Zdrawc Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 B) :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 Še vedno v kratkih rokavih. Če bo šlo tako naprej, pridem jutri na Ptuj v kratkih hlačah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 tisoč in ena stran smejanja ! :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 Ah dej ne pretiravej. Kdo bo pa kidal sneg če bo tak toplo al pa toplejš (beri: če bo taka vročina) :devil: :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 :lol: :D :lol: :010 srečala nekoga :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 :lol: :D :lol: :010 srečala nekoga :D jz sem jih pa velik srečala :OK: je fajn, če peš hodš a ne? :naughty: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 (popravljeno) jz sem jih pa velik srečala :OK: je fajn, če peš hodš a ne? :naughty: :lol1: :lol1: no sej sm jih jest tut velik....sam za enega sm še posebno vesela :OK: :OK: zakon s peš hondo po lublani je najbolš :010 pol pa te umes še povabjo da greš mal tankat :lol1: :lol1: fino je blo :lol: Popravljeno November 16, 2006. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 Ampak, če ste pogruntali brum bruma, potem boste tudi avtokada .) jaka muda nekoga pogruntat, ki se lepo podpiše "LP SymRu" :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 :D naročen nov motor :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 Že tretji (!) cimer s Ptuja :D :eek:. Pismo, mogoče si bo pa premislo :)... Ne more ta cimeraj bit neka ptujska enklava, no :D :grrr. Pazljivo, ko se omenja Ptuj!!!!!! :angry2: Da ne slisim kake slabe besede o mojem mestu!!! :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 Pazljivo, ko se omenja Ptuj!!!!!! :angry2: Da ne slisim kake slabe besede o mojem mestu!!! :nono: Sej ni blo kaj slabega mišljenega, no... Sej ste vredi, sam je bolj pestro še z drugače naglašenimi osebki (primorci, gorenjci itd) :P :D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 (popravljeno) Sej ni blo kaj slabega mišljenega, no... Sej ste vredi, sam je bolj pestro še z drugače naglašenimi osebki (primorci, gorenjci itd) :P :D. Grupač rulz. :grim Vsi enaki, vsi fpizdi. :grim :lol: :P Popravljeno November 17, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 En motorist več pri hiši :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 Grupač rulz. :grim Vsi enaki, vsi fpizdi. :grim :lol: :P Ja sam upam da ne vsi naenkrat v eni :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 (popravljeno) Ja sam upam da ne vsi naenkrat v eni :huh: Vsi smo bilo enkrat s kar nekaj svojimi nesojenimi brati in sestrami fpizdi. B) Popravljeno November 17, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 že celi teden je za :grim nevem če zato ker mam tolko dela, al od piva al od česa, ma BMK nekaj očitno bo :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 Da ne slisim kake slabe besede o mojem mestu!!! :nono: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 naklučja :lol1: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 :lol1: Aufbix!! :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 :D :D :D :D :D Sonček je ... :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 dobil sem paket "Redneck ringtones!" :lol1: še malo pa bodo z mojega telefona odmevali "I like Beer, Beer, Beer!" pa "Titties & Beer" in podobno :grim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...em=220049919867 [attachmentid=86308] :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 aaaah, BC omogočil si mi nujno potreben smehljaj... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se