Nagaya Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 (popravljeno) lepo da se nasmeješ na moj račun :OK: tudi slučajno ne... lahko bi pisalo recimo: Nina, tebe že zelo dolgo ni nihče porinil, ne? Recimo - po stopnicah. ali Tanjuška, tebe že zelo dolgo ni nihče porinil, ne? Recimo - po stopnicah. ali Teya, tebe že zelo dolgo ni nihče porinil, ne? Recimo - po stopnicah. ali Micka, tebe že zelo dolgo ni nihče porinil, ne? Recimo - po stopnicah. ali Jožica, tebe že zelo dolgo ni nihče porinil, ne? Recimo - po stopnicah. ali celo Nagaya, tebe že zelo dolgo ni nihče porinil, ne? Recimo - po stopnicah. pa bi se mi zdela besedna formulacija prav tako uspešna :yes: (čeprav bi njeno uspešnost v zadnjem primeru najbrž priznala na tiho samo sebi) p.s.: ne gre samo zate Sanda...v bistvu SPLOH ne gre zate :photo: Popravljeno Avgust 29, 2006. Popravil Nagaya
Sanda7 Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 če te bo še bolj nasmejalo da stopiš na vrh stopnic in te jaz Sanda porinem dol,ti bom rade volje ustregla :P :lol1:
Nagaya Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 ker po tvojih besedah po porivanju bistveno bolj hrepeniš ti, ti to čast odstopim...porine te pa lahko kdo drug namesto mene....
Sanda7 Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 kot vidim očitno nisi uštekala da rajš jz porivam,čeprav ženske še nism tako da bi sprejela ta iziv če si za :lol1: .)
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 ker po tvojih besedah po porivanju bistveno bolj hrepeniš ti, ti to čast odstopim...porine te pa lahko kdo drug namesto mene.... naj jo Anubis, kolkr berem, bi biu čist za akcijo ,sam se mi zdi, da ma clo neka mera, tko da verjetn odpade
Alla Objavljeno Avgust 29, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 Pa kaj je z vami, ljudje? :wacko: Še pomnete kaj je to SLOVENŠČINA???????? Bi se dalo mogoče pisat vsaj približno razumljivo? Uporabiti kakšno ločilo?
Ćardak Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 naredil ispit..vse u prvo jeee :blush:
Broj Jedan Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 :D :lol1: :D :yea1: :yea1: :yea1: vesew dan :yes: :yea1: :yea1: :yea1: :lol1: :D :P :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: Pa kaj je z vami, ljudje? :wacko: Še pomnete kaj je to SLOVENŠČINA???????? Bi se dalo mogoče pisat vsaj približno razumljivo? Uporabiti kakšno ločilo? Kje so pa smejkoti, boginja Alla? To ni taka tema, da bi se človek jeziw. ................... Morala bi napisat takole: " Dragi polpisemni motomarsovci, zelo sem vesela, ker vidimi, da boste kmalu spet morali nazaj v šolske klopi, kjer poprosite učitelje, da vam ponovno razložijo zadevo z vejicami, pikami in ostalimi pisnimi spretnostmi!" :yea1: :yea1: (pa ne se spet jezit zaradi predloga)
Lobo Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 ... Kje so pa smejkoti, boginja Alla? To ni taka tema, da bi se človek jeziw. ................... Morala bi napisat takole: " Dragi polpisemni motomarsovci, zelo sem vesela, ker vidimi, da boste kmalu spet morali nazaj v šolske klopi, kjer poprosite učitelje, da vam ponovno razložijo zadevo z vejicami, pikami in ostalimi pisnimi spretnostmi!" :yea1: :yea1: (pa ne se spet jezit zaradi predloga) Ter w-ji.
Broj Jedan Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 Ter w-ji. :D "W" običajno uporabljam namesto dvoustičnega u-ja, katerega nekateri pišete z l-jem .. "Y" pa občasno namesto "j + polgasnik e" recimo "ys" ali "sy" kar mi je veliiiko bolj všeč, kot pri drugih, kateri pišejo "jast". "X" pa namesto "ks"-ja .. recimo "text" :yes: Se pa šele učim - ane, pa mi včasih spodleti in uporabim "l" in "j" ali "ks" težko je stare navade spremijat - pa sy to veš .. kenede. Madona .. zdaj smo v EU in je treba biti malo prilagodljiw .. ampak s prilagodljivostjo ni pretiravati :lol1:
Cegi Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 ....da me je zobarca zdle nehala mučt.....
Grenenlandija Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 (popravljeno) Še pomnete kaj je to SLOVENŠČINA???????? Bi se dalo mogoče pisat vsaj približno razumljivo? Uporabiti kakšno ločilo? Ne vem, če pomnejo, pomnijo pa očitno bolj slabo. :P Mimogrede, pred 'kaj' bi tudi prav prišla vejica... .) Popravljeno Avgust 30, 2006. Popravil Gregs
Sanda7 Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 pa se je prkazov v družbi parih oblačkov motor kliče :OK:
Manu Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 :D :grim :grrr :grim :grrr :D SymRu PS:, Danes, 03:27 PM Legenda Skupina: Člani Objav: 20.662 Član št.: 467 Član od: 9.03.2002 ker me je kretenski ICe včeraj blokiral (tokrat RES ni imel razloga), ti tukaj napišem - na črno se pofarbaj, pa boš kot Oprah Winfrey p.s. Lahko komot na forum prlimaš. -------------------- René François Ghislain Magritte: Ceci n'est pas une pipe
Kruse Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 :) Obozujem taksne dneve :worship: [attachmentid=79851]
hrčo Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 "Bomba na neki bagdadski tržnici ubila 24 mrtvih" :lol1: vir: www.delo.si
BC Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 lojtro na mizo pa čez okno v lastno bajto :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se