Sanda7 Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 petek :OK: spala do 11h in sanjala da se odpravljam z motorjem na potovanje,na kar začne deževati in mi prepušča obleko za to se obrnem in se odpravim nazaj proti domu po dežne cujne ki sem jih pozabila,potem pa zazvoni gsm in prekine mojo odesijado
Grenenlandija Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Drugi dan službovanja v trgovini, ena stranka - 21.300 sit :) . Čimveč navdušenih novopečenih očetov! :OK: :grim Razstavni vikend, Vrtojba, here we come :yea1: .
Thundercat Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 1.registriral motor :kva2: :D 2. moja nova tablica :naughty:
Manu Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 :D :D :D Sonček.... obala, prihajamo.... :wub:
malakai Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 A si ji ga pokazal? :hmm: :P Sm se tut jst nasmejal tem postu priznam :D Sei ves ce si neki zlo zlo zelis pol dobis :naughty: . Ma je bla deklina in pol, skoda da je dns ni blo na busu. (kok gre ze tist komad: Jst grem kr nazaj sedet, mogoce... :grim .. spet ) :whistle:
bmwslo Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 :kva2: :kva2: :kva2: Nova šipca na bikcu :OK:
motoristek Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 Motorino je spreman za borbo... :yea1:
hrčo Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 Izlet v Louisa in nakup vsega načrtovanega, popoldanska kava na sončku ob dobri družbici :D (večer se pa šele začenja :P )
Sanda7 Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 lepo vreme 300km in nekaj novih obrazov
Ganges Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 A danes si šel v Celje na sejem iz Postojne pa si že nazaj doma :blink: Kaj si krenil od doma ob 5h zjutraj? :)
pirrulz Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 A danes si šel v Celje na sejem iz Postojne pa si že nazaj doma :blink: Kaj si krenil od doma ob 5h zjutraj? :) Nič lažjega. Šel je včeraj, pa se ga je usipal tam in kot zaveden mopedist tam prespal, danes pa se transportiral domov. Popolnoma logično in pohvale vredno. :) B) :P
Ice Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 ceste brez peska, sodra, zemlje in podobne navlake. presentljivo in :D . vecsledni udelezenci v prometu, kateri se skoraj ze prevec umikajo. :hmm: in misel na svetovno prvenstvo "u futbalu" - ceste bodo praaaaaaaaazneeee. :yea1:
hrčo Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Izlet v Louisa in nakup vsega načrtovanega, popoldanska kava na sončku ob dobri družbici :D (večer se pa šele začenja :P ) Ja in večer je bil res vredn nasmeha in še česa drugega ... :blush: Sicer pa včeraj prijeten izlet v Celje :D
Ganges Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Ker sem si prišparal ta moj 1000 post za danes! :OK:
premza Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Pred parimi urami sem dal odpoved... :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se