pupa Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 včerajšnja novica :OK: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 včerajšnja novica :OK: :blush: OK, vidim, da se nihče ne zmiga. Kot običajno. Se bo pa Onkel PEPE. Torej: Pupek, ali ti pogled nezadržno uhaja proti trgovinam, kjer nudijo majcene kvačkane copatke in podobno šaro? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 Nov kombinezon in novi škornji O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 Ker spet sem pokurla velik več kalorij, kot sem jih pa popapala :OK:. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 otroški živ žav v bajti :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 Nova frizurca :whistle: :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 Krajnska klobasa, gorčica, koruzni kruh, mamin kompot :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 končno se najela odojka :D :eek: kak to misliš, ................najela :? A ga potem vrneš, al kaj??? za nasmeh pa wečer :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 ja najela sem ga .) najedla :lol1: tale pa gre za klepet s kolegico :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 :hmm: Ker bi bilo lahko še slabš , pa ni ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 (popravljeno) OK, vidim, da se nihče ne zmiga. Kot običajno. Se bo pa Onkel PEPE. Torej: Pupek, ali ti pogled nezadržno uhaja proti trgovinam, kjer nudijo majcene kvačkane copatke in podobno šaro? :blush: :blush: Popravljeno November 5, 2006. Popravil pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 :blush: :blush: Vprašanje # 2: Ali si rahlo zblojena? OK, to lahko preskočiva. En :004 , čeprav tole ni mečkalnica & poslinjevalnica. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 Zvedo da dobim v torek nalepke za motor :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 (popravljeno) En dialog na TV: A:Ali imate doma kmetijo? B:Ne,nimamo je.....ima jo pa babi....enkrat jo je imela,enkrat je ni imela...imela jo pa je ko je imela 2 pujsa....eden je ušeu,drugega smo pa pojdedli :D (to je govoru en tamaučk) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno November 5, 2006. Popravil mina_15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 Heh, ta dialog me je spominil na eno majhno pupiko, sosedo od moje kolegice :D. Kolegica: "Ja, lej jo. Zdej pa že v vrtec hodiš, a ne?" Mala: "Ja." Kolegica: "Ja, kaj pa delate tam?" Mala: "Eh, rišemo, pa take pizdarije." Kolegica (:blink:): "Od kdaj pa tak grdo govoriš? A ati pa mama vesta?" Mala (:D) : "Eh, pa boli te ku**c." :lol: :lol1: Iz male še bo nekaj (odrezavega) :D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 Po dolgem času spet en zabušantski dan. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 Heh, ta dialog me je spominil na eno majhno pupiko, sosedo od moje kolegice :D. Kolegica: "Ja, lej jo. Zdej pa že v vrtec hodiš, a ne?" Mala: "Ja." Kolegica: "Ja, kaj pa delate tam?" Mala: "Eh, rišemo, pa take pizdarije." Kolegica (:blink:): "Od kdaj pa tak grdo govoriš? A ati pa mama vesta?" Mala (:D) : "Eh, pa boli te ku**c." :lol: :lol1: Iz male še bo nekaj (odrezavega) :D. seveda bo :wacko: pri majhnih smešno, pri odraslih odbijajoče :whistle: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 cel vikend je bil za :grim , še posebaj pa fantovščina včeraj. programa nismo izpeljali do konca ker je ženin omagal sredi kviza "lepo je biti ženin!". kurc sam si je kriv :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 :D :D :D :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 Današnja vožnja :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 nov foto-program :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Odbita ideja in še bolj odbito načelno strinjane z njo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 cel vikend je bil za :grim , še posebaj pa fantovščina včeraj. programa nismo izpeljali do konca ker je ženin omagal sredi kviza "lepo je biti ženin!". kurc sam si je kriv :devil: Hehe na moji se je tud men film odtrgal. Še dobr, ker so me baje kar fajn matral Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 :blush: :blush: + 1kg + 2kg + 3kg . . . . - 15kg........... :hmm: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :whistle: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Pupa, kere klobase si pa ti jedva, da se maš namen tolk zredit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se