pupa Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 Danes sem preživela nadvse lep dan! najprej sva z dragijem prekolesarila 35 KM in ugotovila, da nama to gre čisto od rok, potem pa sva preostanek dneva preživela v družbi Dancija in Pirruzla in seveda mojega dragega, kjer je bilo obilo smeha, zajebancije, podjebancije in dobre volje. :OK: :OK: :OK: FANTJE ZAKON STE!!!!! :OK: :004 Za zaključek večera pa nam je Pirrulz postregel z resnično zabavnim koncem, kjer nam je zaprl kljun, mi pa so bili tega dejansko veseli.... ja ja, ne razumete.... ne bom žalila Ducatija javno :devil: .) Pirrulz :004 Pa še enega :004 mojemu, ker je pač najboljši človek na svetu...... aja :slap: tole ni kušvalnica mi pa polepša dan vsak dan :004
Piksna Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 Da je guma zdržala. :kva2: Pa da je blo mal prometa. .. . Pa da je guma zdržala. :OK:
pupa Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 joj no...... zdej sem prebrala, da če sem unedva že tako skušvala, moram pa obvezno Danciju še enega :004 pripopati, ker je tako zabaven in duhovit človek in ti resnično zna narisati nasmeh na obrazu....... .)
pirrulz Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 Da je vžgal... :whistle: JA JA JA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa :zzz: :P Lepo je blo slišat. :lol:
leila Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 Po tako krasnem vikendu, ki vključuje: - odlično turo po odličnih poteh(na čelu kolone seveda Klimbra z Irenco na zadnjem zicu-začuda nismo iskali bližnjic, tako da za spremembo tudi zalutali nismo... :D ) - odlično družbo - odlično vreme - odličen novi look mojega Elija(Štefan, še enkrat ti ful hvala, res si pravi mojster :004) - itd. Hja, še nekaj novih, prijetnih ljudi sem spoznala... :) A je lahko še kako drugače kot pa nasmeh do ušes in še dlje? :OK:
Zok Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 A je lahko še kako drugače kot pa nasmeh do ušes in še dlje? :OK: ...okrog in okrog??
Alla Objavljeno September 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 4, 2006 Sem bila prijazna in nisem fotkala porivanja. :whistle: :xx:
pirrulz Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Sem bila prijazna in nisem fotkala porivanja. :whistle: :xx: Da ne bo kdo tebe porinil :devil: (po štengah) :D
Zdrawc Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Včerajšnja fura B) in njen zaključek :whistle: današnji moralni nasweti :P
simon78 Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 samo zakljucek vcerajsnjega dneva. :beer2:
imlakar Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 (popravljeno) Danes začel dopust. Jutri pa v Dalmacijo, Sarajevo... :OK: Popravljeno September 4, 2006. Popravil imlakar
Zok Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Sem bila prijazna in nisem objavila fotk porivanja. :whistle: :xx: ...za en pir...?? :D
pirrulz Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 ...za en pir...?? :D JA! :angry: Samo enega sem bil deležen, čeprav sem bil sveto upravičen do šestih. :doze:
Alla Objavljeno September 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 4, 2006 Pirrulz, moralni nauk.....počasi in z užitkom! :naughty:
Lobo Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 JA! :angry: Samo enega sem bil deležen, čeprav sem bil sveto upravičen do šestih. :doze: Kdaj si bil upravičen do šestih pirov? Pred ali po porivanju? Sicer pa kot bi dejal Ice: TRPITE! Jaz sem tudi, ko sem stoje porival za Promenado.
SiR Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Včerajšnja furca z bombnikom :naughty: :naughty: :naughty:
SiR Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 a ti si te bombe metal .) Upam, da si imela usta zaprta, ko si v luft gledala, od kod padajo ;)
pirrulz Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Pirrulz, moralni nauk.....počasi in z užitkom! :naughty: Saj pa veš, da je počasi brezveze. :grim
JeRn3j Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Vožnja ob 21.30 okoli bajte v stilu "ćifurja" ... torej v trenerki, majčki in želejem :naughty: :naughty: bilo je super :OK: :OK:
Zok Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 siht, after siht v mladinski sobi, vaje (my bass into yo face :blush: :wub:), posteljne aktivnosti, voznja s safijem (oversteer, understeer, ABS, trenutna poraba do 39 litrov na 100 km, vse sm probu :D), net, zaj pa spat. :D
JeRn3j Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 dobu flat out 2 :naughty: :naughty: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se