Pervy Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 lajf je gut, edino pred 10. mi ni ratalo vstat ker smo malo zmago barce praznovali :OK:
Sanda7 Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 drug motor,nove gume,narjen servis,ravnokar registriran,nč več tablca PO,v ovink gre kr sam skratka jUhu :D :OK: pa še čist je :OK:
ixs Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 realiziran posel za 50 MIO.............v zadnjih dveh minutah pred koncem šihta!!!!! Pa še četrtek.Bogovsko! Vse najboljše vsem na/za mali petek!
Crownless Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Danes dobil zadnjo oceno v srednji šoli. Majka :grim :yea1:
pirrulz Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Brezveze. Ampak dobro brezveze. :grim
Sanda7 Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 fovš sem ti ampak ti privoščim :grim a jezero je že za kopat .)
motoristek Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 fovš sem ti ampak ti privoščim :grim a jezero je že za kopat .) to je pravi orgazem... :kva2:
klimbra Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 :OK: :OK: :OK: :OK: .....konec tlake za ta teden..... :OK: :OK: :OK: :OK: Le še na Vransko skočim.........sitnica :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Pol pa priprave za dan D Vsem obsojencem na težaško delo......pa želim.....še veliko zabave v naprej Ower and out :devil:
Pervy Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 v temi o anali večina molči, eurosong pa spremlja skoraj celotna populacija MS :lol1: :devil: :whistle:
SHERIFF Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 v temi o anali večina molči, eurosong pa spremlja skoraj celotna populacija MS :lol1: :devil: :whistle: V bistvu se tudi glavnega slovenskega akterja na letošnjem Evrosongu lahko povezuje z analno penetracijo. :grim :P
FlamE#7 Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 V bistvu se tudi glavnega slovenskega akterja na letošnjem Evrosongu lahko povezuje z analno penetracijo. :grim :P :krneki: se podpišem pod to :D
Pravokotar Objavljeno Maj 20, 2006 Opozori Objavljeno Maj 20, 2006 Ko sem se danes zjutraj kotalil čez bližnji griček, sem srečal Woodyja Woodpeckerja osebno. :) Prvič v svojem že kar nesramno dolgem lajfu na samo 3 do 4 metre, iz oči v oči. Beštja se sploh ni bala, samo gledal me je z malce postrani nagnjeno glavo in ko sem mu rekel "Dobro jutro. Kolk sva pa danes zgodnja...", je rekel nazaj nekaj kot "Skvik..." Menda se zverini reče "črna žolna" in je približno taka:
Manu Objavljeno Maj 20, 2006 Opozori Objavljeno Maj 20, 2006 PEPE :kva2: Pogovarjal si se z žolno! :OK: Pa ti si neka reinkarnacija grizlija adamsa ... :worship: p.s. Je pa zanimivo dejstvo, da se ravno na dan solorajderskega žura navsezgodaj zjutraj srečaš z ŽOLNO :P :OK: :slap:
Pravokotar Objavljeno Maj 20, 2006 Opozori Objavljeno Maj 20, 2006 Grizliadams je pusi. Z medvedi se zna wsak pogovarjat. Ker letijo zelo nizko ali pa sploh ne. B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se