Dadi Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 Triglaw dd - bo plačow :OK: Tudi meni in to tolk, da je cenilca kr zvil ko sem mu pokazal tretjo ponudbo, ki sem jo sprejel !! :kva2: :kva2: No pa še nekaj me je nasmejalo, ko sem pogledal temo" bolni izpadi motoristov " je spet Simon pametne delil ! :kva2: :kva2: :lol1: :lol1:
SiR Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 No pa še nekaj me je nasmejalo, ko sem pogledal temo" bolni izpadi motoristov " je spet Simon pametne delil ! :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: Pater Simon ga res dobr užge učasih a :devil:
Dadi Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Pater Simon ga res dobr užge učasih a :devil: :OK:
Manu Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Priklopili so nam internet. :) Pa vsem ostalim v vasi tudi. :D
pirrulz Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Priklopili so nam internet. :) Pa vsem ostalim v vasi tudi. :D Je to kaj vplivalo na kure nesnice? Pa krave dajo kaj manj mleka zdaj? :hmm: :)
Fire Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Torek!!! Se pravi, nic vec zacetek tedna :P V bistvu je ze skoraj sobota :blink:
Vale Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Torek!!! Se pravi, nic vec zacetek tedna :P V bistvu je ze skoraj sobota :blink: Kul, sem kar dobre volje, ker je v bistvu potem skoraj petek :grim
Ni3ous Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Pa torek je praznik, v pondelk mamo pa še kolektivni dopust. Ni slabo če fašeš dva dni gratis. :)
SiR Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Priklopili so nam internet. :) Pa vsem ostalim v vasi tudi. :D a web-cam sex community že laufa :) :D :D :D
Sanda7 Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 jz pa odkrila cybre caffe na slovaskem 5min stran kjer bivamo
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Še 2 uri, pa grem na masažo (brez srečnega konca)! :OK:
Zok Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 9 jurjev zasluzka na fus. :) vsaj pri eni stvari me ni drzava orubila do kosti. :alien1:
lenči Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 danes še dve uri vožnje :OK: :kva2: ...oz. kotaljenja, ali kako se reče začetniškim uram :P
Manu Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Je to kaj vplivalo na kure nesnice? Pa krave dajo kaj manj mleka zdaj? :hmm: :) Kure so izredno plodne. Danes sem bila deležna 35 -tih jajc. :blink: Ne vem pa, če je to posledica interneta ali samo prijaznosti sosedov... :hmm: Glede krav - nekaj se gonjo tam čez.... med sabo :kva2: a web-cam sex community že laufa :) :D :D :D Mhm. :yes: Iz spodnjega v zgornji štuk in nazaj do Tonija tam čez. :grim :grrr
pirrulz Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Kure so izredno plodne. Danes sem bila deležna 35 -tih jajc. :blink: Ne vem pa, če je to posledica interneta ali samo prijaznosti sosedov... :hmm: Glede krav - nekaj se gonjo tam čez.... med sabo :kva2: Pa to je naravnost krasno. :OK: Skoraj že kičasto. :grim
Miha Z. Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 se mi smeje že dva dni.... sem na dopustu :OK: :OK: :OK: :OK:
sjeng Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Inšpekcijski pregled moje Sofije je pokazal da menjalnik ni hin :OK: :OK: :OK:
Einherjar Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 Namesto 25k za olje, filter in delo - 15k za olje, filter in zracni filter (lastno delo se splaca)
simon78 Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 se mi smeje že dva dni.... sem na dopustu :OK: :OK: :OK: :OK: mene pa manjka samo se dva dni do dopusta. :OK:
Manu Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 Še en nasmeh : :D Pravkar prišla z obvoza z vozičkom. :OK: Pri sosedih zjutraj zaklali pujsa. :huh: Zdaj so pa jetrca v omaki naredili. :rolleyes: Sem jih morala z mesarjem in tadomačimi pobi pojest poln krožnik. :kva2: Za zajtrk. :eek:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se