Kruse Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 ... Ti se kr smej, svinja. Bomo videli, kdo se bo zadnji smejal! Cez kaksnih 50 let! :smoke: P.S. Imam te na ignoru, tko da pr men od sedaj naprej nabijas v prazno! Sedaj pa vas vse skupaj povabim na en let okoli.....saj nima veze cesa, da se ne bomo kregali. Krila prinesite s seboj. Tudi ti ignoriranec, da ne bos kaj zameril. Zakljucujemo dan. :grim Last call for alcohol!
Kruse Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 Imam te na ignoru, .... Giv me uat Aj uont end Aj'l gou auej! :glare:
soncy Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 ne bo :devil: maš prav, res ne :grrr saj to sem tko že včer vedla :grim
Lobo Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 maš prav, res ne :grrr saj to sem tko že včer vedla :grim Če ti to kaj pomaga za lepši večer? :004 :004 :004
soncy Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 Če ti to kaj pomaga za lepši večer? :004 :004 :004 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :010 hvala, hvala :004 pa je res takoj boljš počutje :yea2:
Lobo Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 No pa sva polepšala en drugemu večer in bova lažje zaspala. Še jutri v službo, pol pa dva tedna dopust. :D :OK: :kva2:
soncy Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 No pa sva polepšala en drugemu večer in bova lažje zaspala. Še jutri v službo, pol pa dva tedna dopust. :D :OK: :kva2: v to s spanjem nisem čist prepričana :cry: dopust ti pa prvoščim :grim čeprav bi jz šla rada že v službo :grim pogrešam živ žav okol sebe :(
simon78 Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 zjutraj vstanem in ugotovim, da je PETEK. :D
Vale Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Bibon me je zopet tolk razveselu, da me še kričeča Berda ni mogla spravit v slabo voljo, kaj šele kdo ali kaj drugega ... :D
minca Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 :010 :010 HBDJP :grupni: (hvala bogu da je petek) lp mina :rolleyes:
Pervy Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 ker ne morem Jako zapijat z vsemi naenkrat je danes na vrsti polskavski oddelek potem pa gremo zapijat še malo Evo, ki se je kolegu motoristu (ni na MS) rodila nekaj dni za Jako. ko se zbudim pa me čaka kolegova fantovščina (ne ni še ptroka na poti!) ki se bo zavlekla globoko v nedeljo!!! :whistle: ni nam lahko :grrr
simon78 Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 natanko se 20.minut in zacel se bo moj weekend. :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se