Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Danes sem odprl tisto ....k so mi šenkal, k sm preveč na enmu koncu zapravu. Predn se pokvar. Kaj je ze? Caki, grem pogledat.....Eau de Toilette.....Fak, kwa me je zapekl.....Ne bom se vec bril....

:)

Sploh ne po jajcih.

Se bom pa zacel parfumirat! In se mi ne bo treba vec umivat.

(Baaaaaaaaaaaa, sej to se pa tud prej nisi.... )

Tiho, svinja!

A morš use povedat?

Skratka, odlocil sem se, da bom porabil tistega Bruta, ki se mu je iztekel rok trajanja leta 2002.

(Hehe.....mirišeš ko matora kurva!)

Ja, jebat ga. Za lepoto je treba potrpeti.

Objavljeno (popravljeno)
Ob že preverjenih ....., ...., ....., ....., so prijetno presenetili Ptujčani Heavy Hamsters, ki jih je večina imela prvič priložnost videti v živo, .....

:)

aja vir: paranoid-zine.com.

Popravljeno . Popravil pirrulz
Objavljeno
Žalec, 21. avgusta (STA) - Slovenski hmeljarji so danes po navodilih Instituta za hmeljarstvo in pivovarstvo iz Žalca začeli obirati hmelj.

Juhu! :OK: Bratje in sestre, veselimo se. :grim

Objavljeno

dobila nakazilo, ki sem ga čakala...., ura vožnje fajn, sonček :D

Objavljeno

Kolega mi je vrnu onih 20 jurjev na katere sem že čist pozabil. Zdej se počutim kot, da bi mi jih kdo šenkal. :OK:

Objavljeno

Kolega mi je vrnu onih 20 jurjev na katere sem že čist pozabil. Zdej se počutim kot, da bi mi jih kdo šenkal. :OK:

Komot jih lahko šenkaš naprej. Recimo, meni. B)

Objavljeno

:grrr Ne, ne sej je že u redu, lahk jih js obdržim. :grim

Objavljeno
...Eau de Toilette....

Hahaha.... sekretna voda! Res zelo primerno zate, govno.

Bravo!

Ampak zapomni si - ne peru se govna tako lako!

Objavljeno
.... sekretna voda! Res zelo primerno zate, govno.
Mouč kurba, k ne veš, kaj blebetaš!

Dons sm bil zarad tega sranja nou člouk. Noben me ni spoznal zaradi oblaka smradu, ki sem ga širil.

Ma dej, sam nakladas.

Majke mi! A ves, da dela?

Blabla, dej se en per prnes, potem se bom pa delal, ko da te poslusam. Pa mejk it kuik, vidm, da rabs mal razgibavanja. Si se to poletje razlezel ko svinja.

Seveda gospod, ze tecem.Izvolite, gospod. Kje sem ze ostal? Najprej me je zavohala, potem sem jo razorozil s svojim dijamantnim nasmehom. Na kolena sem jo spravil s svojo krasno moceradarsko crno-rumeno majico in sublimiranim sporocilom:

[attachmentid=79151]

][attachmentid=79152]

Ko sem ji dal denar, je dobila cisto mehka kolena. Nazadnje sem ji pa zavdal s svojim pogledom. To je bilo cisto slucajno, po nesreci takorekoc.... zadnje case nocem vec gledati ljudi v oci. Tukaj so bile pa rjave oci v igri in sem se spozabil. Njena kri je zacela spricati po stenah. Premagana je bila.

Si ziher, da je bila kri?

Idiot, bom pa ja kri prepoznal! Okej, mogoce je zacela nekaj drugega cedit. Ampak, dala mi je! In to je bistvo te igre, a ne?

Fak, stari, pa ti si C.A.R. A sm lohka tvoj prjatu? Škoda, da me ni bilo tam, da bi lahko tvojo tehniko prouceval do podrobnosti.

O, hvala.

Čaki.... kakšen hvala? ... a zdej bi biu pa prjatu? Bod vesel, da ti dovolim, da se soncis v moji senci! (tukaj vstavi efekt klofutanja) Pizda, a me zajebavaš? (tukaj vstavi efekt s kolenom razbitih jajckov) Točno vem, da si bil zraven! Sem si pogledal posnetek! Punci si gledal pod majco, ko je iskala skatlico pod pultom, zraven si se pa delal, ko da....A si se vsaj zahvalil punci, ker ti je dala?

A si na glavo padu? Napizdu sm jo, kwa se je tolk obirala.

Sam si pa svinja.

Hvala. A ves, da sem vcasih pa kar ponosen na to? Ma ne, sej se hecam. Ves, da sem ji rekel hvala. Ampak....ej.... dala mi je zmeckano skatlico.... demiđd guds! In s posnetka sem videl, da je ploh. Da nosi podlozen modrc Pa se smotana je bla.

Pa dobr, kaj bi ti rd?

Ne vem. Vem pa, cesa nocem. A bo za silo?

Aja, un bebo Pirsing.... K je iskal kvaliteto.... V antični Grčiji..... Ker luzer! Kvaliteto imajo naprodaj v sparu! Za 990 tolarjev po paru..

[attachmentid=79153]

Ja, cena je prava sitnica.....

Si naredil črtico?

Ne, ker je bilo prelahko. S tako zakompleksano babo. Takšne krule dajo vsakemu. Nobenega izziva. To bi lahko kvečjemu štel kot trening...

In?

Nič. Danes sem dobre volje. Ker sem se spet zlajal na eno drevo....Ti pa pazi. Te imam na očeh. Pravzaprav imam oči na tebi. Oba troje.

Pfff, lajk aj ker....

post-2120-1156289731_thumb.jpg

post-2120-1156289749_thumb.jpg

post-2120-1156290142.jpg

Objavljeno

Danes dobim novo Z6! :OK: :OK: :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Poetry in making:

[attachmentid=79168]

:D

post-3574-1156317474_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil KeC
Objavljeno

Poetry in making:

UIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :wub: :bounce: ki je to? :)

Objavljeno

UIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :wub: :bounce: ki je to? :)

In Civilization .)

Objavljeno

Jep v Civ 3 :lol1:

Evo, sem vedela :grim :OK:

Objavljeno

iz teme o srečanju pri Orlih !

Me pa ful firbec matra, kako bodo špilali "AC/DC", ker do sedaj še niso špilali v SLO.

To je bilo tko na kratko.

Tadej

:lol1:

AC munja DC munja TADEJ munja ! .)

Objavljeno

Zmaga naših košarkašev

Upam da jutri ponovijo uspeh in se uvrstijo naprej

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!