era Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 (popravljeno) era in to te je blazno osrečlo :hmm: pa sem le mislila da zajc tiči v drugmu grmu,v istmu kot moj :naughty: :winkiss: :naughty: Popravljeno Maj 11, 2006. Popravil era
Red Arrow Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 zvedu, da gre prjatu igrat fuzbal v 2. nemško ligo za Nürnberg :D rekl so, da bo lep vreme, zdj nwem kolk je v tem res...upajmo! :OK:
boga Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 osrečlo me je to da ko sem domov prisel da sem bil sam doma :OK: :OK:
Dry Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 (popravljeno) [attachmentid=69778][attachmentid=69777] ... 1,2 bara pritiska in 4 l sodček, z vgrajeno hladilno napravo za ohranjanje ustrezne temperature. :) Za 199.- EUR. Popravljeno Maj 12, 2006. Popravil Dry
pupa Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 uredila vse, kar se avta tiče :OK: :kva2: dobila plačo :OK: lubija vidim :wub: na piknik grema :kva2: jutri sma na motorju cel dan :kva2: a je lahko življenje sploh še lepše?? :OK:
Red Arrow Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 res sm dones užival, ko sm opazu, da mi je lamelo vtrgalo in jo vrglo v mašino...zdj morm pa razdirat in upam, da še ni v cilindru... :D :slap: :slap: :slap: :angry: :angry: :angry:
Manu Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 na piknik grema :kva2: jutri sma na motorju cel dan :kva2: Moj nasmeh : pupa s štajerskim dialektom :) :D ...ljubko :winkiss: Nea mi ne govori, te , ne, ja? :whistle:
pupa Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 Moj nasmeh : pupa s štajerskim dialektom :) :D ...ljubko :winkiss: Nea mi ne govori, te , ne, ja? :whistle: se privajam :blush: .)
Zdrawc Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 Rosna piksna :D Kssssssssssssshhhhhhhhh............ :beer2: Glu, glu, glu, glu........... AAAAAaaaaaahhhhhhhh B)
Red Arrow Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 em...jst sm pa dons Heineken spiu... wwwuuuuaaaa :OK: :P :alien1: :kva2: :ninja: :photo: :wub: B) :yea1: :worship: :wacko:
Grenenlandija Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 Veter : jaz na biciklu, 0:1 :D . Še mušice so mi teknile... :)
Leon Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 Poslošam vsaj eno uro kako nekdo neusmiljeno turira (samo v prvi, da ne bo pomote) en športni motor po dolini gor in dol. Stopim do ceste in :eek: : Modro/bela R1 gor pa en dvakrat pečen brez čelade v šumeči trenirki in belih supergah, itak da brez registracije in čelade. Ga bulim z izbuljenimi očmi odkod se je to zmene vzelo, on pa prepričan da sem imresioniran nad njegovo vožnjo nekaj poskuša motor spravit na zadnjega in pri tem vijuga tudi po nasprotnem pasu cestišča. Ko se po nekaj metrih prvo kolo z 10cm zopet spusti na tla, olimpijec (bil je iz olimpijske vasi) zmagoslavno dvigne levico kot Rossi - kot: evo to je bilo pa za publiko. Mene je zvilo od smeha. :kva2: Komaj čakam, da ga kdo omeni v Črnem forumu. :grim
Zdrawc Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 Sončen dan,lepa fura ! :kva2: :yes: zgleda, da bo res...... Nuša......................pa šele rodila se je včeraj :D :OK: O:-)
Manu Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 Ga bulim z izbuljenimi očmi Moj nasmeh : Leon, kako bulji z izbuljenimi očmi :) :whistle:
boga Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 nasmeh sem dobil ko sem dobil skoraj zajterk na postljo :OK:
reesko Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 Poslošam vsaj eno uro kako nekdo neusmiljeno turira (samo v prvi, da ne bo pomote) en športni motor po dolini gor in dol. Stopim do ceste in :eek: : Modro/bela R1 gor pa en dvakrat pečen brez čelade v šumeči trenirki in belih supergah, itak da brez registracije in čelade. Ga bulim z izbuljenimi očmi odkod se je to zmene vzelo, on pa prepričan da sem imresioniran nad njegovo vožnjo nekaj poskuša motor spravit na zadnjega in pri tem vijuga tudi po nasprotnem pasu cestišča. Ko se po nekaj metrih prvo kolo z 10cm zopet spusti na tla, olimpijec (bil je iz olimpijske vasi) zmagoslavno dvigne levico kot Rossi - kot: evo to je bilo pa za publiko. Mene je zvilo od smeha. :kva2: Komaj čakam, da ga kdo omeni v Črnem forumu. :grim komaj čakaš da nekdo umre???ti si res največji bom rajš tih kaj :angry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se