maXXXimum Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Jutranji 3 kilometri po nekaj mesecih abstinence :yea1: Tut to da je bila to pot do servisa ni pokavrilo razpoloženja :grrr
Brihta Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Sem ze/sele na polovici z izpiti :D
Nagaya Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Izgubili smo enega Symona......kdor ga najde, naj ga prosim vrne lastniku :)
kekec III Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Izgubili smo enega Symona......kdor ga najde, naj ga prosim vrne lastniku :) ..a tega?
pirrulz Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Hastalavista pa vse najboljše za Franceljnovo matildo. :grim :beer1:
Alla Objavljeno Februar 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Izgubili smo enega Symona......kdor ga najde, naj ga prosim vrne lastniku :) Symon ma lastnika??? :eek:
RHonda Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Naredu izpit iz gradiv, že tretji letos :P
GrCaR Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 jutri je praznik (ni pouka), v četrtek je ravnateljev dan (ni pouka), v petet so informativni dnevi (ni pouka), pol je vikend, pol en tedn pouka, pol pa počitnce :kva2: :kva2: :kva2: vredno nasmeha :D :yea1:
Nagaya Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Symon ma lastnika??? :eek: nisi vedla? :blink:
hrčo Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Občutek, da je petek :D , pa čeprav ni, bom jutr vseen lahko spala, to pomen, da grem lahko dons žurat .... pol bo pa itak res kmal petek .... :kva2:
era Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 :kva2: poooooliiiičkeeeeee :grupni: hvala :004 :blush:
Dolenc™ Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Za hec sem šel poiskat vse moje objave in se še zdej režim ko to preberam :D Par utrinkov :) "Rečmo jst če padem me bolj skrbi za motor ko zame, k jst se bom že zacelu, motor uštimat me bo pa en kp $$ pršu, pa še vozet se ne bom mogu. Sam bi pa raj vidu (če slučajno pride do tega) da raznese motor kokr pa mene" "Če iščeš ljubezen na forumu uporabi ISKALNIK!!!! Ha! Končn sem lahko enmu reku naj ga uporab k tko men težite" "95 and up je mito z podovgovatimi lučkami. In od takrat naprej ni nobene spremembe na motorju razen te da majo novi mitoti na feltnah 6 namesto 3 krakov, pa mašino majo mal švohnej. Pa se mi zdi da so tud še mal lažji, to pa nism siguren. Pač dajo mn delov notr:D" "Zdej se odločam kaj bom naredu al bom se šu učit za kontrolno jutr al spat. Tko da lahko noč, se bom že juter učiv"(pol se pa čudem da sem letnik fuknu :D) "Ja ne vem če spada v kategorijo pr*sic, k lej tko je. Že sam v tej temi 3 ne da. Pol pa prštej še vse skuteriste pa polovico 125 kategorije. Tko da jst mislem da še mal da smile.gif. Pa še tud kaki drug med motoristi se bi najdu k neb dobu, da ne govorimo o saj polovici žensk na tem forumu. Človek se zamisli" Uglavnem če nimate kej za počet, pejte svoje objave brat, jst se ne morem nehat smejat :)
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 (popravljeno) Dobra večerja v zelo prijetni družbi ;) :grim :grim :whistle: Popravljeno Februar 7, 2006. Popravil Dr. _MAXXI_
Nagaya Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 (popravljeno) intrigira me :hmm: ... Popravljeno Februar 7, 2006. Popravil Nagaya
Gregs Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 Ena fajn nočna smučarija... :OK: ... ki se je končala sedaj... :D
Einherjar Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 prvih 10km po ljubljani.... :) nasmeh do Ulan Batorja...
jose Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 končno po dolgem času ne delam na praznik B)
Nagaya Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 tadruga kava je bla glihprav....in tašesta skica kr gut
Einherjar Objavljeno Februar 8, 2006 Opozori Objavljeno Februar 8, 2006 prvih 10km po ljubljani.... :) nasmeh do Ulan Batorja... In po kosilu se dodatnih 30... Nasmeh se rahlo sirsi.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se