Skoči na vsebino

Nasmeh...

Alla

Priporočene objave

:kva2: aj lav kovance (SIT) :yea2: :yea2:

aj lav mašine, ki kovance štejejo :yea2: :yea2:

Popravljeno . Popravil pirrulz
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja, danes sem izvedel, da je človek, ki dnevno popije pir pa pol, pijanec. :eek:

To pomeni, da si totalno zapit, če dnevno spiješ 3 pire. :eek:

Potem za mene itak ni izraza........sploh. :D

Konec je, vikend je tu in jaz grem na gajbo. :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glej seljaka ko pride v mesto. Avtomat s pijačo si že vido kdaj? :P

Takega, ki bi mi 59 čukov ven fukno, ne. :P B) :yea2:

Popravljeno . Popravil pirrulz
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še danes ponoč do 7:00 zjutraj v službi, pol pa 9 dni frej. Se mi smeje že cel dan :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fura po Sloveniji... in slastni ovinki... kdo bi si mislil, da ga bom žgal po kolenu stred novembra :OK:

:kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kakih 10 strani nazaj sem pisala o izkušnjah z njimi (seveda negativnih), za primer ti pa lahko navedem še en čisto svež dogodek kateremu sem bila priča v sredo zvečer.

Bila na pijači v Grosuplju in ko sem odhajala iz lokala in se pred avtom še pogovarjala z družbo, se na parking pripeljeta dve policajki, ki sta zaposleni na policijski postaji v Grosuplju (bili sta z lastnim avtom, torej ne v delovnem času). Tam na parkingu so stali 4 cigančki (stari tam nekje okol 12, 13 let) in so jima začeli težit. Eden izmed njih jima je rekel prasici policajski in da ji bo porajsal cel avto. Iz ljubega miru :eek:

Potem jim je ena od njih rekla, da naj se odstranijo, pa ji je odvrnil kaj misli da je, če je policajka in da nej ne bo pametna ker itak vedo kje je doma.

In to reku smrkl star okol 13 let. Halo??? :blink:

Mislim, to za moje pojme ni normalno. :glare:

uuuu..verbalno nasilje nad policistkami....tega gotovo nismo še nikjer opazili :kva2:

bog ve kaj lahko potem mislimo o ljubljančanih, ki se zdirajo na mestne redarke in jih grabijo za vrat... :huh:

ali pa 10 letnih mulcih osnovne šole šentvid, ki dijake gimnazije pošiljajo v "pizdomaterno" iz ljubega miru. :doze:

zelo slab primer :rolleyes: :)

Popravljeno . Popravil Nagaya
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bral sem temo o predelavah skuterjev. Tam je en tip napisal, da bo v predelavo nekega sesalca vložil 500 jurjev! :headbang:

To mi je res privabilo nasmeh na usta! :lol1: :lol1: :lol1: 500 jurjev!!! :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Svetovno preživet vikend kljub temu, da mi je crknila sklopka na nivi, da ni hotla danes vžgat yama, da imam odjavljeno benfo, da so sosedje imeli :eek: in bili radovednejši kot KGB.

:P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja, danes sem izvedel, da je človek, ki dnevno popije pir pa pol, pijanec. :eek:

To pomeni, da si totalno zapit, če dnevno spiješ 3 pire. :eek:

Potem za mene itak ni izraza........sploh. :D

Konec je, vikend je tu in jaz grem na gajbo. :grim

Vapo, prav imaš, zate ni izraza :grrr

Saj se spomniš 3 litre CC-ja + 30 pirov v 2 urah :lol1:

Če rabiš pomoč, ti stojim ob strani :grim

uuuu..verbalno nasilje nad policistkami....tega gotovo nismo še nikjer opazili :kva2:

bog ve kaj lahko potem mislimo o ljubljančanih, ki se zdirajo na mestne redarke in jih grabijo za vrat... :huh:

ali pa 10 letnih mulcih osnovne šole šentvid, ki dijake gimnazije pošiljajo v "pizdomaterno" iz ljubega miru. :doze:

zelo slab primer :rolleyes: :)

Me veseli, da te moji posti spravijo v dobro voljo :OK: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!