Brihta Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 (popravljeno) znanka :hmm: ...v kakšnem pomenu :kva2: ...you lucky bastard.... :yes: :yea1: no ja poglej si jo nenamazano pred 3-emi leti, pa še enkrat oceni <_< Popravljeno April 3, 2006. Popravil Brihta
klimbra Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 :eek: eek .) :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Brihta Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 :eek: eek .) Ja geek ja :) Najboljsa ucenka v prvih treh letnikih gimnazije. Pol se ji je pa odpelal :o
klimbra Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Ja geek ja :) Najboljsa ucenka v prvih treh letnikih gimnazije. Pol se ji je pa odpelal :o To bi blo pa glih zame.......normalne dekline se ne zanimajo zame :( :blush:
Ćardak Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Ti maš pa res slab okus :grrr :grrr :grrr ........mam najbujš okus........ :devil: no ja poglej si jo nenamazano pred 3-emi leti, pa še enkrat oceni :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :wub: :wub: :wub: :slap: :whistle: ..........JOK3
Thundercat Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 no ja poglej si jo nenamazano pred 3-emi leti, pa še enkrat oceni <_< :eek: damn :blink: ...photoshop rulez! :worship: :yes:
stigmata Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Misel da šibam v posteljo na zasluženo spanje :010
abakuss Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Z opranimi možgani, novim zmagam naproti. :lol1:
Manu Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Grem na obisk h enmu fajnmu motoristu na šiht, ka ma neki zame :)
Pervy Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Tle sooooo :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: HVALA!!!! nisem mel razloga za nasmeh dokler nisem prvič dobil potrditve da take grdosije res kdo kupuje :blink: :SS :slap: ampak a nista zlata in bela malo zajebane barve za travo in blato al maš to samo zvečer za ven in za prek rame nosit ko greš na/iz treninga? :grim
pupa Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Definitivno me v dobro voljo spravljajo naši velecenjeni moderatorji, administratorji in ostala *(pip)*.... :OK: go guys go :OK:
motobaby Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 za enkrat še vedno :D ; upam, da tko tudi ostane :grim
atek Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 lepo vreme in še šihta bo kmalu konec za danes :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
Nagaya Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 (popravljeno) motosvetovcem gredo na jetra geji, romi, turki, iračani, italijani, avstrijci, hrvatje, bosanci, albanci, nasploh muslimani, rimokatoliki ter vsi verni in neverni, avtomobilisti, študenti, skuteristi, "izbrisani", lastniki psov in mačk, lovci, vesna godina, manci zver in košir, mišo mrkaič in miša molk, drnovškov in janšev janez, nina osenarkot sanjska ženska, Mišo in Alma iz Bara, žene, ki jim ne pustijo vozit motorjev, možje ki ženam ne pustijo, da se vozijo naokoli same ali z drugimi motoristi, presuhe ali predebele deklice, deklice ki "ne dajo" in deklice ki "dajo" prepogosto, prodajalci moto-opreme, serviserji, novinarji, sodniki, policaji, zavarovalničarji. Motosvetovcem gredo na jetra tudi vsi ki vozijo na cesti hitreje ali počasneje kot oni sami, predvsem pa tisti ki vozijo enako hitro kot oni. Sovražijo traktoriste, mulce na skuterjih in 125-kubičnih kobilicah, tiste na nakedih in tiste na sportakih - take s čelado na glavi ali brez. Jezni so na tiste ki si lahko privoščijo dražji, hitrejši ali večji motocikel, zaničujejo tiste, ki po svetu brnijo na čoperčkih, KLEjih in ER5kah. Na živec jim stopajo vozniki fazerjev in SVjev, predvsem pa deklice za krmilom motorčka, ki v njihovi prisotnosti od navdušenja ne padejo vznak. a sem kej pozabila? :grim Popravljeno April 4, 2006. Popravil Nagaya
Pravokotar Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 a sem kej pozabila? :grim Hotentote. Že riwce kuhajo :yes:
Nagaya Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 (popravljeno) seveda sem tu so še pedofili, george buš, jorg haider, jože p. damjan, ,.. Popravljeno April 4, 2006. Popravil Nagaya
Pervy Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 a sem kej pozabila? :grim vse bogate oz. premožnejše oz. vse z zvezami, union, smile, desperados in podobne derivate, fuzbal in fuzbal navijače, šminkerje, caffe racerje, voznike drekpump nasploh, vegetarjance ter montoyo in rossi navijače :grim naj živi svobodno izražanje sovražnosti - v drugem primeru se lahko nabere v tebi in eksplodira v pojavni obliki inpotence :blush: PS: močno zastopane na lestvici sovražnosti so tudi prikolice (obeh spolov) in wannabee bikerke!
Ćardak Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 HVALA!!!! nisem mel razloga za nasmeh dokler nisem prvič dobil potrditve da take grdosije res kdo kupuje :blink: :SS :slap: ampak a nista zlata in bela malo zajebane barve za travo in blato al maš to samo zvečer za ven in za prek rame nosit ko greš na/iz treninga? :grim VI NIMASTE OKUSA DRAGI MOJI :devil: Zlata pa bela se dobro prilegata na videz :P ...Pol jih pa itq morš vedno čistit ko končaš trening :angry2:
PERO58 Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Danes me še ni nič osrečilo :wallbash:
Einherjar Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Na jetra mi grejo: geji, romi, turki, iračani, italijani, avstrijci, hrvatje, bosanci, albanci, nasploh muslimani, rimokatoliki ter vsi verni in neverni, avtomobilisti, študenti, skuteristi, "izbrisani", lastniki psov in mačk, lovci, vesna godina, manci zver in košir, mišo mrkaič in miša molk, drnovškov in janšev janez, nina osenar kot sanjska ženska, Mišo in Alma iz Bara, presuhe ali predebele deklice, deklice ki "ne dajo" in deklice ki "dajo" prepogosto, prodajalci moto-opreme, serviserji, novinarji, sodniki, policaji, zavarovalničarji. Na jetra mi grejo tudi vsi ki vozijo na cesti hitreje ali počasneje kot jaz, predvsem pa tisti ki vozijo enako hitro kot jaz. Sovražim traktoriste, mulce na skuterjih in 125-kubičnih kobilicah, tiste na nakedih in tiste na sportakih - take s čelado na glavi ali brez. Jezen sem na tiste ki si lahko privoščijo dražji, hitrejši ali večji motocikel, zaničujem tiste, ki po svetu brnijo na čoperčkih, KLEjih in ER5kah. Na živec mi stopajo vozniki fazerjev in SVjev, predvsem pa deklice za krmilom motorčka, ki v njihovi prisotnosti od navdušenja ne padejo vznak. And I feel good about it... I'm full of hate and resentment.
Jurij Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 prvi dan na novem šihtu...(zaenkrat je) :D :D :D , verjetno pa da bo s časom kdaj pa kdaj <_< pa tud :angry: in :SS ... ampak danes in zaenkrat :D :D po šihtu pa hitr na motor in kratka furca Morost - LJ - Škofljica - LJ - Morost... noro... očitno bo tale šiht glih tak termin, da bom lahk po šihtu še motoriral... :kva2: :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se