Miha Z. Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 dočakal 14 dni dopusta :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
Sanda7 Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 in okroglo cifro,hitr je šlo :grim
atek Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 blagor ostalim mene ni danes še nič osrečilo :(
JeRn3j Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 po 10 urah šravfanja novi žmiguci na moji lubici :OK: :OK: :OK:
soncy Objavljeno Avgust 5, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 pa me je res nekaj :010 lepo sporočilo za dobro jutro :yea2:
GrCaR Objavljeno Avgust 5, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 včerajšni večerni pijansko-gozdarski projekt :lol1: :lol1: :lol1:
Zok Objavljeno Avgust 5, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 (popravljeno) bivsi pupi sm butnu v comp. ji povedu zakaj, kaj sm iskal, in ji pokazal kaj sem nasel. jo razfuku do kraja. jo pomiril. jo polupcku. dovolil da je nalozla motor, pa me zategnala domov, da se nism z minimototom brez luci po temi vozu. jo se enkrat polupcku. :D ah, pa kaj ce je samo bivsa... :wub: Popravljeno Avgust 5, 2006. Popravil Zok
pirrulz Objavljeno Avgust 6, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Back from the dead :yea2: Pičke auf, jurja mam vžepiiiiiiiiiiiiiii :grim :yea2: Po dolgi in zahrbtni bolezni, povzročeni zaradi prekomernega uživanja Uniona, se je med nas vrnil dolgo izgubljeni sin. Đizas je happy, pa Belcebub tudi. :grim AUFBIX KMETAVZI !!!!!! :bounce:
minca Objavljeno Avgust 6, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2006 :bounce: :010 :bounce: :010 :bounce: :010 :grupni:.........zdej pa sm že wajenec....oz.wajenka :yea2: :photo: :yea1: :004 lp mina :whistle:
RHonda Objavljeno Avgust 6, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2006 po 10 urah šravfanja novi žmiguci na moji lubici :OK: :OK: :OK: Pol ti je še prej uspelo, kot men enkrat po padcu O:-)
KeC Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 Danes še nič tako. No saj je še časa. Tako da tale je še od prejšnjega tedna :D
simon78 Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 zadnji teden dela, pole pa dopust :D
motobaby Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 vidla mojga sončka :wub: - vse je ok :OK:
KeC Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 Končno nekaj: sklenil super deal! :OK:
Pervy Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 Po dolgi in zahrbtni bolezni, povzročeni zaradi prekomernega uživanja Uniona, se je med nas vrnil dolgo izgubljeni sin. Đizas je happy, pa Belcebub tudi. :grim AUFBIX KMETAVZI !!!!!! :bounce: naslednji čestitki naj prisluhne cenjeni brat pirrulz - naj mu bo to lekcija da se ne obrne hrbta zlato-zelenemu hmeljevemu napitku! Vse najlepše mu želi vsa družina in ptujski gostilničarji :grim
Sanda7 Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 verjetno pridem ze v sredo zvecer domov :OK:
Kruse Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jest tut. Pa pod tistole se podpisem. Aja, R.I.P. :OK: Kaksen krasen dan. :cry: Prah z mojih nog bom pa pustil, da ga odnese veter. Ali pa spere dez. No ja, toliko o obljubah.
vapotek Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 Pred pol ure sem skoraj nabasal neprevidnega bmx bandita, ki mi je v elegantnem skoku priletel točno pred haubo. :ninja: Na srečo sem ga opazu, ampak kak se je pubec vstrašu ko me je vidu, pol pa tak zradiral po asfaltu, da ga je blo pravo veselje gledat. :grim Mogoče sem malo sadista, ampak meni je blo ful smešno in moj dan je polepšan. :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se