SiR Objavljeno Julij 31, 2004 Opozori Objavljeno Julij 31, 2004 tako se mi je nasmihala, da ... hja ... se mi še zdej rit smeji :D
jax Objavljeno Avgust 1, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2004 Misel na včerajšnje ganjanje in polaganje :) Danes me je pa že takoj ko sm se zbudu nasmehnilo sonce :wub: Mam občutek da bom lahko prvo vrstico tega posta jutri spet napisal :yea2:
Manu Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 (popravljeno) Moj nasmeh - najprej lepo preživeta motoristični in morski četrtek in petek s fiftyjem :wub: :004 , nato nadaljevanje v soboto in nedeljo s prijatelji - prav tako motoristično in morsko... :) Moj še en nasmeh : trije dnevi, ki so pred mano - z mojima sončkoma :rolleyes: smo se zmenile, da bomo imele prave tri "babje dneve"... gremo se potepat po Sloveniji in mal kopat vmes, ampak ne na morje.... ( sklenila sem, da se ne bom obnašala kot mama ampak kot prijateljica :) :) Popravljeno Avgust 2, 2004. Popravil Manuela
jax Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 Zadnji dan službe... :) Zdele še šest urc, pol pa nadaljujem s počitnicami... :yea2: O:-)
cvetoo Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 Jutranja kava, pa vse se je tako lepo začelo. O:-)
Thundercat Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 lačen sem.... zajtrk, ki bo sledil..... :D
Špilferderber Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 "končno" zmontirana kuhinja :rolleyes:
fifty Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 V četrtek (če bodo bogovi :D ): na Koroško, pa po Route 69 do Radgone, pa u petek po štajersko-prekmurskem koncu, pa u soboto k No name ridersom! :D
Vale Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 V četrtek (če bodo bogovi :D ): na Koroško, pa po Route 69 do Radgone, pa u petek po štajersko-prekmurskem koncu, pa u soboto k No name ridersom! :D Auš kaj Vale poklical, ko boš na Koroškem ;)
fifty Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 Auš kaj Vale poklical, ko boš na Koroškem ;) Boš, boš poklicana! :kva2: :kva2: :kva2: :D
Vale Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 Jebi tuttttttttttttttttt :cry: Gremo v petek???
klimbra Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 Gremo v petek??? Phone!!!! Preveč svinjava temo....... :lol1:
Vale Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 Phone!!!! Preveč svinjava temo....... :lol1: Saj se smejem zraven :D
manjak Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 S prijatlom sva uspešno porihtala njegov motor :)
bauca Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 palačinke s sirom :D mmmmm :kva2: ...... bless you ...... :yea2: ... no še o moji sreči ... nič posebnega ... kmalu bom mela rojstni dan ( zato se tak skos smejim :rolleyes: $$$ ), pa nov album mam ... pa tak ... lepo vreme je .... Aja ... pa letalo sem letela - jadrilico ... fajn filing - sam padalo mi je blo 3 × preveliko ... tako da če bi kaj zasrala bi hitro dol padla .... :D
nts Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 Spomin na lepo preživeta 2 tedna :wub: in da gredo danes starši na dopust :OK:
Thundercat Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 da gredo danes starši na dopust zakaj je že to tudi moj nasmeh?? :naughty:
lina Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 Orgije....... :grim ...pridm.... :devil:
misty Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 malo pozno a bolje kot nikoli (se mi pa zarad tega bolj smeji): registrirana CBR 600 FS :wub: (že v petek) in od petka do danes narejenih 1000 km O:-) :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se