Kruse Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 :naughty: [root@veronica]# rm -rf * [root@veronica]# exit :whistle: Wildest Dreams -> "...I'm gonna take the car and hit the open road I'm feeling ready to just open up and go.." :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 no ja, to bo še zanimivo :grim Misliš, da bo kaj drugače? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Misliš, da bo kaj drugače? mi je vseeno, če si pozabil nisem iz MB :lol1: no ja, me zanima koliko bo kangler sedaj uresničil od bojevitih proti LJ parol, ki jih je vedno imel dokler mu zgleda niso svetovali da se naj malo umiri! "KRADEJO NAM V LJUBLJANI!!!!" "LJUBLJANSKA ZAROTA!!!!!!" "NAČRT ZA UNIČENJE MARIBORA IN ŠTAJERSKE!!!" :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 mi je vseeno, če si pozabil nisem iz MB :lol1: no ja, me zanima koliko bo kangler sedaj uresničil od bojevitih proti LJ parol, ki jih je vedno imel dokler mu zgleda niso svetovali da se naj malo umiri! "KRADEJO NAM V LJUBLJANI!!!!" "LJUBLJANSKA ZAROTA!!!!!!" "NAČRT ZA UNIČENJE MARIBORA IN ŠTAJERSKE!!!" :whistle: Kot vsak zavedni Štajerc, je tudi Kangler prava viola in zato na smrt sovraži močvirnike. :P Jim bo že pokazal, golazni izkoriščevalski! :D Mi je pa še zdaj žal, da ni zmagal Stojko. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 prijeten telefonski pogovor :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Mi je pa še zdaj žal, da ni zmagal Stojko. :grim ja tebi je, ko bi lahko služil denar ko bi nastopal kot njegov dvojnik, kaj pa mi ostali ko bi ga mogli po TV-ju spet gledat z njegovimi oddajami ko bi NET TV postal nacionalna postaja Štajerske :blink: danes mi je nasmeh pričaral moj mali (sin da ne bo pomote). mi je sedal v naročju ko sem delal na računalniku in je bil ful nemiren pa sem mu spustil stonse (I can't get no.....) pa je začel se režat, zraven nekaj-kot-pet in migat - zgleda se mu glasbeni okus razvija v pravo smer :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 ja tebi je, ko bi lahko služil denar ko bi nastopal kot njegov dvojnik, kaj pa mi ostali ko bi ga mogli po TV-ju spet gledat z njegovimi oddajami ko bi NET TV postal nacionalna postaja Štajerske :blink: danes mi je nasmeh pričaral moj mali (sin da ne bo pomote). mi je sedal v naročju ko sem delal na računalniku in je bil ful nemiren pa sem mu spustil stonse (I can't get no.....) pa je začel se režat, zraven nekaj-kot-pet in migat - zgleda se mu glasbeni okus razvija v pravo smer :grim Naslednjič probaj z Motorheadi in nato lepo dalje gor. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Jutranja novica :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Jutranja novica :D seliš se na Bora Boro? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 seliš se na Bora Boro? Ta bi bla res odlična, ampak .... not Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 A te črni župan v tvojem rodnem kraju tudi tako veseli...? :P .) ja ! smeh poln paradoksa, ko ti na levici z "levo podporo" kandidira orto konzervativec, na desnici pa zmerni levičar ! :P prlekija ubija ! lokalno seveda ! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 NET TV postal nacionalna postaja Štajerske :blink: Net TV do Tokija! :grim Vesel pa sem, ker mi je babica dala cel pisker neverjetno dobrih sarm. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Vesel pa sem, ker mi je babica dala cel pisker neverjetno dobrih sarm. :OK: zaj še boš bol debeli kak si že Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 zaj še boš bol debeli kak si že Ja, totalni buco bo. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Ja, totalni buco bo. :grim :grim Pol grem pa na morje, da skočim bombico. In kaj sledi? Tsunami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Ja, totalni buco bo. :grim A poli una slika v profilu ni prava :? Sem pa že mislu kake mišice ma :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 A poli una slika v profilu ni prava :? Sem pa že mislu kake mišice ma :) Slika sicer ni prava, ampak mislu si pa dobro. To sta mi onadva samo fauš, ker si bota počasi prisiljena kupit trajke, pa še to z zlo ojačanimi gešteli in mašino od pincgauera. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Najprej me je osrecila voznja v sluzbo, jasno da z motorjem, prasci so mi nazaj priklopli telefon, za namecek pa http://www.youtube.com/watch?v=-CURVsx4tRQ :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 furca z motorjem :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Nova mala pridobitev :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 LOVE IS IN THE AIR :blush: :wub: :friend2: :inlove: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 LOVE IS IN THE AIR :blush: :wub: :friend2: :inlove: Nope. To kafilerija PP aviacije smrdi. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 (popravljeno) :D :D :nono: :grrr :D :D :D :D :D :grim Popravljeno November 14, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Nope. To kafilerija PP aviacije smrdi. :) :grrr :grrr LOVE :grim :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se