Pervy Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 sonček - bo treba na en pir pol :OK: :grim , pa zvečer koncert B) pa amortizerja morem menjat na avtu ampak ni nujno, no to glih ni za :grrr ampak sem mislil da je kaj hujšega in nujnega, tako pa bo še počakalo da se prvo motor na cesto spravi in podobno - bi lahko blo slabše. sicer pa se mi bo po registraciji motorja 20 jurjev za amortizerje itak zdela sitnica :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 Itaq, da ne moremo vsi hodit na isti valovni, a ne :D Jaz pa sem si, da bi mi to uspevalo v glavo dal vgradit celo CB postajo, ampak kot kaže ne pomaga :grrr ! Mah jebi ga, bom že preživel .) . Pa vesel pust in dosti mastnih krofov ti želim :P ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 Če nisem jaz prfuknjena :lol1: :lol1: :lol1: Za pol ure sem bila prepričana, da je danes 21.02.2005 in ko sem iskala lanske podatke, sem iskala za leto 2004 ... SVAŠTA ... :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 (popravljeno) Če nisem jaz prfuknjena :lol1: :lol1: :lol1: Za pol ure sem bila prepričana, da je danes 21.02.2005 in ko sem iskala lanske podatke, sem iskala za leto 2004 ... SVAŠTA ... :lol1: :lol1: :lol1: Dj Vale zber se, no... :) Popravljeno Februar 21, 2006. Popravil era Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 Dj Vale zber se, no... :) To bo pa nemogoče :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 (popravljeno) To bo pa nemogoče :grrr vem.. sej sm sam tko mal rekla, k mam lih cajt :fredy: ;) Popravljeno Februar 21, 2006. Popravil era Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 Če nisem jaz prfuknjena :lol1: :lol1: :lol1: Za pol ure sem bila prepričana, da je danes 21.02.2005 in ko sem iskala lanske podatke, sem iskala za leto 2004 ... SVAŠTA ... :lol1: :lol1: :lol1: Valči.......dihaj......kisik dobro delije na možgančke.....dihaj deklica......dihaj, dihaj z mano .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 sonček :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 Sem bil cel dan priden! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lowc__46 Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 končno malo sončkaaa..gremo vn :chase: :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 tema..... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 21, 2006 :eek: DELAJO!!!! :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
traiker Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 osrečilo me je kr'neki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 fuzbal :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 :eek: DELAJO!!!! :OK: :OK: :OK: Sej je bil že cajt!!!!!!!!!!! :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 :kva2: :kva2: kikiriki, pir, peteršilj :grim :grim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 :kva2: :kva2: kikiriki :grim :grim :whistle: A si ptičjo gripo fasal, da kikirikaš :hmm: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 Dva razloga za :D :D 1. Nova celada (x-lite 601) 2. Z motorjem na sihtu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 ...pajser... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 (popravljeno) "Bivši Venom kitarist Jeff "Mantas" Dunn bo kot live kitarist igral na turneji nemške techno zasedbe Scooter. (paranoid-zine.com) HEHEHEHEHHEHEHEHEEE :lol: :lol: Popravljeno Februar 22, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 A si ptičjo gripo fasal, da kikirikaš :hmm: :P ne nisem fasal pričje gripe ... sem imun na kokoši :lol1: :lol1: :lol1: :whistle: a ti veš da je nek "sadež" kikiriki???? :P:P ... ma sej to ni blo bitno ... nek druzga je blo :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 Končno spet motor :yea1: Včerajšnja vožnja... Bolj primeren izraz bi bil pomladno tišanje po avtocesti :blush: :krneki: :kva2: To, da se sezona začenja :010 To, da jo bom začel opremljen in pripravljen... :bounce: Izračun, da se bojo načrtovane modifikacije motorja finančno izšle :eek: :afro1: Včerajšnji trenutki ob blejskem jezeru :wub: Muzika :yea2: Videl GSXR 06 :worship: moj je vseeno lepši :krneki: :grim Pivo v družbi starih kolegov :) Oky, ni bilo samo eno O:-) Ma kurc... Meni se samo nasmehuje :photo: :grim :yea1: Pa sem se olajšal za nasmehe zadnjih par dni... Ja ja, pa kaj pol če je tolk grafike v postu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 kavica :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 ... z mlekom :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 Črnuhar pride dons domov :kva2: . Po dolgem času, se bom spet lahko mal gor vsedla :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se