kat Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 SNEG :OK: :yea1: pa super lahke dilce, pa dogsiji :010 kumi čakam na novo ritje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 SNEG pa super lahke dilce, pa dogsiji :010 kumi čakam na novo ritje Sneg je v redu... v hribih... :devil: A peseke si dobila in greš na turno smuko?! :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=16775&hl= :huh: :wacko: :slap: mislim da so dunlop 208 boljše, OK? :grim :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 :lol1: Kopačke... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 Včeraj zadnje trenutke pred snegom furca in testiranje nove čelade... :yea1: sem bil tok navdušen, da sem pozabu včeraj v Nasmeh it.. :blush: pa srečanje na enem od križišč... :friend2: zakaj nisi ustavla? ---> kava,čaj? :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 vstal z desno nogo.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Berem dogodivščine Josepha Kadilnika ..... pa še kakšnega podobnega mandlca :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 konc šihta :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 konec faksa.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 se dobre pol ure do konca tlake :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 Chaos, panic, and disorder... My work here is done. :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 (popravljeno) Joj, kok se ga bom nasekala zdele en dan... :grim Popravljeno Februar 27, 2006. Popravil era Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 kopacke......... :) :lol: RUDECEEEEEE :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 klik :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 Joj, kok se ga bom nasekala zdele en dan... :grim a se ga skup,če ne drgač prek neta .) sam kamero nabav :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 Krof :D :D :D :D :D Z marmeljado :D :D :D :D :D Marelično :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 Podaljšal zavarovanje mopeda do 10.3.2007 :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 Skutino pecivo in efes pilsener. Bom spal kot ubit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 Spuliral ZRX-o :OK: Še mal, pa se mi bo morda priljubila. Stare ljubezni ni kar tako na hitro pozabiti! :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 "...pošastno sopihajoč, kot demon PEPE gre v noč..." sem sam pri sebi brundal danes zjutraj, ko sem ob nečloveški uri skušal prekotaliti vse brutoregistrske tone svojega poželenja vrednega telesa preko grajskega griča. Uspelo mi je! :) Nadejam se, da bo gornja novička vzradostila tudi kolego Fiftyja, ki je v vseh pogledih svetlobna leta pred mano. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 Že par dni ne spim, ker mam full preveč energije in se mi že mal meša ..... :kva2: :bounce: Po vrhu vsega pa sam še tri dni tlake, pol pa en teden uživanja na belih strminah :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 e-mailček... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 Zbolel... - zakaj nasmeh... par ur spanja pa zopet zdrav... telo se dela, kot vedno - no sickness! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 tudi meni mejli danes in včeraj :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 Spala celih 12 ur kako lepo je dan začet okrog 11h :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se