Vale Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 (popravljeno) ste pa dost :topic:, če smem dodati Ne ne smeš ... ker se smejemo zraven in je čist TOPIC :grim :grim Popravljeno Oktober 5, 2006. Popravil Vale
vapotek Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 sej ne vem, a sm se včer jst bolj smejal za krmilom, al nagaya v prikolici :grim Kako bi se šele smejala, če bi malo losal 4 vijake. :D
klimbra Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 Ne ne smeš ... ker se smejemo zraven in je čist TOPIC :grim :grim :OK: :OK: :OK: :devil: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
SiR Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 vale, preberi prvo objavo: Vpiši svoj dogodek dneva, kaj je tisto najlepše, kar vam je priklicalo nasmeh na obraz ali kar vas je najbolj presenetilo, skratka, kaj vam je polepšalo dan.... :rolleyes: Alla B) Torej - ena stvar, ne pa da se celi cajt ceriš :)
Vale Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 (popravljeno) vale, preberi prvo objavo: Torej - ena stvar, ne pa da se celi cajt ceriš :) Ne seri ... :grrr :grrr ... moja stvar je pač policentrična :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Oktober 5, 2006. Popravil Vale
Alla Objavljeno Oktober 5, 2006 Avtor Objavljeno Oktober 5, 2006 KAM? Ko brez miru okrog divjam, prijatlji prašajo me, kam? Prašájte raj' oblak nebá, prašájte raji val morjá, kadar mogočni gospodar drvi jih semtertje vihar. Oblak ne ve, in val ne kam, - kam nese me obup, ne znam. Samo to znam, samo to vem, de pred obličje nje ne smem, in de ni mesta vrh zemljé, kjer bi pozabil to gorje! :P :P :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Vale Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Dej ne krohotaj se, ker bojo spet klevete vun ratale :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Ti alfa Alla :lol1: :lol1: :lol1:
pupa Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 čeprav se je dan slabo začel (prometna nesreča na cesti, pa sem eno uro porabila do službe, glava me je bolela, itd) sem danes vseeno izredno dobre volje, saj sem spoznala in prišla do zaključka kar se nekaterih ljudi tiče.... in mene to vedno navdaja z dobro voljo :OK: :OK:
Nata Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 Butters: "I don't play World of Warcraft. Cartman: "Butters, you said you are at your computer all the time." Butters: "Well yes, I play Hello Kitty Island Adventure." :lol1: ... :lol1: ... :lol1: ... :lol1: ... :lol1: that's my Butters ... :wub:
Grenenlandija Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 ''It's half pissed socks.'' :lol1: :lol1: :lol1: (Odgovor Crabtreeja iz Alo aloja na vprašanje, koliko je ura.)
motoristek Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
KeC Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 Čestitke :OK: :OK: :OK: P.S. 16 more to go :grim P.P.S. Poprav si profil :devil:
DimmuMaid Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 Jeeej! Pusiji na Štuklju (student edition for enga jurja) - dober razlog da ne gremo pa da eno antisidarta gavdo vrežemo :OK: :lol: Čakam da se 'povabljenci' privlečejo :D
Icy Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 Nov monitor :kva2: :bounce: Jest tut, he, he :)
DESIM Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 Pripeljal motor iz servisa pa gas ! ! ! :naughty: :D
wind Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 Spat grem :D :D :D :D :D Nora zurka!! :hmm: btw: jaz tudi <_<
Ski_Fanatic Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 Super kosilo :grim ..........pa kavica :grim ..........pa uživancija :grim ....... :OK: :blush:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se