igorzx Objavljeno Avgust 20, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2006 Prjatu, ki mi je drva pripeljal :kva2:
Zok Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Jst prefukam vsazga k me zbudi ob tej uri. No razen če sem buden, pol ga samo pošteno oštejem :D No vsekakor me ne spravi v dobro voljo. Še manj se smejem potem. js pa pustim prsatim blondinkam ziveti se naprej. :)
nts Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Ta vikend je bil pa super. V petek sva bila na koloni, v soboto na pikniku pred poroko, v nedeljo pa sva cel dan poležavala :OK: :)
Pervy Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 BRNO!!!! :OK: in pa zgornja slika :wacko: :slap:
Vale Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 in pa zgornja slika :wacko: :slap: Jah, Pervy, nekdo te je mogu zamenjat, zdaj ko si se zresnil ... moram povedat, da je "zamenjava" skoraj boljša od originala :P
pirrulz Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Čisti kič ... :blink: Itaq! B) Uber kitsch. B) Jah, Pervy, nekdo te je mogu zamenjat, zdaj ko si se zresnil ... moram povedat, da je "zamenjava" skoraj boljša od originala :P Kaka zamenjava!?!? :angry: To je apgrejd. :grim B)
Pervy Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Kaka zamenjava!?!? :angry: To je apgrejd. :grim B) z klasičnimi napakami beta verzij :devil: :grim me veseli vale da se pirrulez namesto mene zdaj žrtvuje, mogoče pa mu le rata kaj skup spravit :whistle:
pirrulz Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 me veseli vale da se pirrulez namesto mene zdaj žrtvuje, mogoče pa mu le rata kaj skup spravit :whistle: Stari, saj pa veš, kak je - mi pivoljubci si moramo štango držat. :grim It's a dirty job but someone's gotta do it. B) :D
inge Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 frišn skuhan kufe u pojstlo... :grim :worship:
KeC Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Stari, saj pa veš, kak je - mi pivoljubci si moramo štango držat. :grim It's a blow job but someone's gotta do it. B) :D :hmm: :photo: ... Hmm šele sedaj iz fotke ugotovil kam je zginu ves sadjevc, Vale u should know better :lol1:
Vale Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 :hmm: :photo: Hmm šele sedaj iz fotke ugotovil kam je zginu ves sadjevc, Vale u should know better :lol1: Sadjevec ... :? ... kje ... :hmm: ... nič ne vem ... jaz sem pir pila ... :huh:
KeC Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Busted! He he če si pa mislila da si pir pila potem pa ni čudno da so se še konji po hrbtu metal :D
siks Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 js sn pa srečn, ker sem v sovoto dobil hčerko ajdo! :OK: lp 6
Medoo Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 Konec šihta, sedaj pa na motor!!! :OK: :OK: :OK:
inge Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 js sn pa srečn, ker sem v sovoto dobil hčerko ajdo! :OK: lp 6 js sm pa vesela s tabo jeeej :OK:
Zok Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 frišn skuhan kufe u pojstlo... :grim :worship: ...prodam vodni globinski sesalec... :D :D
Sanda7 Objavljeno Avgust 21, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2006 po dopustu za 1h delat pa spet frej :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se