RAN Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 :hmm: Nobena uganka ni. Češnje so mi začele rdeti na drevesu. Fine debele hrustavke. Sam mal mal jih bo letos.
Vale Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 Nobena uganka ni. Češnje so mi začele rdeti na drevesu. Fine debele hrustavke. Sam mal mal jih bo letos. Sem se že ustrašla, da si bil na istem drevesu kot jaz, pa se nisva srečala ;) Tudi naše so hrustavke in jih je zeloooooooooo velikoooooooooo
klimbra Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 Češnje :SS Upsssssssss....tole je za v drugo temo....predvsem tiste s črvički!!!!!
gebre Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 Tudi naše so hrustavke in jih je zeloooooooooo velikoooooooooo Pri nas pa čist nč <_< , pa še trto je bolezen napadla :cry: Nasmeh: profesor za fiziko... :)
Manu Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 Nasmeh : ker grem zdaj iz službe in me spodaj čaka :wub:
Alla Objavljeno Junij 16, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 Men se rola......aja....ne...jaz sem rolala......:D Alla B)
Bojč Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 Men se rola......aja....ne...jaz sem rolala......:D Alla B) In kaj si ti to "rolala"?? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
klimbra Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 Men se rola......aja....ne...jaz sem rolala......:D Alla B) Men se rola.....rola vrti se...lalallalllalalalalla podal sem ti roko, za trdno oporo....lalalllallllalaaaaallallaaalllaala :kva2: :kva2: :kva2:
Schultz Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 Kaj me je danes najbolj osrečilo?....hmmm.....da mi niso v službi nič težili in parali živce :OK:
enduraš Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 odlično znanje na ustnem za slovooooooo :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: (bolj sreča kot znanje :rolleyes: )
Broj Jedan Objavljeno Junij 17, 2004 Opozori Objavljeno Junij 17, 2004 včeraj sva imela s petletno Masho pravo vojno :ph34r: :ph34r: čisto res :fight1: na vrtu :yea1: :yea1: oborožena B) B) z vodnimi pištolami in bila tako mokra kot ... naja, čisto, skozinskoz in nasmejana, da naju je bolel trebuh :lol1: :lol1: jasno da je zmagala Masha :OK:
Zok Objavljeno Junij 17, 2004 Opozori Objavljeno Junij 17, 2004 vciri je ena pupa prsla irca... :wub: :wub: :wub: :wub:
stigmata Objavljeno Junij 17, 2004 Opozori Objavljeno Junij 17, 2004 to bi mogl telekomovci napisat... :D Ne če te nekdo pokliče na račun njegove firme! :naughty: :yea2:
Sanda7 Objavljeno Junij 18, 2004 Opozori Objavljeno Junij 18, 2004 glih zdej malca sendvič z nori na poli :yea2:
Pravokotar Objavljeno Junij 18, 2004 Opozori Objavljeno Junij 18, 2004 Tale tabla me vedno spravi v dobro voljo. Se mi zdi kot ena prijazna prošnja za prostovoljne prispevke... :D
Manu Objavljeno Junij 18, 2004 Opozori Objavljeno Junij 18, 2004 Aha. :) Te razumem. Vidiš lastnike psov, kako hodijo z mošnjički okrog in krog blokov, zvonijo pri vratih in pobirajo pasje iztrebke - ljudje , ki imajo pse, odprejo vrata, prinesejo na lopatki kakec in ga stresejo v mošnjiček... Tisti pa, ki jih nimajo pa rečejo " žal" in žalostni zaprejo vrata. :) Moja "napaka" pa je, da si velikokrat "metafore" ali pa "prenesene pomene" predstavljam konkretno . Npr. - nekdo mi reče : "Pa če se na glavo postaviš, to ne bo tako!!!!" In namesto, da bi bila užaljena se zamislim in se zagledam, kako sem postavljena na glavo in sem še kar postavljena in postavljena in še vedno ni tako, kot sem mislila, da bo. :blink: @ PEPE : ti si en sam smehec. ;) Že dolgo te nisem :004
Zok Objavljeno Junij 18, 2004 Opozori Objavljeno Junij 18, 2004 ...desktop wallpaper... :wub: :wub: :wub:
enduraš Objavljeno Junij 18, 2004 Opozori Objavljeno Junij 18, 2004 kaj me je dons osrečilo? hm... :hmm: še nč <_<
SiR Objavljeno Junij 19, 2004 Opozori Objavljeno Junij 19, 2004 vceraj nasmesek neznanke na trubarjev..... danes zjutraj objem, poljubcek in nasmeh..... za jutri ne vem.....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se