Vale Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 a ti veš da je nek "sadež" kikiriki???? :P:P ... ma sej to ni blo bitno ... nek druzga je blo :wub: Arašidi :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 Arašidi :grim a ja ben ... tko nekako ... ma ni bitno ... men se smija in to je bistvo :kva2: :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 a ja ben ... tko nekako ... ma ni bitno ... men se smija in to je bistvo :kva2: :grim :grim :grim Valjda, če non stop peteršilj ješ :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 Valjda, če non stop peteršilj ješ :grim pismo sej vdi zdravniki pravijo da je zelenjava zdrava !!! :rolleyes: :whistle: ah .. non stop ne;) ... zadost pogosto pa :wub: :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 pismo sej vdi zdravniki pravijo da je zelenjava zdrava !!! :rolleyes: :whistle: ah .. non stop ne;) ... zadost pogosto pa :wub: :grim :grim Peteršilj je zdrav za odvajanje vode :grim ... zelena prav tako :grim Jaz se pa smejem, ker pač mi je fajn :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 Peteršilj je zdrav za odvajanje vode :grim ... :eek: a tko to ... no zdele mi je bl jasno :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 spet doma :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Kvalitetna žurka včeraj :D Zdej pa v službo :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 kreativna osmrtnica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 SMS v ZELO zgodnjih jutranjih urah ... :kva2: :lol1: :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 nasmeh ki se bo počasi spreobrnil v jok ker še vedno nimam določene teme za diplomsko :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Odrezan od sveta. Koncno... ampak ne popolno. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 :kva2: :kva2: Nov Jumbo plakat za Playboy z jumbo blond zajčico v doggi stajl pozi. :kva2: :kva2: pa slogan na kombiju čistilnega servisa: "Čistimo vse živo..." :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Naj ti nasmeh nariše, naj ti nasmeh nariše ustniceeeeeeeeeeeee :wacko: A mi lahko kdo danes nariše nasmeh ... ker bom pop*** :angry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 A mi lahko kdo danes nariše nasmeh ... ker bom pop*** :angry: :cry: Evo Vale, sam zate. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 A mi lahko kdo danes nariše nasmeh ... ker bom pop*** :angry: :cry: Peteršiljada? :grim :grim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Naj ti nasmeh nariše, naj ti nasmeh nariše ustniceeeeeeeeeeeee :wacko: A mi lahko kdo danes nariše nasmeh ... ker bom pop*** :angry: :cry: A te lahko sam mal kušnem.....se mi zdi, da bo pomagal Cmokkkkkk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Chat. Svašta. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 še zmeri me nasmeje tale "PeeMes" :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lowc__46 Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 kr tko :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 pošten spanec,poležavanje in frej dan :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 konc celodnevnega šihta :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 uuuu fakkkkkkk pozabil da morem it ob 21.00 na en rojstni dan na par pirov pa nekaj pojest. jebi ga, kar se more se more - drugače bodo zamere :grim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se