Grenenlandija Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Dan se je začel izvrstno, potem me je nekdo uspel spravit v slabo voljo. Pa sem vzela Fukitol in dan se je odvil odlično - uspešen trening, spakiran avto, samo še počesanega psa rabim in to je to. Čiiiiiiiiz :D .
Lobo Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Fura v prijetni družbi. Krona vsega pa kebab v Sl. Bajsterci.
Petzl Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 dons prov nc, se anglescino pisem cez 2 uri :BUA:
Grenenlandija Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Bajta diši po sveže pečenih mafinih, pseto za silo pokrtačeno, odhod čez 3 ure :yea1: :D . Čez dva dni pa dobim še drugega najdražjega nazaj :D :D .
Red Arrow Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 (popravljeno) Dons so ble tko dobre vaje, da sem se kr zmatru, celo Zalo Harmony sm spil... :D Ja, delamo ko nori, saj pripravljamo nasledn mesec demo posnetek, ki bo mogoče konc poletja šeu v album, upamo... :D Srečno punk rockerjim! BTW, to je prava tema, ker me je to danes kar osrečilo in mi polepšalo dan... :D :P Popravljeno Maj 5, 2006. Popravil Red Arrow
FlamE#7 Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 nasmešek mi je privabil na obraz pirček na mizi po šoli :OK:
TinaRR Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Prijazna policistka, ki me je danes dobila na radar in mi pogledala skozi prste :)
Red Arrow Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Prijazna policistka, ki me je danes dobila na radar in mi pogledala skozi prste :) sori ka prašam, ampak kolk te je pa dobila? :)
GrCaR Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Kupu pesjak za mojga Rambota :OK: Batzajla tnx :D
TinaRR Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 sori ka prašam, ampak kolk te je pa dobila? :) am to bi bil lep finančen zalogaj za mene, sodnik za prekrške pa še 10 kazenskih bi fasala (sem bila lih v fazi prehitevanja :blush: )
Red Arrow Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 am to bi bil lep finančen zalogaj za mene, sodnik za prekrške pa še 10 kazenskih bi fasala (sem bila lih v fazi prehitevanja :blush: ) opa miki, potem je pa to res ena stvar, ki te je sigurn lohk osrečila...pač, da nisi vsega tega fasala... ah, se zgodi, sam zdj pa fino premisli, preden spet prehitevaš v podobni situaciji :) srečno! :OK:
kađiva Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 končno spet italijan pr hiši :OK: pa še cingla fajn :D
Broj Jedan Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Moja 7letna karateistka - danes bronasta na mednarodnem karate turnirju "Postojna 2006" in vse njene medalje do danes :D
Kruse Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 pa se slikco od zajcka, prosim...... Tako mi je vsec....
Broj Jedan Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 pa se slikco od zajcka, prosim...... Tako mi je vsec.... pride vsekakor - samo sedaj moram "pofotošopirati" 87 fotk s tekmovanja, da bom v ponedeljek izročil cd-je trenerju in sotekmovalcem zajček se pa suuuper razvija .. tako smo ga veseli, da se ne da povedat .. kakšen majhen zvit in nabrit komik :OK:
Sanda7 Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 cel dan druščina in jedača,motor,nove,cest
hrčo Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Dan, ki je po dolgem času spet vreden nasmeha :D
FlamE#7 Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 nasmeh mi na usta privlači vseh 300 kilometrov narejenih danes :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se