klimbra Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 Včeraj po dooolgem času srečal sošolca iz gimnazije, nisem ga videl že vrsto let. Sicer je tudi onš tudiral v Ljubljani, medicino. Sedaj je zdravnik v mariborski bolnišnici. No, vsaj to je bilo pozitivno pri mojem obisku tam .... Zlomljen gleženj. Bojda me čaka 6-8 tedov lenarjenja in bolečin... auuu. :eek: :eek: :eek: AUČČČČČČČČČČČČČČČČČ
Alla Objavljeno Maj 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 Što je danas lep i sunčan dan! Tko kot že cel maj! :OK: :D
pupa Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 Danes dobila moj novi usnjeni dvodelni kombinezon :kva2: :kva2: :kva2: :OK: :OK: :OK: :OK:
Grenenlandija Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 Končno uspešna rezervacija za Madžarsko za ta vikend! :yea1: Sonce! :) Pasja njuška, ki mi je stalno za sedalom :D . Ponovno hiperaktivna :OK: . Fajnl kauntdaun do momenta, ko bo dragi spet ob meni :D . Zanimiva knjiga :) . Ja, končno je svet spet malo lepši.
Ganges Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 Pivo pred spanjem! :OK: To je blo edino kar me je veselilo danes!
Babi Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 :D :D obujena tema "zgoraj brez". Zanimivo branje. :P
Broj Jedan Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Hčerka, ki navse zgodaj ful navije glasbo - kot ys nekoč .. davno tega. :D
Pervy Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 jutri ob takem času bom za sabo imel že kar nekaj km in vem da se bom počutil :D
Sanda7 Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 končno mi je uspelo umit okna,pobrisat prah,posesat,in zdrgnit tla :OK: :D :D
Ćardak Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Zdej sm zvedu da v soboto mamo tekmo proti slovanu :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se