spet) posluša nenavadno glasbo smile.gif -ker gleda fotografije zdaj že "bivše zverine" in se mu pri tem skorajda rosijo oči smile.gif
hrčo Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Ce ti povem kaj je vzrok, bos hotla tud ti to met... pa ne vem, ce bo dobr zate. :grrr Stara, dogajaaaaaa :kva2: :P ne ne, kar vsakmu pa ne izdava recepta za tak način življenja :kva2: Dugaja dugajaaaaaaaaa :devil:
Nagaya Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 :) koledar dirk je ugoden in na izi..zelo všeč .... očitno nisem edina ki ob 7h zvecer v petek visi na računalniku in se zajebava s službenimi zadevami.... it doesn't make me smile...but somehow I feel at ease :mellow:
fifty Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Jutri. Grem. Robniki nabrušeni, gate spakirane, Zelen natočen. Jack D. nervozen. Si želi topline. Požiralnika. Pa, pa! :D
stigmata Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 :P ne ne, kar vsakmu pa ne izdava recepta za tak način življenja :kva2: Dugaja dugajaaaaaaaaa :devil: OK, bom odprla temo "Zamera" ker tale "Nasmeh" mi ne odgovarja več :(
motoristek Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 Ko je sobota se mi kar smeji... :OK:
Sanda7 Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 danes me sam še vreme lahko nasmeje,sam kakor kaže mu bo težko ratalo
stigmata Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 Danes sem prvič v življenju sama odprla konzervo na prastarii način s starim odpiračem in ne novimi izumi, sicer je nekaj cajta trajalo ampak... :OK: Bolje pozno kot nikoli :D
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 Današnjih 41km :grim :grim :grim kok je lepo bit na obali :yea1: :whistle:
hrčo Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 OK, bom odprla temo "Zamera" ker tale "Nasmeh" mi ne odgovarja več :( :friend1: :004 Ravnokar prišla domov s prekrasnega sončnega Cerknega - smuka :OK:
MARJA Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 Firestarters Prospect MC :worship: :beer2: :drunk:
premza Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 Po treh dneh so mi odvili glavo in mi celo dovolili pogledati se v ogledalo... :lol1:
Nagaya Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 :D hodim hitreje kot nekateri trimčkajo
Vale Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 Zjutraj odprem oči in ugotovim, da imam ob sebi kar tri :grim
hrčo Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 Spomin na včerajšnjo noč in današnje jutro / dopoldne :kva2:
SiR Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 Spomin na včerajšnjo noč in današnje jutro / dopoldne :kva2: 'wasn't me :P
Jurij Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 Nočno sankajne... ogrevanje z viljamovko in kuhanim jinčkom... teli gorenci pa niso povsod škrt... :OK: Danes cel ljubi dan... lenarjenje... :D pa pred 15 minutami novih 10km z mašino.. :yea1:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 Zjutraj odprem oči in ugotovim, da imam ob sebi kar tri :grim Jst tudi :P .... bwahahahah :lol1: ... dejsnko pa sam enga k barve menjuje :P :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se