Manu Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 :blink: :blink: :blink: No ja.... mogoče pa res... :D :wub:
Zok Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 vcerajsnji drag race + zvecer se chat z eno kjutkano punchko... :wub:
Zok Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 (popravljeno) frendova bivsa punca na messengerju... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ...in vendar je priznala, da je vcasih tudi ona horny, in da smo moski prasci glih tolk kolk so zenske prasice!! :afro1: :devil: :naughty: :OK: :lol1: :P fak, js bom vmru od smeha, grem vun d do lufta pridem!! :K :grrr Popravljeno Julij 5, 2004. Popravil Zok
Manu Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 (popravljeno) Bila sem grabljica. Čist zares in tazaresna. Nagrabla sem pri sosedih štiri nakladalke sena. Ne sicer sama. Smo bile štiri grabljice. In smo delale šest ur, da imam žulje na rokah. In potem smo se usedle in je gospodar narezal pršut in kruh in zaradi hude žeje, smo pile vodo in dve kapljice vinca not. In je bilo lepo. Tako, kot v starih časih. p.s. :angry: In ne me zdaj spraševat, kako je bilo v starih časih, ker me takrat še ni bilo, ampak danes se mi je zazdelo, da je bilo zagotovo tako. Povzetek teksta : Pod rožnato planino grabila je seno...... in posledično razlog za moj današnji :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Popravljeno Julij 5, 2004. Popravil Manuela
Thundercat Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 mir z izpiti za nekaj časa... :D
Pervy Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 ...in vendar je priznala, da je vcasih tudi ona horny, in da smo moski prasci glih tolk kolk so zenske prasice!! :afro1: :devil: :naughty: :OK: :lol1: :P ZOK :lol1: no drugič pa jo vej LIFE in ne na MSN pa boš mogoče imel še večji nasmeh na ustih :devil:
Black Knight Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 Spust z Rakitne... :yea2: Dobr si zalagov...svaka čast... Mene je pa danes osrečil frejdej B) ...
Sanda7 Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 klima naprava v spalnici in itak da motor
Manu Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Klic iz Šoštanja..... :) Vesela sem zate - :OK: :OK: :OK: (sem pogledala - lep je :notworthy: ) Naj delim s tabo tvoj nasmeh, prijatelj. :)
Thundercat Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 danes naredil še en izpit :D :notworthy: popoldanski dremež.... :)
Sanda7 Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Klic iz Šoštanja..... :) SMS od alterja ja pa da ne pozabim končno nosilc za mojo lubico
Manu Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 (Ne)spodobno povabilo za petek zvečer od spodobnega moškega. :)
fifty Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 (Ne)spodobno povabilo za petek zvečer od spodobnega moškega. :) :hmm: :hmm: :hmm: Očitno bom šel sam na G3! :P B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se