Manu Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 Pirrulz is back in town. :) :D :P :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 Včeraj na Gami zadela 6-mesečno đabe naročnino (al kako se to že reče) na Motorista. Bolš kt nč. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 (popravljeno) Pirrulz is back in town. :) :D :P :whistle: When did he leave? :hmm: :) Meni ni nič o tem povedal. Prasec. :glare: Popravljeno Februar 28, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 Kuhar... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 (popravljeno) Moj nečak :) ,..... ki je končno začel sam cepati okoli Popravljeno Februar 28, 2006. Popravil nts Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 Kofetkanje v dobri druzbi ob zame zgodnji uri :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 :lol1: Bolecina je bila tako hitra... skoraj neboleca :lol1: Ice strikes again :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 'izlet' v ZG :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 spet sem šel malo v fitnes.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 Rižota, cviček, cigaret ... možgani na off, šef na dopustu, krofi v sljužbi ... :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 Že tatretji pir danes :) , pa včeraj dva :rolleyes: ...dobro mi gre :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 Že tatretji pir danes :) , pa včeraj dva :rolleyes: ...dobro mi gre :grim Gebre: "Hello, my name is Gebre an I am an alcoholic." Everybody: "HI GEBRE!" :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 Nadaljujemo z refoškim :kva2:......it's a good day to get WaStEd :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 Aaaaaavtobuskiii... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 Gospod hladni je zaljublen :D Se šo čudeži na svetu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Učerijšnji večer :grim ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Rošade... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Sicer je blo že v nedeljo zvečer.. ..pa mi še danes nariše nasmeh na ustnice... Večerja v kitajski ... :) :blush: in radenska v klubu ;) .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Rolade... :D Gut ja. :grim Še posebej mesne. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Misel na golo moško telesce ob gorečih svečkah.....ob dobri večerji seveda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 party :010 party :010 party :010 party :010 party :010 party :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Bjondi Trst Šef na dopustu Music na kompjuterju Speči i glupi Sulfo g. Pahernik s kolosalnimi zadevami Mucica, Bratec in Muri Mariolino z govorečimi mačkam Rahila in novi ceniki Debata o kvačkani kapi Brane in prodane duše Smeječi Maksi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Izginil Pirrov in moj post. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Izginil Pirrov in moj post. Iz odlagališča mešanih komunalnih odpadkov pod nazivom K'r neki? Se dogaja, recently :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Izginil Pirrov in moj post. Iz odlagališča mešanih komunalnih odpadkov pod nazivom K'r neki? Se dogaja, recently :yes: those basterds... :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se