Vale Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 :D :D :D :D :D Glej.. Spet se nekaj reži... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 :D :D :D :D :D :P :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Glej.. Spet se nekaj reži... :? TO PA TI NE VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŠ :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 TO PA TI NE VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŠ :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr Valjda da vem.. B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Valjda da vem.. B) B) Ti sam misliš, da veš ... :P :P :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Ti sam misliš, da veš ... :P :P :P :P :P Ja ce pa vem... kaj jaz morem... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Ti sam misliš, da veš ... :P :P :P :P :P Ti samo misliš da mi mislimo da vemo. :grrr Mi to enostavno vemo! :grim Če pa te zanima kako to da vemo, pa naj te potolažim, . . . . . . . MI VEMO VSE! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Ti samo misliš da mi mislimo da vemo. :grrr Mi to enostavno vemo! :grim Če pa te zanima kako to da vemo, pa naj te potolažim, . . . . . . . MI VEMO VSE! B) Vi se kar tolažite ... POJMA NIMATE :grrr :grrr :P :grrr :P :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Otroc, igrajte se! Sej ne zarad mene. Ampak, ker drugega itaq ne znate. In zato, ker je igra voda vesolja! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Otroc, igrajte se! Sej ne zarad mene. Ampak, ker drugega itaq ne znate. In zato, ker je igra voda vesolja! :) Otroška igra je nekaj nepokvarjenega ... in bolje bi bilo, da bi včasih samo pri tem ostali :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Otroška igra je nekaj nepokvarjenega ... in bolje bi bilo, da bi včasih samo pri tem ostali :grim Jst še vedno sestavljam gradove iz lego kock :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Jst še vedno sestavljam gradove iz lego kock :blush: priden poba :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Moj nasmeh :D Ubogi poiskusi ubogih odsluženih starih kao rokerjev, da bi (se) vendarle še nekje našli tisto (ali delček tistega), kar so izgubili že davno..morda pa niti niso imeli, ker so preveč hiteli..... In o tem še javno govorijo. :) Alkohol razžira možganske celice. Zelo in mnogo. In po pol stoletja jih (verjetno) ostane bolj malo. :? :( Ampak, jebiga, ko je pa tok fajn bit ljubljen :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 dobra teta na servisu mi je naredila uslugo in mi bodo avto v popravilo po nesreči vzeli že v ponedeljek, čeprav je bilo načrtovano šele za naslednji teden :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 en moment... the boogie woogie dneva ... juhu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 LEGO Viking. Oklep, kopje, mec....in ostalo.... Nenazadnje ga rabim bolj, kot rabi viking mene. Pravzaprav bolj kot rabim sina. Ali pa: Bolj kot Sine rabi mene. Saj me ne rabi. Me ne klice. In tista prasica me ne vabi . Vse si samo domisljam. Preklete blodnje. Ampak.... ce je pa tako fino Iron Maiden - The Rime of the Ancient Mariner "Death and she life in death, They throw their dice for the crew She wins the mariner and he belongs to her now. Then...crew one by one They drop down dead, two hundred men She...she, life in death. She lets him live, her chosen one" Ali pa.... ta je se boljsi Lej..... kako se komadi vrstijo. In kako kitare zagajo ! Fak ju!! Kje je un smajli s tremi prsti? Zakaj ste babe taksno pozivilo? Zakaj znate obujati mrtve? " could it be it's the end of our world? All the things that we cherish and love Nothing left but to face this all on my own Cause I am the chosen one" I am the chosen one ....Hehe... itaq ...Izbran.... od Iron Maiden Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 petek je lepo vreme bo doma čaka pečen odojk :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Legenda bi bla, če bi bla polna B) :grim nemogoče :grrr flaše grejo v keson, nalepke v arhiv :grim sem v fazi testiranja - nova flaša = star efekt :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: Pa ne morš tega zbirat, dragi J...! :slap: :slap: :slap: :fredy: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 končno se najela odojka :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 dopoldanski sprehod :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 furca z mopedom :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se