Pravokotar Objavljeno November 4, 2006 Objavljeno November 4, 2006 včerajšnja novica :OK: :blush: OK, vidim, da se nihče ne zmiga. Kot običajno. Se bo pa Onkel PEPE. Torej: Pupek, ali ti pogled nezadržno uhaja proti trgovinam, kjer nudijo majcene kvačkane copatke in podobno šaro?
DimmuMaid Objavljeno November 4, 2006 Objavljeno November 4, 2006 Ker spet sem pokurla velik več kalorij, kot sem jih pa popapala :OK:.
Čamac Objavljeno November 4, 2006 Objavljeno November 4, 2006 Krajnska klobasa, gorčica, koruzni kruh, mamin kompot :OK:
Zdrawc Objavljeno November 4, 2006 Objavljeno November 4, 2006 končno se najela odojka :D :eek: kak to misliš, ................najela :? A ga potem vrneš, al kaj??? za nasmeh pa wečer :D
Sanda7 Objavljeno November 4, 2006 Objavljeno November 4, 2006 ja najela sem ga .) najedla :lol1: tale pa gre za klepet s kolegico :D :OK:
semamiz Objavljeno November 5, 2006 Objavljeno November 5, 2006 :hmm: Ker bi bilo lahko še slabš , pa ni ! :OK:
pupa Objavljeno November 5, 2006 Objavljeno November 5, 2006 (popravljeno) OK, vidim, da se nihče ne zmiga. Kot običajno. Se bo pa Onkel PEPE. Torej: Pupek, ali ti pogled nezadržno uhaja proti trgovinam, kjer nudijo majcene kvačkane copatke in podobno šaro? :blush: :blush: Popravljeno November 5, 2006. Popravil pupa
Pravokotar Objavljeno November 5, 2006 Objavljeno November 5, 2006 :blush: :blush: Vprašanje # 2: Ali si rahlo zblojena? OK, to lahko preskočiva. En :004 , čeprav tole ni mečkalnica & poslinjevalnica.
Čamac Objavljeno November 5, 2006 Objavljeno November 5, 2006 Zvedo da dobim v torek nalepke za motor :D
minca Objavljeno November 5, 2006 Objavljeno November 5, 2006 (popravljeno) En dialog na TV: A:Ali imate doma kmetijo? B:Ne,nimamo je.....ima jo pa babi....enkrat jo je imela,enkrat je ni imela...imela jo pa je ko je imela 2 pujsa....eden je ušeu,drugega smo pa pojdedli :D (to je govoru en tamaučk) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno November 5, 2006. Popravil mina_15
DimmuMaid Objavljeno November 5, 2006 Objavljeno November 5, 2006 Heh, ta dialog me je spominil na eno majhno pupiko, sosedo od moje kolegice :D. Kolegica: "Ja, lej jo. Zdej pa že v vrtec hodiš, a ne?" Mala: "Ja." Kolegica: "Ja, kaj pa delate tam?" Mala: "Eh, rišemo, pa take pizdarije." Kolegica (:blink:): "Od kdaj pa tak grdo govoriš? A ati pa mama vesta?" Mala (:D) : "Eh, pa boli te ku**c." :lol: :lol1: Iz male še bo nekaj (odrezavega) :D.
simonsi Objavljeno November 5, 2006 Objavljeno November 5, 2006 Po dolgem času spet en zabušantski dan. :)
soncy Objavljeno November 5, 2006 Objavljeno November 5, 2006 Heh, ta dialog me je spominil na eno majhno pupiko, sosedo od moje kolegice :D. Kolegica: "Ja, lej jo. Zdej pa že v vrtec hodiš, a ne?" Mala: "Ja." Kolegica: "Ja, kaj pa delate tam?" Mala: "Eh, rišemo, pa take pizdarije." Kolegica (:blink:): "Od kdaj pa tak grdo govoriš? A ati pa mama vesta?" Mala (:D) : "Eh, pa boli te ku**c." :lol: :lol1: Iz male še bo nekaj (odrezavega) :D. seveda bo :wacko: pri majhnih smešno, pri odraslih odbijajoče :whistle: :slap:
Pervy Objavljeno November 5, 2006 Objavljeno November 5, 2006 cel vikend je bil za :grim , še posebaj pa fantovščina včeraj. programa nismo izpeljali do konca ker je ženin omagal sredi kviza "lepo je biti ženin!". kurc sam si je kriv :devil:
KeC Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 Odbita ideja in še bolj odbito načelno strinjane z njo :D
lojzek Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 cel vikend je bil za :grim , še posebaj pa fantovščina včeraj. programa nismo izpeljali do konca ker je ženin omagal sredi kviza "lepo je biti ženin!". kurc sam si je kriv :devil: Hehe na moji se je tud men film odtrgal. Še dobr, ker so me baje kar fajn matral
klimbra Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 :blush: :blush: + 1kg + 2kg + 3kg . . . . - 15kg........... :hmm: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :whistle: :winkiss:
lojzek Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 Pupa, kere klobase si pa ti jedva, da se maš namen tolk zredit :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se