Pravokotar Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 samo, če se na predvolilni shod pripelje z motorjem (lahko je 125-kubični) & če časti gajbo pira! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 in navrže tri poldevice po lastnem izboru :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 (popravljeno) veselje veselje...uspeh moje lubice :yea1: drgač pa še tale oglas za delo.. le komu gre tako slabo... :hmm: :kva2: a gremo na tekmo in smo še plačani za to!! :lol1: Popravljeno Marec 16, 2006. Popravil Jurij Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 ko sem primerjal cene v italiji in sloveniji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 nov tulifonček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Včeraj me je razveselil regres in PRVIH 6 km V TEJ SEZONI :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: tako da sm še danes srečen na ta račun :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Može li potpitanje? Zakaj glih 23? :) zato, ker je 23 praštevilo in ker je Michael Jordan to numero na puklu nosil. B) S tem seveda ne namigujem, da se Michael zadeva. :grrr :grim :D + včerajšnje dogajanje: - Pirrulz victor :yea2: - dober pir v Laibachu. :grim :beer2: :beer2: - dober pir v SLO Bistrici. :grim :beer2: - dober pir v priljubljenem lokalu v vzhodnem bloku. :grim :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 .) :music1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 ..sonce,.. čeprav bolj sramežljivo, sije pa, .... kolk fajn.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Sonce in motor parkiran pred firmo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Sonce in motor parkiran pred firmo. :) Ups, ne to. Sonce in motor parkiran. :) Ne, to tudi ne. Sonce in nepremicnina. Spet. GSPITT :) :kva2: :kva2: :kva2: Postal sem Landlord. Ma ne, to je brezveze. Sonce. In ..... :) 4 črne maćke spet obratujejo. :D WOOHOO!!!!! HAMAMATSU MITSU NO CHIKARA! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 sonce se prebija skozi oblake in povečuje se nemir :D popoldan morem s kolegom v lipnico nujno ker ga je prijela panika in si more nujno kupit nove čevlje za motor. grem zraven ker špreham dojč pa ker kupuje iste alpinestars ko jih mam jaz! še dobro da nisem pička, mu nebi pustil istih met :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 ta teden veliko nasmehov.... zadnji pa je ta: peljeva z Nts po avtocesti, nakar zagledam v ogledalu črno žival v obliki avta....se umaknem na vozni pas in poči mimo naju....V8 definitivno, cliota je kar zamajalo...sound :wub: avto :OK: definitivno nasmeh... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Sneg se vztrajno topi... napoved so višje temperature... obeti za prvi zagon motorja naslednji teden dobri... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 :D Ta teden je bil odličen...... sami nasmehi... :OK: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 gremo mal preke morjuuuuu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 gremo mal preke morjuuuuu :) Pick me, pick me Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ernessto73 Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Motor registriran :D :D Zdaj je pa vreme na vrsti, da se izprsi :angry: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 danes igral tenis po dolgem času :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Mojprjatu je biv pijan pa sm se smejav kak je vozil kolo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Včeraj me je razveselil regres in PRVIH 6 km V TEJ SEZONI :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: tako da sm še danes srečen na ta račun :grim Kje si pa ti v službi? :? :slap: pa res, kolk sm yst trapast! A lahko kandidiram za poslanca? :) Če želiš lahko. Jaz osebno poznam enega iz svojega kraja. Janez je za njega bog. Povem ti, če je njemu uspelo, boš ti zagotovo predsedujoči v državnem zboru. Še v kaki komisiji, boš kolo vodil. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Takele me pa vedno na polno vzradostijo: "Držimo pesti za naše orle." :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 (popravljeno) Takele me pa vedno na polno vzradostijo: "Držimo pesti za naše orle." :kva2: :lol1: ys padem pa v depro :( ampak osrečil me je pa kontakt z Banditom 1200 (naked) :D Popravljeno Marec 17, 2006. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Glih naroču 6 gajb piva po znižani ceni za petkov žur :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 današnjih 50km z daelimom :OK: :OK: :OK: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se