Skoči na vsebino

Nasmeh...

Alla

Priporočene objave

hehe

porkaduš...med katermi sledečimi motocikli?

hehe

težko je tudi razumeti zakaj ljudje kupujejo bmwje... :) a jih kljub temu... in se imajo na njih fajn.

In ne nazadnje..... Zakaj bi z BMWji preckali Afriko? Ker tam elektronika crkuje po tekocem traku? In kaj so novi BMWji? Kaj so novi Japonci? Kaj so novi Guciji?

Past za cepce, ki mislijo, da jim bo tehnologija omogocila tisto, kar jim ne morejo tisocletne izkusnje? Da bo en lolek uletel in nekje raztural zgolj zato, ker se je pripeljal z BMWjem in ima na zadnjem zicu (ali pa sovoznikovem)..... Pazi to, Babo!

Da sploh ne omenjam tega heca... sovoznikov sedez. Kako pa sovozi? Vlece vozniku, ko vozi? Zgleda ko lutka, ko kruza skozi mesto? Ma dej, prsoim te.... Ko da ni enostavnejse in preprostejse resitve...

Fak, to je pa res cudez. Ob tem bodo omedlevali domorodci! Pa ne samo to. Ob tem bodo omedlevali vsi, ko se bo vrnil. In bo bog. Taglavni car. Ker se je z motorjem vozil po cestah. Nekaterih celo makedamskih. In enkrat se mu je zlomil nosilec od kufra s prtljago!

Pa kaj pol?

Ma dnar. A je sploh njegov?

Pa dolgas mu je hoditi v sluzbo od 9ih-do 5ih. Meni je tudi. In?

Aja, seveda, s senkanim motrorjem delas drugace, kot s tistim, za karega moras placevati par let. In kaj? A s tem, ko sem jest placal motor toliko drazje se je lahko en z istim motorjem pojal po svoje?

In raznorazni kurirji, ki delajo za (kaj vem, dor tu dor ekspres) in delajo s temi kombiji kot svinja z mehom? Sem jim hvalezen, ker so mi odprli nova obzorja? Pa ceprav jih za to mastno placujem s postnino? Jim zavidam, kako s kombiji divjajo po cestah? Jih imam za carje, ker jim sluzba placa skodo, ki jo povzrocijo s svojimi frustracijami na cesti?

Ma dej, zresn se. Ja, vse to placujem! Pa kaj pol? A me ma kdo za carja? Me kdo obozuje? In zakaj ne? Nenazadnje placujem stroske rakavih bolnikov, pa tistih s srcnimi boleznimai. In celo izgradnjo pediatricne klinike! Pa kardiovaskularne operacije. Pa geriatricne domove. Pa trgajo mi od zrtve potresov. Po od..... pravzaprav od cesarkoli, kar si zazelim. Ali pa, od cesarkoli si zelim kupiti. In kaj? Naj jim bom se hvalezen, ker se lahko preseravajo z necemr, za kar si moram jest unicevati zdravje vsak dan 8 ur?

FAK JU! GONITE SE U 3 PIZDE MATERNE!

Pizda materna! Vse to placujem! A mi bo rekel bravo? Si dober drzavljan? Si dober clovek? Ma ne vem, si idealen bebec? Karkoli?

Ne bo.... Valjda, da ne. Si kar vzamejo za samorazumevno. Tako, kot prezivnino.

Ej, caki mal.... Okej, nastepal sem froca. Mogoce je celo moj. Ja, se bom igral z njim. Delal bom iz sebe idiota. Bom plezal po drevesih.Bom skrbel za njegovo prezivetje. Se bom delal, da.... Kle me mal mede, ker iz svojga froca se ne mislim delati... niti iz sebe.... klovna, ali karkoli. To so Resne stvari. Svete.

Kaj pa, ce ni moj?

Naj ga prezivlja tisti "ne vem kaj", ki ga je naredil? Prasica, ki je tistemu "ne vem kaj" nastavila?

Z genetskimi preiskavami se je mnogo stvari olajsalo. Se jih je dalo razlociti. Ampak....vse skupaj deluje cisto v kurcu.

Kaj bos rekel otoku, ki te ima 10 let za oceta? Da je njegova mati navadna prasice?

