Nagaya Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 those basterds... :angry2: hehe :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 those basterds... :angry2: Nikar! Morda gre samo za benigne fetišiste, ki zbirajo čudne poste :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :D :D :D :D :D :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Prišel na šiht.. se po"pip"al na evidencavtomatu, zagrabil žurnal (k ni blo druzga) sendvič in čaj in se šel na službeno teraso martinčkat na sonce za pol urce... B) B) B) B) B) B) B) B) ..bi skor zakinkal, pa sem se raje vrnil za PC... :BUA: bomo vsaj še enkrat danes tole ponovili :grim :grim :grim :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 nova kava: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Izginil Pirrov in moj post. Kateri pa? oziroma kje? nimam časa gledat. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Izpadi raznih Ghandijev na tem forumu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Kateri pa? oziroma kje? nimam časa gledat. :fredy: Kratice, ki jih uporabljamo. Sicer mi je pa polepšal dan tudi novi sodelavec, ki je postavil novi rekord vtrajanju delovne dobe v naši firmi. Ura in 20 minut. Pol je pa spi**il. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Kratice, ki jih uporabljamo. Sicer mi je pa polepšal dan tudi novi sodelavec, ki je postavil novi rekord vtrajanju delovne dobe v naši firmi. Ura in 20 minut. Pol je pa spi**il. To sploh ni rekord.......mene naprimer sploh ni.....se veselo valjam po postelji do 10,00.....pa še kilometrino si napišem.....viš...to je tapravo!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Kratice, ki jih uporabljamo. aha aha eh BMK za tisti topic. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Sonček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 drobničev napad na novinarko rtv :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Maček Muri je zakon B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 To sploh ni rekord.......mene naprimer sploh ni.....se veselo valjam po postelji do 10,00.....pa še kilometrino si napišem.....viš...to je tapravo!!!!! Klimbra, model se je ob šestih pri nas zaposlil, ob sedem in dvajset pa že dal odpoved. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Volltreffer! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 (popravljeno) muce govorijo A. Popravljeno Marec 1, 2006. Popravil dr-big Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 prispela oprema iz Dojčland :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 muce govorijo A. Res so fletne :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Be Queit! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 ...včerajšnje jutro... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 ...včerajšnje jutro... :D In to si se šele danes spomnil? :eek: Njah njah njah :grrr :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: :? Priznam. Bil je histeričen. Smeh. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 HAHhahahahaheheheheheheeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 včeraj je lokal v bližini reklamiral "Big boobs & Beer party!". nekako sem to prešprical (pač nisem redna stranka tam) ampak po 10. klicu 10-ih različnih kolegov če grem zvečer na pir RAVNO tja mi je postalo sumljivo in sem popustil. lokal poln tipov, stregli pa sta dve joškati kelnarci z globokimi dekolteji. lepo za pogledat AMPAK ti dve kelnarci itak normalno delata tam in sta vedno tako oblečeni - skratka enkratna marketinška poteza kako sredi tedna napolnit lokal tudi če ni nič novega :lol1: :grim ampak pir je bil pa ful dober .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se