Fius Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 + 1kg + 2kg + 3kg . . . . - 15kg........... :hmm: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :whistle: :winkiss: na n si pozabu
klimbra Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 na n si pozabu ItaQ......jaz sem splošno znan po pozabljivosti .)
Pravokotar Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 ItaQ......jaz sem splošno znan po pozabljivosti .) Skleroza je prima bolezen. Nič ne boli, pa vsak dan kaj novega zveš. Včasih celo večkrat. :)
klimbra Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 Skleroza je prima bolezen. Nič ne boli, pa vsak dan kaj novega zveš. Včasih celo večkrat. :) Da ne govorimo.........kako prijetno se je zjutraj pogledati v ogledalo....... Jojjjjj....kolk ljudi jaz vsako jutro spoznam :blush: :blush: :blush: Nasmeh dneva......penzjinerji letimo damuuuuuuuu :OK: :OK: :OK: :OK: In tedna je že skoraj konec.......kulllllllllllllllllllllllll :devil: :devil: :devil:
BC Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 vaš pes me nima nobene pravice vohat... :lol1: :lol1: :lol1: ajaj kaj vse srečaš v gozdu :slap:
Brihta Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 Da ne govorimo.........kako prijetno se je zjutraj pogledati v ogledalo....... Jojjjjj....kolk ljudi jaz vsako jutro spoznam :blush: :blush: :blush: Pa vsi so tok fejst k ti :)
Sanda7 Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 definitivno konc šihta in še par stvari :D
pirrulz Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 Pa vsi so tok fejst k ti :) Včasih malo bolj, včasih manj zatečeni. :D
soncy Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 babje popoldne :OK: ne, ne nismo štrikale :naughty: mal smo obirale, :lol1: sam ne odojka :cry:
Nagaya Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 hehe Šeststo kubična ninja bo v prihajajoči sezoni tekmec hondi CBR. do sedaj očitno ni bila a? :) hehe ...zato predstavlja najbolj sveže in drzno oblikovanega "nagca" v prihajajočem letu. najbolj svežega iz leta 2001 :) Da ne gre le za surov izgled, temveč tudi prav takšne vozne lastnosti, skrbi .... surove vozne lastnosti...huh...nujno rabim enega..za ubit se recimo :) hehe Honda hornet 600 je s preprosto podobo, dovolj zmogljivim agregatom in športno ciklistiko dolga leta veljala za zastavonošo med slečenimi motocikli. V novi podobi je agresivnejšo (streetfightersko) oblikovana, zmogljivejša in lahkotnejša. porkaduš...med katermi sledečimi motocikli? hehe ..težko pa je razumeti zakaj bi nekdo potreboval težak, s kovčki obložen, potovalnik takšnih zmogljivosti in hitrosti. težko je tudi razumeti zakaj ljudje kupujejo bmwje... :) a jih kljub temu... in se imajo na njih fajn.
RHonda Objavljeno November 7, 2006 Objavljeno November 7, 2006 Prva ocena na faksu letos je 10ka :OK: :D Pa sem že skoraj obupal nad vsem skupaj .)
Pravokotar Objavljeno November 7, 2006 Objavljeno November 7, 2006 ...... Honda hornet 600 je s preprosto podobo, dovolj zmogljivim agregatom in športno ciklistiko dolga leta veljala za zastavonošo med slečenimi motocikli. V novi podobi je agresivnejšo (streetfightersko) oblikovana, zmogljivejša in lahkotnejša. porkaduš...med katermi sledečimi motocikli? ... Porkaduš... med slečenimi vendar. :)
Broj Jedan Objavljeno November 7, 2006 Objavljeno November 7, 2006 težko je tudi razumeti zakaj ljudje kupujejo bmwje... :) a jih kljub temu... in se imajo na njih fajn. Pa v njih tudi, kar je tudi težko razumeti. Sploh včeraj ob ko sem gledow enga BMW- Fahrer-ja, ki je v tesni uličici, kjer vozniki pred semaforjem nekako ustvarijo 2 čakajoči koloni, tisti, ki pa pripeljejo v uličico se pa s težavo prebijajo po nasprotni tretini ceste in naš BMW-kreten, v črnem BMWju jasno, vehementno po skrajni desni, čez polno črto, prehiti obe stoječi koloni in odpelje skozi rdečo mimo poskakujočih pešcev in padajočih kolesarjev na prehodu ... Misliw sem, da bom crkniw od smeha, ko je tip v sosednjem avtu spustil okno in rekel: "To je zihr pulcaj pod krinko, sam je pozabiw odpreti okno in se dreti na cesto plava lučka, plava lučka, plava lučka ..!" :lol1:
klimbra Objavljeno November 7, 2006 Objavljeno November 7, 2006 Sej ne vem.....al se naj smejem.....al jokam...... Opravil z današnjim šihtom.....preprosto......prestavil dva sestanka na jutri........OK....to je za smejat. Ampak....kaj sedaj.....sedeti v kancliji.....al odpeketat nekam na kavico......... Ahhhhhhhhh....kaj bi se sekiral......važn, d je že skor konc tedna :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :devil:
Nagaya Objavljeno November 7, 2006 Objavljeno November 7, 2006 Sej ne vem.....al se naj smejem.....al jokam...... Opravil z današnjim šihtom.....preprosto......prestavil dva sestanka na jutri........OK....to je za smejat. Ampak....kaj sedaj.....sedeti v kancliji.....al odpeketat nekam na kavico......... Ahhhhhhhhh....kaj bi se sekiral......važn, d je že skor konc tedna :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :devil: <_< :angry2: ignore me...ja...kar daj... <_< nč novega <_<
Pervy Objavljeno November 7, 2006 Objavljeno November 7, 2006 hehe do sedaj očitno ni bila a? :) hehe najbolj svežega iz leta 2001 :) surove vozne lastnosti...huh...nujno rabim enega..za ubit se recimo :) hehe porkaduš...med katermi sledečimi motocikli? hehe težko je tudi razumeti zakaj ljudje kupujejo bmwje... :) a jih kljub temu... in se imajo na njih fajn. he he he he - hvala :devil: .) :grim
klimbra Objavljeno November 7, 2006 Objavljeno November 7, 2006 <_< :angry2: ignore me...ja...kar daj... <_< nč novega <_< A sem popravu prvi vtis :( :( :kva2: :kva2: :naughty: Pa še drugič :OK: :OK: :devil:
fifty Objavljeno November 7, 2006 Objavljeno November 7, 2006 Napoved simpozija: Naš vrtiček novembra; kako tudi poznojesenski pridelek lahko ohrani čvrstino in poln okus. In posebna tema: Vpliv nove davčne politike na pridelavo hmelja in peteršilja. .)
Nagaya Objavljeno November 7, 2006 Objavljeno November 7, 2006 A sem popravu prvi vtis :( :( :kva2: :kva2: :naughty: Pa še drugič :OK: :OK: :devil: :) zmenjeno :) sicer upam da ne bom ravno pogosto tkole visela v sluzbi brez razloga s časom za zabijat...ampak vseeno :)
Anubis Objavljeno November 7, 2006 Objavljeno November 7, 2006 Pivo s prijateljem. Hočeš povedat, da si se ga spet sam nažrl? :devil:
pirrulz Objavljeno November 7, 2006 Objavljeno November 7, 2006 Hočeš povedat, da si se ga spet sam nažrl? :devil: Nope. Tokrat noče tega povedat. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se