Ampak... ne se ozirati na moje mnenje. Jest itaq nimam pojma. Sem navaden idiot. Kreten, takorekoc. In za mene se nihce ne zmeni, dokler placujem davke. Od place. Od tega kar prisparam, od tega kar kupim, od bencina, s katerim grem na morje, od kave, ki jo spijem na morju, od.... pravzaprav, kaj je sploh se neobdavceno? Placujemo davek na davek na davek....

Za koji kurac? Da nam nekdo servira, kako je rinil po Domzalskih kurblhausih namesto nas? In da beremo, kaj se dogaja v Novomeskih? ostarijaj? S tem denarjem bi nategnil 10 kurb v Domazalah. Da ne omenjam, da bi se v Novem mestu s preostankol zapil do smrti vsaj 15krat! In zapil bi vsaj se 5 prijateljv. (Ce bi jih imel)

Ne me basat! Ce se pa kdo pusti, pa njegova stvar.

....In vsi, ki si placujejo z mojim denarjem svoje sanje..... Spostovanje. So si znali prigrebsti, da jih sponzorirajo. Ce si kdo placuje iz svojega denarja.... Spostovanje. In radovednost, kako jim je uspelo, kar meni ni.

Za tiste, ki so si s svojim delom privoscili sanje.... (in to ne velja za tiste, ki jim je edino delo praskanje po riti, tacas ko se jim delavci v ockovi tovarni unicujejo za hrano)

Obcudovanje!

In nadadnje sem tako zabluzil, da bi skoraj pozabi, kaj sem hotel napisati. In to je:

hehe

porkaduš...med katermi sledečimi motocikli?

Hehe, vase vicosanstvo....Vzgled vase starosti vam svetujem idealen izum clovestva. {Svoje predrzne in nesramne besede sem zaprl v ta prostr} Iz enega in edinga razloga.

Napisal je sledecimi.....

Brat ze ne znas vec. A rabis ocala? Se malo, pa bos neplodna. Za koji kurac (ce uporabim Ein-ove besede) bos sploh se uporabna? Za sranje? Takih je pa na miljone, tko da....

:)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In vzamem malo svoje medicine.

Namesto sledecimi....

Slecenimi.

Sori.

Sej vem, da bi babe najraje enega lepotca v spodnjih gatah z isklesanimi telsci. Take, kot se rezijo s plakatov.

Ampak....

Taki s plakatov....

Se ne bi zajebali, tako, kot sem se jest....

:)

Ok, spet si Ti na vrsti....

In se malo tega... Predenj se mi bos prbilizala

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

note:

honda hornet - ne velika ne mala, že dolgo ni zastavnoša med slečenimi motocikli. zato bi bilo lepo od avtorja besedila, da bi naštel katere motocikle je imel v mislih.

torej...med katerimi sledečimi motocikli? med vsemi golimi gotovo ne.

note2:

če rineš z glavo skozi zid, še ne pomeni da imaš tehten razlog za užaljenost in nesramnost, če ti ne rata.

lahko se pa še malo mečeš na zobe, ker je za mimoidoče zabavno.

toliko o klovnovstvu, ki se ga ne greš :photo:

Sej vem, da bi babe najraje enega lepotca v spodnjih gatah z isklesanimi telsci. Take, kot se rezijo s plakatov.

jep.... Moja Malenkost je sploh spokes person omenjenega profila "bab" :)

Popravljeno . Popravil Nagaya
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

in tedna je konec........nadur se je nabral za dva dni........

Gasa damuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tavelika čokolada z lešniki. :D

In pravkar novica: opravil zadnji izpit, še diploma :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

uspešna sestanka za mano, sploh uspešna ker sta bila zgodaj in v MB in nisem zamudil :whistle:

nepričakovano neko mini delo za par min in par jurčkov - paše vedno :grim

zlato zapečene svinske rebrce z fenomenalno kožo in ravno prav podkožne maščobe :OK: :kva2:

konec delovnika in odhod na pir :OK:

jutri dopoldan pa še na motor če bo tak dan ko danes :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uau....

Penis imam...

To!

:grim :kva2:

sam, da ti iz čela ne raste, pa je vse ok ;)

lp, sym

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

in tedna je konec........nadur se je nabral za dva dni........

Gasa damuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

kaj pa .) .) :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Adijo pamet kake dobre sanje :kva2: :kva2: :kva2:

Hmmm, čaki čaki, se mi zdi da sploh niso ble sanje :OK: :OK: :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!