simonsi Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 fetiš. :) Z lepim se hvališ. :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 uno :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 Družba :OK: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 Brala sm PM-je :slap: :OK: :rolleyes: :010 :friend2: :naughty: :photo: :yea1: :blush: :bounce: :whistle: a še kakšen tak smejko manjka :hmm: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 Danes in jutri :OK: pasja tekma v Škofji vasi pri Celju :yea1: Tukaj: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 spet doma :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 Dokončano še eno delo. :OK: Če bo šlo s takšnim tempom naprej, se bom kmalu le še grel pri šporhetu in visel na forumu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 Sjeng me je nasmejal :OK: :lol1: BTW paše ti (ja ja sej vem, da si Žid pa sobota je še zmer :D ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 207kilometrov :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 Nove feltne in zamenjane gume (in niti tolar ni šel iz moje denarnice) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 zadnja vožnja pred zimo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 NIČ!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boga Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 takoj ko sem se zjutraj gor zbudil sem mel ze na mizi kaffe ki me je cakal:) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Dokončano še eno delo. :OK: Če bo šlo s takšnim tempom naprej, se bom kmalu le še grel pri šporhetu in visel na forumu. Lobo Rockefeller :OK: :OK: 207kilometrov :D :D :D :D :D na vibriču al z motorjem po cesti :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 tole :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 končno nov (beri rabljen)avtoradijo :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Dans pa sn nasploh srečen. Predvsem zato ker že celi dan počivam pa uživam :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 tole :) Lepo..... Ti po listju........jaz v gužvi "boljšjega sejma"....... In dan je lahko tako lep :blush: P.S........hlapi še učinkujejo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Sem slišala, da majo v Planetu Tuš eno novo akcijsko ponudbo pri filmih: Plačaš enega, slišiš dva! :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 tole vreme :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 novi ukrajinsko oranžni župan maribora Kanglerko & CO. ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 novi ukrajinsko oranžni župan maribora Kanglerko & CO. ! :P A te črni župan v tvojem rodnem kraju tudi tako veseli...? :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 obvladam stvar :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 novi ukrajinsko oranžni župan maribora Kanglerko & CO. ! :P zdaj bo pa maribor v pol leta razturil in se razvil ko New York al pa bo sledil napad na Ljubljano ker "nas onemogočajo!" :slap: :lol1: no ja, to bo še zanimivo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se