vapotek Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Teradise Island? Baje je korekten oris. Karakterno mislim. Ne ampak Tera Patrick on fire. V kratkem poročam če je za kaj v temi "kino priporočila in debatni krožek". :grim
wind Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Ne ampak Tera Patrick on fire. V kratkem poročam če je za kaj v temi "kino priporočila in debatni krožek". :grim Za kopijo se priporocam v petek pri Maratonu... B)
DimmuMaid Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Saj verjetno je ena dva vmes posnela, ampak vseeno.... :OK: Tud če je kaj vmes posnela, ni nujno da si blazno velik zamudiv... Tud Jenna npr. jih za vnaprej snema :) Jah, jaz pa sama sebe večkrat nasmejim :D Kdo pa me bo, če se ne bom sama (pri mojem za druge 'nevedneže' občasno zlo nerazumljivim in nenavadnim humorju :blush: ) :P
Vale Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Vsi imboti tega sveta ... ki danes slavijo svoj praznik ... pa ne moreš verjet :grrr :grim :grrr :grim :grrr :grim :grrr :grim
Zdrawc Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 spucal sode, zdej bomo pa prešali :D
pupa Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Kot vedno, imaš popolnoma in izključno prav. Srečen sem, da lahko živim v istem čas-prostor kontinuumu kot ti. :worship: dragi moj..... sej ni bilo govora o meni .) pa saj to že veš.......... :P
Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 konec šihta in sprehod po vetru :D
KeC Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Reži se mi okol ušes!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D AVE!
Furioso Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 spucal sode, zdej bomo pa prešali :D Upam, da si jih namočil tudi fajn, da ne bodo spuščali... .) :D
pirrulz Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Upam, da si jih namočil tudi fajn, da ne bodo spuščali... .) :D Ah hvalasatanu; Fury zgolj komentira in se nasmiha. Sem mislil, da se je prišel res režat sem. :krneki: Pol bi bil konec sveta blizu. :grim :fredy: :lol:
janetka Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Dan je tak kot si ga narediš in jest bom dons dobre voljeeeeeeeee :D Župci sm stopla na žulj :lol1:
hrčo Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Včeraj podelitev diplom in prejeto priznanje za posebne dosežke :OK: kok je fajn , k te ljudje včasih tkole presenetjo, ko sploh ne pričakuješ :D
pupa Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Včeraj podelitev diplom in prejeto priznanje za posebne dosežke :OK: kok je fajn , k te ljudje včasih tkole presenetjo, ko sploh ne pričakuješ :D wow... čestitke :OK: :OK: :OK: :004 včerajšnji večer in novice :lol1: :lol1: :lol1:
era Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Zakaj si pa spremenila zdej slikco?! :D
Vale Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Zakaj si pa spremenila zdej slikco?! :D Mogoče, da bi nasmeh dlje trajal :hmm: :P
era Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Mogoče, da bi nasmeh dlje trajal :hmm: :P :D
Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 ma neki mi pc sam spreminja zgleda da je en virus dobil :angry2:
janetka Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 sanda, dej porin en aspirin u uno režo za CD. .) pa koj dej slikco nazaj....men je bla ful ušeč :grim
Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 pa sej je bil sam motor,nč posebnga,pa še ta se je nekam odpelov :OK: končno
Ski_Fanatic Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Ej pa piši malo bolj preprosto, ko pišeš Pupi :lol1: :devil: :angry: :hmm:
Vale Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 :angry: :hmm: Me veseli, da sem ti narisala nasmeh na obraz :grim
Ski_Fanatic Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Me veseli, da sem ti narisala nasmeh na obraz :grim :eek: :ninja: :wacko:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se