Lobo Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Ares zopet laufa, laja in renči v spanju. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Evo Vale, sam zate. Hvala :004 :blush: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 ah...Vale....no.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 ah...Vale....no.... :D :D :004 lepe nasmehe rišeš ... VŠEČ :grim Si mi polepšal dan ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Peteršiljada? :grim :grim :whistle: wow, a ste tut na primorskem že gandžo odkril ? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Je...petek, pa še počitnice se začnejo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 ...besedni zaklad... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Iz današnjega Večera: Pretepla ga je, ker je bil z drugo Koprske policiste je poklical občan in hotel, naj takoj pridejo do njega, v ozadju pa je bilo slišati žensko kričanje. Po nekajminutnem pregovarjanju je le povedal, kje se nahaja, tako da so lahko tja poslali policiste. Ti so ugotovili, da je javni red in mir s kričanjem, pretepanjem partnerja in razbijanjem inventarja v piranskem stanovanju kršila 31-letna pijana Pirančanka. Žensko je očitno razjezilo, da se je njen partner, 40-letni Pirančan, v stanovanju nahajal s 25-letno Celjanko. Ljubosumna ženska se ni pomirila niti po prihodu policistov, zato so jo ti morali pridržati do iztreznitve. čk :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 (popravljeno) Uspel "parafinski" podvig :010 :010 :D Popravljeno Februar 24, 2006. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Iz današnjega Večera: Pretepla ga je, ker je bil z drugo . Žensko je očitno razjezilo, da se je njen partner, 40-letni Pirančan, v stanovanju nahajal s 25-letno Celjanko. Ljubosumna ženska se ni pomirila niti po prihodu policistov, zato so jo ti morali pridržati do iztreznitve. čk :lol1: logično Pirančan s Celjanko....normalno da se ji je sf*** :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 (popravljeno) Gopod težko sem ponižna, ko vse mi gre dobro od rok, pogledam se rada v ogledalo, od sreče mi gre kar na jok, kdor me ne pozna me ljubi, ženska od hudiča sem jaz ... :010 :D :D :D :D :D :010 Popravljeno Februar 24, 2006. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :010: :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Glih sem dubu pošto od okrajnega sodišča v Lj, da grem v zapor :? Kulsko :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Kulsko :D uberkulsko.... :D ne pozabi na.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Misel na lubrikant :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 (popravljeno) Gopod težko sem ponižna, ko vse mi gre dobro od rok, pogledam se rada v ogledalo, od sreče mi gre kar na jok, kdor me ne pozna me ljubi, ženska od hudiča sem jaz ... :010 :D :D :D :D :D :010 pa... to ni (samo) zarad mene.. a ne..? ;) drgač pa moj :D : e-mail, v katerem našel med drugim tudi tole... (in link v njem) ... Death On The Road? Bored at work? Need to kill some time in a particularly dry lecture? Head over to www.ironmaiden.com and play our very own version of Frogger! Can you guide our hero across the busy street to get his Maiden tickets? Or will he be squished by a speeding tour bus... only you can save him from Death On The Road!" do zdaj je froggerja še vsakič razčefukal na prafaktorje... :xx: how the fuck do i get those tickets?! Popravljeno Februar 24, 2006. Popravil Jurij Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Moj prvi burnout :D Sploh ni tolk težko kot sem mislil. Dost konjev olajša zadevo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Moj prvi burnout :D Sploh ni tolk težko kot sem mislil. Dost konjev olajša zadevo :naughty: tut s čoprjom s 14 konji se da .) danes me še nč ni v smeh spravlo :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 . . . popravek: TC-jev PM (z linkom do enega psihopatskega otroka za računalnikom) :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 He he, trije dnevi šraufanja,probavanja in občasnega preklinjanja niso bli zaman....po ene šestih letih govorjenja sm si le uzel čas in se spet za starga pony ekspressa pobrigov in ga iz razpadujočega spravil v vozno stanje-seveda je sledila testna vožnja.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 Definitivno nasmeh za danasnjo noc :D (ampak vseeno mal glava boli) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 misel na požrtijo,njami :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 fraj vikend :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 Definitivno nasmeh za danasnjo noc :D (ampak vseeno mal glava boli) :grim Sva šli spet sam na "en" pir :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 Juha se že kuha :OK: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se