Thundercat Objavljeno Junij 30, 2004 Opozori Objavljeno Junij 30, 2004 včerajšnji klic iz moto-trgovine....vetrobransko steklo čaka name..... :D :OK:
Schultz Objavljeno Junij 30, 2004 Opozori Objavljeno Junij 30, 2004 Ko sem pogledal vremensko napoved za soboto(sončno). :D
Sanda7 Objavljeno Junij 30, 2004 Opozori Objavljeno Junij 30, 2004 še 49minut do motorja in konca šihta
AlterMann Objavljeno Julij 1, 2004 Opozori Objavljeno Julij 1, 2004 še 49minut do motorja in konca šihta Pa tud 15,5 ur do vikenda ni slabo. a ne... :P
nts Objavljeno Julij 1, 2004 Opozori Objavljeno Julij 1, 2004 - pogled na koledar - kmalu greva na dopust :010 - še 2 meseca in bo poroka moje sestre (ne vem zakaj se sicer veselim, saj sem priča in to pomeni, da se bo kupček manjšal :P :rolleyes: ) - v ponedeljek zadnja 2 izpita (zdaj mi je čisto vseeno ali jih naredim ali ne, samo da je vzunaj sonček), potem pa malo počitnic in nato sledi še zadnje leto :lol:
bauca Objavljeno Julij 1, 2004 Opozori Objavljeno Julij 1, 2004 - pogled na koledar - kmalu greva na dopust :010 ... to ... :OK: ... in jutranjo sonce .... :wub:
lina Objavljeno Julij 1, 2004 Opozori Objavljeno Julij 1, 2004 Ice-ov izbruh v rdeči barvi, še vulgarizem je uporabu. :grim
Ice Objavljeno Julij 1, 2004 Opozori Objavljeno Julij 1, 2004 ce pa drugega ne razumejo...... :doze: :)
Thundercat Objavljeno Julij 1, 2004 Opozori Objavljeno Julij 1, 2004 ce pa drugega ne razumejo...... :doze: :) kdo ne razume...mi ki smo tukaj že 3 leta al bežni opazovalec ki bo slučajno bral ta forum in si mislil samo dobro od vodilnega člana in njegovih besedah..... :hmm:
BaTeMaN Objavljeno Julij 1, 2004 Opozori Objavljeno Julij 1, 2004 da so policaji ustavl srebrnega golfa CE GIFT, ki se je vceraj skoraj zabil vame, ko je bezal pred njimi,...
Broj Jedan Objavljeno Julij 1, 2004 Opozori Objavljeno Julij 1, 2004 moj Sonček, Rožica - brez zobkov :cry: težko je kruh namazan z nutelo :D
gizmOkak Objavljeno Julij 1, 2004 Opozori Objavljeno Julij 1, 2004 Ride :D pr baru na postonjski strani sm dohitel policaje in do dol vozu za njimi :D pa sm se smeju ku bumbr k je gledu možic več v špeglo ku na cesto :P
Schultz Objavljeno Julij 1, 2004 Opozori Objavljeno Julij 1, 2004 Šel lišo skozi pri radarski kontroli. Policist je laserskim merilnikom meril v mene in kolega v naselju(nisva šla 50 na števcu je blo skori 80), in ko nas je nameru je govoril policistki naj nas ustavi.....ma ona se je menla po gsm-ju in ni mela cajta za nas ustavt :D :yea2: Želim, da bi tudi vi ostali vedno meli tako srečo.
Thundercat Objavljeno Julij 1, 2004 Opozori Objavljeno Julij 1, 2004 Šel lišo skozi pri radarski kontroli. Policist je laserskim merilnikom meril v mene in kolega v naselju(nisva šla 50 na števcu je blo skori 80), in ko nas je nameru je govoril policistki naj nas ustavi.....ma ona se je menla po gsm-ju in ni mela cajta za nas ustavt :D :yea2: Želim, da bi tudi vi ostali vedno meli tako srečo. lucky bastard.... :D še več mobitelov na delovnem mestu.....in policajk....in..... :hmm: ma da bi nas čim manjkrat ustavlal... :D
gebre Objavljeno Julij 1, 2004 Opozori Objavljeno Julij 1, 2004 (popravljeno) Moj nasmeh bom delil z vami: Pirate Radio :D aja pa še ta temaklik :lol1: :lol1: Popravljeno Julij 1, 2004. Popravil gebre
AlterMann Objavljeno Julij 1, 2004 Opozori Objavljeno Julij 1, 2004 Obisk obeh Metlc, ki sta se ustavila na poti domov iz Romunije in Bolgarije. Verjetno lahko prav kmalu pričakujemo nov potopis. :OK:
Nagaya Objavljeno Julij 2, 2004 Opozori Objavljeno Julij 2, 2004 mislim ej fantje-kolk moto novinarjev pa je v SLO, d morjo celo sezono met motor v rokah in pod ritjo?!). ko bi vedu :grrr :grrr :grrr ....za vsakim grmom je vsaj en :grrr
jax Objavljeno Julij 3, 2004 Opozori Objavljeno Julij 3, 2004 Ni posebnega razloga... samo nasmeh je pa vseeno :) Maybe majo pa vse današnje substance kej zravn :wacko: :P :D
Zok Objavljeno Julij 3, 2004 Opozori Objavljeno Julij 3, 2004 vceraj en konflikt... :cry: ...pol pa en resen pogovor... ...in oba sta zadovoljna. :wub: :wub: :wub: :D ...hudica, nism vedu d se da s kom tak lepo pogovarjat o :wub: zadevscinah... :notworthy: :004 :wub:
klimbra Objavljeno Julij 3, 2004 Opozori Objavljeno Julij 3, 2004 Sonce Vrocina Sonce Vrocina . . . . . . Fak.....grem jest na pivo ob racunalu.....jao.....kok so te Grkinje prijazne........cips,pivo.....sam da mi se namazejo opecena ramena....... :xx: :xx: Nop.....to raj Lidocki prepustim....ma tok nezne rokce,pa tok lepo kremico pogreje preden jo stisne na prevroca ramena.........aj love that girllllllllllllllll :OK: :notworthy:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se