gebre Objavljeno Maj 27, 2006 Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 (popravljeno) Povem jutri :D Popravljeno Maj 27, 2006. Popravil gebre
RHonda Objavljeno Maj 27, 2006 Opozori Objavljeno Maj 27, 2006 Novi škorenjčki ! Seveda bodo uporabljeni na novem motorju :K Kmalu !
Ćardak Objavljeno Maj 28, 2006 Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 Končno je prišel motor na vrsto za barvanje :OK: po doooooooooooooolgem času :closedeyes:
Kruse Objavljeno Maj 28, 2006 Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 Cricki..... Ko grem skozi vrata, je kot da bi naenkrat stopil v drugo dimenzijo.... Ampak potem pa z muziko poskrbim za tretjo.... Hehe.... :D
Kruse Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 umrl motoristČrna kronika, Velik nameh ....Hehe....Se en bebec, ki ni obvladal motorja..... Pa še več jih jih bo....Sploh letos......Hahha..... Idioti, ki imajo polna jajca in prazne mozgane..... Take jih imam rad.... :P Kreteni...... In potem se vsi sprasujejo, zakaj je toliko mrtvih motoristov? Je kaj povezano z norisnico na cesti? Je cesta bojisce? Mocni prezivijo? In potem kreteni v parlamentu premisljujo o dovoljeni voznji 125 kubicnih motorjev vsakemu kretenu z opravljenim izpitom za B-kategorijo? Brez preverjanja znajnja obvladovanja voznje? A se kdo heca? Sicer pa MENE BOLI K....Jest se vozm tam, kjer se ne smem, če se le da prehitro in ..... kakorkoli..... samo, da krsim prepise..... Za vas ostale ..... kaj ste ze.... motoristi ? ....... Bajkerj?i ...Pozerji? .... Polcaji? Babnce? Bajkerjke? Bajse? Ja, za vse te ostale....karkolipačžeste....Ko vas bo nabasal avto, ne hodit jokat, kakšna krivica se vam je zgodila .... Aha, predenj pozabim.... razne zgodbice o egotripih ala jest, jest, jest, potem pa vsi ostali..... Pozab na MC...... Najprej je Club, potem so bratje, potem je sele tvoj usran ego.... :kva2: Nekaj sem se pozabil...... Svoje komplekse bom od sedaj naprej zdravil na najbolj produktiven nacin in to je pluvanje cez motoriste. Ne samo to......Prodal (ali pa kar senkal) bom svoja motorja in zacel zlivati olje po ovinkih.....Seveda vem, kateri so obetavni..... Potem bom pa sral vsepovsod s komentarji o norih in divjih motoristih. Moje novo zivljensko poslanstvo.... :)
klimbra Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 KROTA NEGRAVŽNA :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :ninja:
alena_bmw Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 18. junija bom v živo mahala iz stadiona v muenchnu.... zadela sem karto za tekmo brazilija - avstralija!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :OK: :OK: :010 :yea1: :yea1: lp alena
motobaby Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 :D :K :P :OK: :worship: :yea1: :wub: :whistle: B) :010 :beer2: ni da b človk govoru :whistle: :slap: :lol1:
bubamara Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 :D :K :P :OK: :worship: :yea1: :wub: :whistle: B) :010 :beer2: ni da b človk govoru :whistle: :slap: :lol1: he h ehe... :kva2: :worship: čestitke :winkiss:
Špilferderber Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 MB, a ti si tud noseča? :OK: p.s. kongratulacije!
Broj Jedan Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 Malo pozno - ker sem šele sedaj prišel do interneta - ampak moj nasmeh trajintrajintraja dneeeeveeee :D :D :D :D :D :D :D :D :D V soboto je moja sedemletnica zmagala na karate državnem prvestvu v Krškem in je tako postala najmlajša državna prvakinja katerega koli športa sploh v naši širši družini.
vapotek Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 V soboto je moja sedemletnica zmagala na karate državnem prvestvu v Krškem in je tako postala najmlajša državna prvakinja katerega koli športa sploh v naši širši družini. Čestitke. :OK:
Lobo Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 ...V soboto je moja sedemletnica zmagala na karate državnem prvestvu v Krškem in je tako postala najmlajša državna prvakinja katerega koli športa sploh v naši širši družini. Čestitam! Le tako naprej! :OK: :OK: :OK:
Rude Boy Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 18. junija bom v živo mahala iz stadiona v muenchnu.... zadela sem karto za tekmo brazilija - avstralija!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :OK: :OK: :010 :yea1: :yea1: lp alena WM 2006 nur fuhr bmw fahrer !? .) čestitke in pozdravi !
era Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 Dva krofla oblita s čokolado in posuta s kokosovo moko, filana z vanilijevo kremco, direht s Trojan :OK: Hvala :blush:
Špilferderber Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 (popravljeno) Sendvič :kva2: a ti si bil salama, onidve pa kruh? Popravljeno Maj 30, 2006. Popravil Špilferderber
KeC Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 Hmm ljubica pod mano pa ljubica za mano, bi se lahko definiral kot sendvič? :hmm:
KeC Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 (popravljeno) :OK: Hm sam kaj pa če ljubica za mano ni moja ljubica :? Popravljeno Maj 30, 2006. Popravil KeC
Vale Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 (popravljeno) Mal pozno, ampak zaradi tega se mi še vedno zelo smeji :grim :OK: Celje Pivovarna Laško : Cimos Koper 34:36 (16:17) Požun je pa na koncu tolko popenil, da je rdečega fasal :grim :grrr :grim :grrr :grim Popravljeno Maj 30, 2006. Popravil Vale
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se